Ben de tek çocuğum ama bazen anne baba problemleri beni te olumsuz etkileyebiliyor.
Cevabın nedir?
tek çocuk bu dünyada kendi başına mutlu olmayı öğrenir.. zorlanır.. küçüklük dönemleri çok sıkıcıdır en çok televizyonla başbaşa kalır.. ama büyüdükçe.. okumayı çalışmayı öğrendikçe kendini geliştirmeye daha çok fırsat bulur.. hepsi bir tarafa yalnızlıkla başa çıkmayı öğrenir ve yalnızlıktan keyif aldığı zamanlar olur.. tek çocuk iç sesini dinlemek için bolca fırsat bulur.. kendiyle yüzleşmek için.. ama başka kardeş olmayınca ailesi hele hele annesi her şeyine müdahale edip bunaltabilir :)) tek çocuğum :) çocukluk pek hoş sayılmazdı ama bugünkü halimden memnunum :)
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anne baba problemleri her çocuğu muhakkak bir şekilde etkiler. Bunun tek çocuk olmakla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Kaç yaşına geldik ve eminim hiç kimse anne ve babasının problem yaşadığını görmek istemez..
Ben tek çocuk değilim ama tek kızım. :) artı ve eksi yöneleri aslında aynı, aşırı ilgi. Ailede çok sevildiğin için herkes senin iyiliğini gereğinden fazla düşünebiliyor. Bu arada ufak tartışmalara yol açıyor ama hiçbir zaman bu durumdan şikayetçi olmadım. Ailemi çok seviyorum zaten şu hayatta bana söz geçirebilecek tek ailem var.12 Yorumla- +1 yıl
Cok guzel yazmissin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtısı... Ailen sana iyi bir gelecek hazırlayabilir ekonomik olarak daha rahat olduğunuz için. Kardeşler olunca o iş biraz sıkıntılı olabiliyor.
Eskileri çok fazla. Paylaşmayı kardeşle öğrenirsin örneğin. Yahut ev de sıkılmazsın, büyüğünse sana yardımcı olacağı konular olur küçüğünse sen elinden tutarsın bu sana iyi hissettirir. Sorumluluk sahibi olursun. En önemlisi ise küçük kardeş varsa bakkala hep o gider :))
Umarım problemlerini bir gün çözersin. Sende bu sorunlarda olumlu rol oyna. Sabırlı ol bazen sadece sabırlı olmak gerekebiliyor...14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)))
Cevap sahibi+1 yılrica ederim... :)
- +1 yıl
evdeki küçük olarak kınıyorum bakkal olayını
Cevap sahibi+1 yıl:))))
tek çocuğum ve babamın yanında o kadar şımarıyorum ki hala yanlarına gittiğimde eşek şakası yaparım babama
( ciddi ciddi çok kötü şeyler yaptım ona )
şımarıyorum işte pis pis gülüyorum sonrada :D:D:D
ben bir kötülüğünü göremedim
derdini anlatacak kimsen olmuyor ama o da + değil kardeşin olsa ona derdini anlatsan o da zamanı gelecek sana anlatacak çifte şans gibi onun derdi daha büyük olacak belki kim bilir biz böyle raatız ya12 Yorumla- +1 yıl
Rahatiz tabi :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
83Cevap
+1 yılAnnen baban sadece seninle ilgilenir senin üstüne duser. En iyi evlatlari da sensin en kötü evlatlari da. Stress atabilecegin bir kardesin yok. Canin sikildiginda pislik yapabilecegin baska kisiler evde mevcut degil. Bence cok sıkıcı olsa gerek. Ama tüm miras sana kalacak. Ayrica daha iyi koşullarda buyutulme olasiligin var. Mesela abimler olmasaydi son derece simarik ve rahat birisi olurdum gibime geliyo. Bence bir insanin basina gelebilecek en korkunc sey tek cocuk olmak. Ya da benim basima gelecek olandir bilemem. Gerçi kendi dunyanin egemeni olursun comak sokanin ya da baski kuranin ya da ispiyonlayanin olmaz. Ama yine de kotu bisi ya
10 YorumlaBen de tek çocuğum
olumlu yönleri isteklerinin bir şekilde yapılması seni el üstünde tutmaları sıkıntısız kardeş derdi olmadan kullandığın eşyaları paylaşman gerekmeden büyürsün...
Ama herşey senden beklenir beklenti çok yüksektir. en iyisi sen olmalısın ,2-3 çocuklu aileler gibi istediğin vakit evden çıkıp eve giremezsin yaşın kaç olursa olsun annene hesap verirsin filan :))14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklısın
- +1 yıl
Hala ya da teyze olmasin o :D
+1 yıleğitimin ya da istediğinin alınması konusu dışında pek bir artın yok.
