ben su konuda iyiyim.. bu yonumu seviyorum dediginiz ne var..
kolay arkadas edinirim ve alingan degilimdir..
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben su konuda iyiyim.. bu yonumu seviyorum dediginiz ne var..
kolay arkadas edinirim ve alingan degilimdir..
Sezgilerim hakkında baya yetenekliyim ben bile bilemezdim bu kadar yetenekli biri olduğumu hep düşmanlarım sayesinde yeteneklerimi keşfettim diyebilirim ilkten sezerdim sonra durugörü yeteneği ile eski anı canlandırabiliyorum eskileri hatırlayabiliyorum olay düşünce yer sezebiliyorum renkler görüntüler semboller vizyonlar rüyalar ile sezgisel bilgiler alıyorum farklı şekiller yapabiliyorum epifiz bezi mucize 2020de metitasyon dinledim kötü oldum Allah'a dua ettim ve o yetenek oldu baya güzel bir şey o renkleri görmek sanki gözler sizi izliyor bilye premonisyon önsezi yeteneği buda önceden olanları sezmek bununla alakalı bir film de var bence oda var çünkü en tehlikeliyle ilgili rüyalar gördüm bir kaç kere sonra sezip rüyada görmek oldu geçen sene bu sene o filmde eşinin arabasında galiba yanacağını ya da kaza yapacağını seziyor kadın önceden çok korkuyor ve yetişemiyor galiba yok hatırladım bir kadını seziyor galiba kaza yapacak o an aklına geliyor şüphe duyuyor dedikleri çıkıyor prekognisyon öngörü şüphelerim çıkar dediklerim çıkar yüz hafızam iyidir iyidi zaten rüyalarım çıkar en çok tehlikeli durumları seziyorum
Cevap
3Cevap
insanları anlamak da tanımak da iyiyim.
6, hissim diyorsun yani.. eyvallah.. 153k yapacak kadar soru okuduysan normal kankam
Yemek ve alışveriş yapmada çok iyiyimdir
😂😂😂
Güzek resim yaparım 👩🎨🎨
Akrilik ve yağlı boya
Profil de var ama daha çok manzara
Kış hiç yapmadım desem
Aklıma bile gelmedi denerim artık
Ben var ya oooof off neler neler 😂
sebep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?