Hayatta her ne kadar geçmişimize bakıp yapmış olduğumuz bazı hatalarımız için pişman olsakta Aslında bizim bu günkü karakterimizi oluşturan bu günkü bizi biz eden o tecrübelerimizdir Bazı insanlara güveniriz, işle ilgili aşkla ilgili ailemizle ilgili birtakım seçimler yaparız hatalarımız olur ve biz tecrübe kazanmış oluruz Benimde aslında bu günkü karakterimi oluşturan birtakım tecrübelerimdir. Beni bu kadar her şeyden her kesten uzaklaştıran yalnızlaştıran ve kimseye güvenmememin temelinde bir zamanlar çok güvenmem ve kazanmış olduğum tecrübelerimdir. Bir zamanlar bende rengarenk dünyası olan hayallerle dolu içinde kelebekler uçuşan bir kız çocuğuydum Ama hayat beni Hayatla mucadele eden yalnız başına hem anne hem baba olmaya mahkum güçlü bir Anne yaptı Benimde vardı hayallerim Hepsi paramparça oldu Bu aralar pekte bi sulu göz oldum ) Bu günkü beni oluşturan her kese teşekkür ederim Ben bundan sonra hiç bir zaman içten gülemicem Ve hiç bir zaman mutlu bir aileye sahip olamıcam Tüm hayallerimi benden alan ve beni karanlık dünyaya mahkum eden her kese teşekkür ederim Ben burada KS sayesinde çok Ahlaklı insanlar tanıdım Demekki hala içinde iyilik olan insanlar var Bana ben olduğum için değer verdiler Derdime ortak oldular Gerçekten karşılıksız bana değer verip Sadık, Edepli, Düzgün, Dürüst Bazen kardeş gibi bazen dost gibi bazen ailem gibi beni seven ailem oldular Ben onları etiketlemesemde onlar biliyo Siz iyi ki varsınız Ve iyi ki sizi tanımışım Kalbi güzel arkadaşlarım Rabbim hepp sizin o güzel kalbinize göre versin Ailem🤗
Hangi tecrübeleriniz bu günkü olduğunuz karakterinizi daha çok etkiledi?
Yazın şahane olmuş herseyi özetliyorsun zaten hayat bitmeyen bir okuldur bir sürü ders ve bitmeyen problemler çıkıyor bize düşen ödevlerimizi ve gorevlerimi iyi yapmak problemlerle dogru basa cikmak, yoksa hayat okuluda hiç açımaz biletimizi keser bunuda hak etmis oluruz
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Yazımı sabırla okuduğunuz için Çok teşekkür ederim😊
En İyi Cevaplar