Kpss düşünmekten uyuyamıyorum sizin uyuyamama sebebiniz nedir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
şarkı dinliyorum
Behzat ç izleyip papatya çayı içiyorum ve sıkıcı hayatımı düşünüyorum
Blu TV mi
Yok YouTube da var eski bölümler
Sevgilim bu konudaki hassayetimi bildigi halde bana bagirdi, Şu an beynim ağlayarak onu aşmaya calisiyor. Hissizleştim , kendime gelmeye calisiyorum o yuzden uyuyamadim. İyiki KS var ya az da olsa insan icini dokuyor cidden..
İş ilanlarına bakarken ne kadar boş ve yetersiz bir insan olduğumu farkedip ağladığım için uyuyamıyorum.
niyeyse güldüm 😂
Gülmek iyidir :)
senide güldürmek lazım o halde
İlkokulda bir arkadaşım vardı. Bana " Çok gülersen çok ağlarsın. " demişti. O günden beri ne zaman gülsem hemen ardından kötü bir şey olacağını düşünüp üzülürdüm. Yıllardır bu inanç içime işlemiş niye bilmiyorum. Niye bunu anlattım onu da bilmiyorum ama öyle işte. şu an ağlamak istiyorum, gülmeye hiç halim yok.
bol sulu aglamalar sana o zaman ne diyim
Bölüm nedir?
Eyw şu an dinlenme sırasındayım az sonra yine başlarım
ne bölümü
@pedrosa1 üniversiteden mezun olduğum bölüm
neymis pekoi
Önlisans mezunu olarak mı kalsam, yoksa lisans mı tamamlasam diye kara kara düşünüyorum. Sence ne yapmalıyım?
Önlisans bölümün nedir neye lisans olarak tamamlamak istiyorsun?
Önlisans tıbbi sekreterlerlik okumayı düşünüyorum. Şimdi ilahiyat lisans okuyorum. Sence lisanstan vazgeçsem mı?
Şömineyi yaktım ne uyuması tv syredecegim daha...
KPSS sonucu atanamamak ve işsiz kalmak, aileye yük olmak vs.
Bölüm nedir
Din Kültürü öğretmenliği
Ataması iyi diye biliyorum ama
Değil maalesef.
Sizin bölüm nedir
Ags de formasyon şartı aranmicak netlestimi öyle ise kötü oldu benim bölümde endüstriyel otomasyon
Evet netleşti formasyon aranmayacakmis binlerce kişi girer artık sinava
Aşırı saçma oldu mantıksız oldu o zaman bizim hakkımız yendi peki sence 2024 atamasında kaç kişi olur kontejan
Hayatimi ne sekilde duzene koyabilirim diye dusunuyorum
Aynen bende maalesef 😔
Dertlesmek ister misin
Olur
Soguk cay eslıgınde ankastre ısıgında mutfakta oturmaca
İyiymiş 😅
Üff mükemmel
@kaptannvahşikelebekk sıcak çay olsa daha iyi olurdu bu soğuk havada
Sıcak çay sohbet edecek birini gerektirir
Ankestra altında ne sarar o sohbet
Aa bergomat soguk cay bagımlısıyım sıcak cay sadece kahvaltıda benım ıcın gıder 😂
İçeriz bende severim jfndfnd
ısıtalım ortamı gell
balkondayım sigara içicem
@pembetavşan1 tavşan sıgaramı içer ya
Hava soğuk değil mi ya?
soğuk ama napim 😂
Sigara beklemezzz
Sorulara bakıyorum öylesine
Uykusuzluk 🙄🙄
Ags artık
Evet ags oldu bölüm nedir senin
Türkçe
Bolum ne
İlk mat senin?
