en azından kendimden bahsediyorum... yalan söylediğinde anlıyorlar. Bir süre önce başıma geldi, biri bana yalan söyledi ama ben gerçeği bildiğim halde inanmış gibi yaptım.😀. kız gücü...

en azından kendimden bahsediyorum... yalan söylediğinde anlıyorlar. Bir süre önce başıma geldi, biri bana yalan söyledi ama ben gerçeği bildiğim halde inanmış gibi yaptım.😀. kız gücü...

Bazıları bu kadar ince düşünmüyor çılgın perim😅🍫
Burada bir aşk sorusu sorsak bile zannediyorlar ya cevabıni bilmiyoruz ya da kendimize soruyoruz😅😅
😂😂 maalesef haklısın 🍫🍪
Üzülme haklı oluşuma 😅😅🍫
Üzülmem 😅🍪🍫🌷
Tatlılar perileri üzmez😅😅🍫
Evet 😅🤭🍫🍪💞
💜
Evet, bazen kızlar zaten cevabı biliyor ama bizim düşüncemizi ya da hislerimizi duymak istiyorlar. Aslında bu, güven duygusunu pekiştirmek ya da bakış açımızı öğrenmek için yapılan bir şey. Bazen sadece onaylanmak ya da desteklenmek istedikleri için soruyorlar. İşin ilginç yanı, bunu fark ettiğinizde olayın boyutu daha da anlam kazanıyor.
Evet ve verdiğimiz cevaptan da tatmin olmadıklarını da biliyorum. Çünkü biz soruya tek kelimede cevap verirken kadınlar en az 10 kelime istiyor.
Soruyu soran kişi kim olursa olsun cevabı bilip bilmediğini veya kafasında kendince bi cevaba inanıp inanmadığını anlarım.
EİC Teşekkür ederim
Cevap
9Cevap
Ohoo onu öğreneli çok oldu gadası
Kızlar çok zeki...
herkes herşeyin farkında aslında (istisnalar hariç) hani Soljenitsinin o mükemmel sözü var ya ''Yalan söylediklerini bildiğimizi biliyorlar. Yalan söylediklerini bildiğimizi bildiklerini biliyoruz. Ama hâlâ yalan söylüyorlar.” ha işte tıpkı öyle
Biliyorum bu yüzden ne sorarlarsa dürüstçe cevap veririm xkxmmx
Harikasın... ama yine dikkat ett 😅
Bana fark etmez yalanı hayatımdan çıkaralı uzun zaman oldu kdkzkzkz
Vayy 👏🏻👏🏻
Xkxmlxlx
Her özelimizi dökme bilmesinler niye ifşaliyosun ya andnxnsnd
😅
Biliyorum evet fakat bütün kızlar değil.
Vay ak iyi ki söyledin hiç bilmiyorduk dimi beyler🤣🤣🤣🤣
Neyse, yine de bilmiyormuş gibi davranın😅
Herkes biliyor onu
O zaman niye yine yalan söylüyorlar 😅
Bilmiyorduk
Şimdi öğrendin aga
Saol aga faydali bilgilerinin devamını beklerim
Tamam
7. his bu olsa gerek 😀😀😀
He ama boş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?