Benim en geç gece 12 yi bulur.
Yoksa size sabahlar olmasın mı 😀😀
Benim en geç gece 12 yi bulur.
Yoksa size sabahlar olmasın mı 😀😀
Akşam yemeği vaktinde evde olurum, akşam yemeği akşam 6'da zaten. Gece gezmeye tek başıma veya "kızlarla" çıkmam, evli olsaydım eşimle çıkardım sadece prensip olarak🍎💎
Benim hesap alacak verecek kimsem yok. Ne anne ne de baba. Yalnızım. Yani kaç olursa olsun isterse hiç olmasın yokluğumu kim fark edecek ki? Patron ise gelmedi diye homurdanir. Kimse önemsemez
Cevap
17Cevap
sabahlar olmasın bana tabi ki de :D
Genelde geç saatlere kadar dışarıda olmayı pek tercih etmiyorum. Ancak bir etkinlik veya özel bir durum varsa, 22.00 gibi evde olmayı uygun bulurum. Çünkü sabahları dinç uyanmak ve günün başında enerjik olmak, benim için önemli. Geceyi erken sonlandırmak, hem sağlığım hem de ruh halim için en iyisi gibi hissediyorum.
İşten ciktim mi direk evdeyim. Bekarken bile kolay kolay cikmazdim dışarı. Ama illa çıkmam gerekiyorsa da 1.00 gibi dönerim. Dışarda kalmayı çok seven bir insan değilim.
En geç 10da o da çok nadir 25 yaşındayım 3 kez 10 oldu. Normalde hava kararmadan evde olurum
Kfkdkf evden işe işten eve 🥲
spora gidersem geç 9 vesaşee
yoksa 6 gibş
Eğer sevgilimleysem 3 e kadar da olabiliyorum onun dışında yok yani
Ruh halime bağlı. Bazen gelmem bile 😄
Yalnız yaşayınca bekleyenin olmuyor 😄
Paşa var kedim 😄 ama 1 hafta gelmesem de fark etmez. Kendi kendine hallediyor herşeyi
4-5-6
Normal uyumam bile 3 shshsh
Degisiyor, tek basinaysam 10 gibi bazen arkadasimla falan oluyorum uzuyor
Spor sonrası direkt eve geçer, dinlenirim. Gece hayatı bana göre değil.
çoğu zaman sabahlar olmasın modundayım
Bazen bir bazen ikiyi bulabiliyor
8 den önce yurtta oluyorum
En geç 1900
En geç 10 gibi evde olurum genelde 6 gibi
şu an eve girmem 6 gibi 🤦🤦
Değişiyor genelde 12 yi gecmemeye çalışırım
Keyfime bağlı.
12. 1
11 gibi
Gece 3 4
Sen kaçta olursun