Kişilik & Karakter Yorgunluğunuz yüzünüze yansıyor mu? u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Sabahtan beri bir sürü şeyle uğraştım ve gerçekten çok yoruldum. Bunu bilen arkadaşım hiç yorgun gözükmüyorsun, yorulmadın mı diyor😂😂Kendimi şöyle yatağa atasım var da uyurum diye korkuyorum 😅 Yorgunluğunuz yüzünüze yansıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. evet genellikle yansır Her halimden belli olur. 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben her gün yoruluyorum akşamları eve gelip yatasım geliyor bir süre sonra. Dinlenmeyi ihtiyacım oluyor.😁 1 1 Yorumla u Aybuke6 1 yıl her gün yoruluyoruz da bazen daha çok yorulduğumuz günler olabiliyor :) Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Oh ne güzel sana benden yorgunluk kahvesi ikram edeyim çalışkan arkadaşım 1 3 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Harika olurdu 😅 Yorumla Hadiiyani 1 yıl İstersen 5 çayı ve kekte olur afiyetler olsun🌹 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Teşekkür ederim düşünmen bile yeter 🤗 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hayir davranışlarına yansıyor, daha agresif oluyorum... 1 0 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Evet salondaki koltuğa daha çok yansır yorgunluğum😂😂😂 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. yorgunsan yat uyu ya 1 5 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Uyudum uyudum Yorumla SAblaK 1 yıl iyi bari Yorumla SAblaK 1 yıl Sıra bende Yorumla u Aybuke6 1 yıl İyi uykular 🙂 Yorumla SAblaK 1 yıl önce ayaklarım dinlensin 😒 Yorumla
GözümmKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yoruldum mu hiç affetmem direkt yatarım 😂 1 2 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Ben de affetmedim😂 Yorumla GözümmKIIZarıyor 1 yıl Güzel 😂 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Çok yoruşmuşsam evet yüzüme yansıyor 1 0 Yorumla
wouldliketobeLulu Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Anca çok uykusuzsam yansır yüzüme ya 😅 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. İster istemez yansıyor. 1 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Sadece yüzle kalsa iyi bedenen belli oluyor 😁😅 1 0 Yorumla
Psigareşh Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet kesinlikle. Nayır diyemiyeceğim. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yansır 1 0 Yorumla
Daiask Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet aşırı 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yansır 1 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Uyu. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
evet genellikle yansır Her halimden belli olur.
Ben her gün yoruluyorum akşamları eve gelip yatasım geliyor bir süre sonra. Dinlenmeyi ihtiyacım oluyor.😁
her gün yoruluyoruz da bazen daha çok yorulduğumuz günler olabiliyor :)
Oh ne güzel sana benden yorgunluk kahvesi ikram edeyim çalışkan arkadaşım
Harika olurdu 😅
İstersen 5 çayı ve kekte olur afiyetler olsun🌹
Teşekkür ederim düşünmen bile yeter 🤗
Hayir davranışlarına yansıyor, daha agresif oluyorum...
Evet salondaki koltuğa daha çok yansır yorgunluğum😂😂😂
yorgunsan yat uyu ya
Uyudum uyudum
iyi bari
Sıra bende
İyi uykular 🙂
önce ayaklarım dinlensin 😒
Yoruldum mu hiç affetmem direkt yatarım 😂
Ben de affetmedim😂
Güzel 😂
Her halimden belli olur.
Bazen yansıyor