Eksileri ise; teksindir. Yalnızsındır. Çocukken hayali arkadaşların vardır. Büyütmen ya aynalarda ya da oyuncaklarına konuşursun. Teyze/hala veya amca/dayı hiçbir zaman olamazsın. Insanlar her zaman seni tek çocuk olduğun için şansı görür ama aslında değilsindir. Erken büyümen gerekir. Bu arkadaşlarımla birlikte çocuk olamamak anlamına gelir. Arkadaşın olmaz. Genelde kendine güvenen görünümlü içe kapanıklardır. Falan filan falan... Bu liste uzar gider00 YorumlaKarfedinle herseyi paylasabilirsin cok rahat güvenebilirsiniz birbirinize sirtinizi donebilir birbirinize sahip cikar brbrinizi savunursunuz ve o senin herseyindr arkadaşlardan da otedir o herkesin jardes dedgi yakin arkadas kardeslik degil kardes demek caninda can demek
10 Yorumlatek çocuk olmak; odanı kimse ile paylaşmamaktır, bilgisayarını paylaşmamaktır kısaca hiç bir şeyini paylaşma zorunluluğu olmamaktır, başı belaya girer korkusu yaşamamaktır, gözünden sakınacağın birinin olmamasıdır, etrafına koruyu duvarlar örecek kimsen olmayışıdır, ortama sokabileceğin, derdini dinleyeceğin birinin olmamısıdır vs. daha çok şey var yaz yaz bitmez.
30 YorumlaTek kaldim 12 yildir tek kardesim berbat bisey yalniz olmak dert ortagin tutacak dalin yok gibi sahipsiz yalniz basina siginacak liman cokmuscesine kotuya :(
14 Yorumla- +1 yıl
Baya da moral verdin ^^
- +1 yıl
Allah rahmet eylesin :(
bir suru + var en basta simarik yetistiriliyon o yuzden her istedigin yapiliyo her yere rahat rahat cikiyon geziyon tozuyon. Senden baska para harcayacak cocuk olmadigi icin harclik bolunmuyo daha iyisi mi var
23 Yorumla- +1 yıl
Muhalefet olunca ne saniyor kendini anlamadim ister arti verirler ister eksi sanane arkadas bas git işine!
bir abla bir abi bir kardes mükemmel bişey bence. 2 kardes idealdir. Ama tek çocuk olunca isteklerin daha çok karşılanır.
13 Yorumla- +1 yıl
Benim derdim o değil bilmiyorum keske bir kardesim olsaydı
- +1 yıl
Guzel :)
bende tek çocuk büyüdüm biraz şımarık oluyo insan onun dışında 20 yaşlarıma kadar içime kapanıktım sessizdim yani böyle kötü bir yönüde var onun dışında ailen sana çok ilgi gösterdiğinden onlara bağlı oluyosun ben mesela üni için ankaraya gittiğimde 1 hafta sonra geri dönmüştüm sonra tabi mecburen tekrar gitmiştim öyle işte :)
10 Yorumlatek cocugum. her zaman bır kardes ıstemısımdır. ama tek olmanın vermıs oldugu avantajları da sonuna kadar kullandım. ne ıstedıysem oldu :D halende oyle el bebek gul bebek :DDDD vur patlasın cal oynasın modundayım. d
20 Yorumla
+1 yılDoğuştan tek değilim abim vefat etti dolayısıyla üstüme daha düşkün oldular her an bir şey olacak da ölcem gibiler. Bebek gibi davranıyor annem ve bu oldukça can sıkıcı
20 YorumlaArtisi; Yalniz kalmazsin (Yas farki buyuk degilse), guvenebilecegin kisidir, kavga etsende sinirlensende en olumsuz anda korursun, arkandan vurmaz, gicik olur genelde ama sevdigindendir..
Eksisi; Cok konusur, kiskanclik olusur, herseyine parmak sokar, herseyini annene babana anlatir..
Kendi adima yazdim^.^00 YorumlaBir kardeşinin olması çok güzel bişey bazen kavga esiyosun ama herşeyde yanında oluyo herşeyini anlata biliyosun yeri geldiğin tek omuz o oluyo yanında ve seni sevdiğini bildiğin insanlardan biri varlığı bile yeterli kardeşimin hem eğlence yönünü katmıyorum bile :)
02 Yorumla- +1 yıl
Offff kardeş istiyorum ben yaaaaa ama çok geç! !
+1 yılbence tek cocuk olmak hiç iyi değil 6 kişiyiz keşke 6 tane daha olsaydı emin ol daha güzel olur çoğaldıkca kardeşim tek kişisin başın sıkışınca kimseye gidemiyon bir derdin olur evde dört köşeye giriyon bir yardım anında kimse elini açmaz emin ol tek kişi olmaz bence
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim kardeşim
+1 yılayy tek olmak en güzelidir :D
BİZ 3 canavar :))))14 Yorumla- +1 yıl
Beni de aranıza alinnnn ^^
- +1 yıl
gel gel okeye 4. arıyoduk valla :D :D
- +1 yıl
Ahahahaahha geliyommmmm:D
- +1 yıl
gelllll :D
+1 yılArtısı çok eskisi yok bence ben tel cocuk değildim bir fırlama erkek kardeşim varı hiç anlaşamazdık düşün yani tüm apartman gürültümüzden sikayetciydi ahh ahh az mı elimi kolumu ayağımı incitti kesinlikle tek çoçuk yapıcam ben ya kardeşide olcam anasıda.