Mesaideyim
Hastanede mi çalışıyorsun
Hayır fabrikada özel güvenlik görevlisiyim
Gelecek kaygısı
Bölüm nedir
Ogrt
Branş?
benimde bumg uyutmuyor
Bumg nedir
Senaryo yazıyor
Azıcık spoiler alabilir miyiz merak ettim 👉👈 bende kafamda senaryo kurmada ustayımdır heheh
Ben gerçekten senaryo yazıyorum kafamda kuruyorum anlamında değil bilim kurgu üzerine bir kısafilm
Biliyorum ondan merak ettim dpxmdpxldpd
Spoiler şu şekilde diyim sana ana karakter gelecekten mesajlar almaya başlıyor daha sonra bu mesajlar onun hayatını baştan sona değiştiriyor
Peki nereden ve nasıl mesajlar alıyor? Birde mesela hangi dilde o dili nasıl öğrendi falan böyle detaylar aklıma takılır hep dpxmdpd
Orası işte gerçekten spoiler olur söylemiyim
Söyle söyle çok merak ettim fikir veririm hem
YOKSA KENDİSİ Mİ
Dark dizisi var biliyor musun izlemediysen öneririm hem geçmiş hem gelecek hem şimdi her şey karmakarışık çorba insanın beyni patlıyor ama aşşşırı iyi niyeyse aklıma o geldi
Yapay zeka atıyor mesajları amaç başta yapay zekanın güç gösterisiymiş gibi sahte bir final veriyor sonrasında aslında yapay zekanın aslında her şeyin başında olduğu bir tanrısal güce ulaştığı bir as final var
Kübra dizisinde de yapay zeka atıyor ama onun kadar sığ değil ana tema
Hmmm o diziyi izlemedim sanırım. Fikir aslında çok iyi şimdi bile bu haldeyse yapay zeka ileride ne olacak kim bilir. Ama tanrısal güçten emin olamadım. Belkide ileride robotlar insanlar gibi şehirleri olacak yaşayacaklar ve biz nasıl bilgisayar oyunu oynayabiliyorsak onlarda geçmişe mesajlar göndererek bizim yaşantımızla oynayabilecek tarzında düşündüm sen öyle deyince. Gerçi geçmişe mesaj gönderebiliyorsa tanrısal güce ulaşmıştır foxmrpxmdpd umarım istediğin gibi olur ya, kısa film çekmek ne kadar sürer bilmiyorum ama çıktığında sosyal medyada paylaşırsan izlemeyi isterim 👐
Aslında tanrısal bir gücü ele geçirmiş bir yapay zekanın insan gibi özgür iradeye sahip bir kusurlu canlının çatışmasını işliyorum
Hmm, o verdiği mesajlar ve mesajların ulaştığı kişinin yaptıklarıyla o çatışma aslında çok iyi işlenebilir iyi düşünmek lazım, mesela özgür irademiz gerçekten ne kadar özgür bu hep tartışılan bir konu olmuştur ve kusurlarımız gerçekten bir kusur mu yoksa kusursuzluğu biz mi yarattık vs
Evet aslında o konunun üzerine işlenen bir film ve izleyenleri filmin sonunda acaba ben de mi dedirtmek istediğim için
Bence irademiz de özgür değiliz farkında olmadan doğduğumuzdan beri beynimize işliyor bazı şeyler ve seçimlerimiz ona göre seçimlenebiliyor ama şöyle bir şey de var, bunları yapan da insan değil mi sonuçta? Sabaha kadar konuşacak gibiyim susayım en iyisi dpxmeşxmdşd Sana başarılar diliyorum fikir almak istersen yazabilirsin mesaj atabilirsin her zaman🫡
ksdeyim
Muzik
canımız sıkılıyo
Bakınıyorum
Sizmaya calsiiyorum
Bilme bence ne yaptığımı
Aynı sorun kpsd
Bölüm nedir?
Sağlık yönetimi
O neymiş ya
Kpss çalışıyor musun peki ya da bir işte felan çalışıyor musun
Çalışıyorum da çok sıkı değil haftada bir soru çözüyorum konu tekrarı yapıyorum