00 Yorumla
+1 yılArtısı:
-Bana bir su getirsene
-tamam
Eksisi:
-Seni anneme söyliyc
eeeğğmm :'(
-Sana çikolata alırım. d10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Artısı belki her isteği yapılmasıdır. Eksisi tek çocuk genel olarak bencildir. Paylaşma duygusunu bilmez ya da kardeş ortamını yaşayamaz.
Tek çocuk olmak kötü bir duygu olsa gerek. İnsan bazı zamanlar kardeş arıyor. bir ablam olaymış fena olmazmış ama neyse erkek kardeşle idare ediyoruz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek çocuk olmak kötüdür. Çünkü Kardeş sevgisini tadamazsin. Kardeş bambaşka birşeydir hiçbirşeyin yerini tutmaz. Ayrica ilerde olacak çocuklarinin ne amcasi olur ne halasi nede dayisi.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılartıları
bütün miras sana kalır
en iyisi sensindir
en değerli sensindir
istediğin gibi yaşarsın
kısıtlama yok özgürlük tavan.
herşeyin en iyisi sende olur
bayramlarda senden başka çocuk olmadığı için bütün harçlıklar sende birikir
ekisileri
sabahları ekmek almaya sen gidersin
konuşabileceğin bir abin ablan yoktur
canın sıkıldığında dövecek bir kardeş yoktur
gece başka bir yerde gönül rahatlığı ile kalamazsın değerlisindir çünkü
vs vs00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende tek cocugum artisi ailen sana daha iyi bir maddi olanak sunuyor ve sevgilerin paylasacagin kimee yok ama eksi yonleri daha cocuk herkes tek cocuk oldugun icin simarik havali oldugunu dusunuyor bunu cok yasadim ama tanidiktan sonra tek cocuk gibidavranmiyorsun hic dedilet buyuk on yargi var bide keske bir kardesim ya da ablam olsaydi koruyup kollaysaydim canimdan can sonucta buda buyuk eksik ama ilerde cocuklarima bu duyguyu yasatmicam insallah
00 Yorumla
+1 yıl+ları , çok götün kalkar istediğini yaptırırsın ufaklıktan bu yana , ben tekim fakat kendimi bildim hep zor durumda bırakmadım kimseyi ama herkes ben gibi düşünmez tabi , eksileri yalnızlık , iyi kötü anıyı insan kardeşiyle paylaşmak ister paylaşamazsın tekken falan filan
00 YorumlaBende tek Çocuğum istediğim şeyi 2 letmiyorlar off layıf bof bofluyorlar ama kardeşim olsa hiç bir dediğimi yapmazlar annemle babam ama kötü yönünde Allah korusun eğer onlara birşey olursa kardeşinde teselli bulurusun yoksa kendini içkide alkolde teseli bulursun
00 Yorumla
+1 yılArtısı var mı bilemiyorum ama eksileri çok fazla.
1) Farkında olmadan şımarık büyüyorsun.
2) Paylaşmayı çok fazla öğrenemiyorsun.
2) İstediğin her şeyi elde ediyorsun tek çocuk olduğun için kıyamıyorlar.
3) İleride annen baban vefat ettiği zaman yanlızsın. Mutluluklarını paylaşabileceğin, yanında olacağını bildiğin, güvenebileceğin kimse olmuyor. En kötüsü de bu..
Herkese bir kardeş şart.10 Yorumla
+1 yılBen hep dertlerimi paylasabilecegim, beraber zaman gecirebilecegim benden 4-5 yas buyuk bir abim olsun istemisimdir. Ama babam 25 yasindaki birinin kafa yapisina sahip oldugu icin benim abim gibi de davranabiliyor bana. ^^
00 Yorumla
+1 yılBir kiz kardeşim olsaydi ne güzel olurdu sevgililerini doverdim :) böyle canim sıkılıyor :(
20 Yorumla
+1 yılBen de tek çocuğum ve halimden memnunum. Artısı hayatını kimseyle ortak yasamak zorunda degilsin, ozgursun ve seni ispiyonlayacak kimse yok daha ne olsun:)
20 YorumlaAbim var yani kötü şeyler olsa da bir insanın kardeşi olması her zaman iyidir. Nede olsa aynı kanı taşıyorsunuz. Tek çocuk olmak ne bileyim bir yanda iyi bir yandan kötü
10 YorumlaEğer ileride sana birşey olduğunda olum gibi felç gibi çocuğuna veya karina sahip cikacak kimsen olmaz mesela ben yetim büyüdüm babam ben küçükken vefat etti hiçte dayim yok sadece teyzelerim var ki onlarda bana bu cabayi göstermez babam tek çocuk olsaydi ve amcalarim olmasaydı ben buralarda olmazdim amcam sahip cikti bana gerektigi yerde sovdu saydi ama beni su anki olduğum yerlere getirdi hepsi bundan ibaret artilarini görmek içinde tek çocuk olmak gerekir ben tek değilim
00 Yorumla
+1 yıltek tük eksileri tek tük de artıları var bunları toplayınca sıfır kalıyo zaten yani farketmez
10 Yorumla
+1 yılTek cocuksan miras sana kalır daha fazla şeye sahip olursun ama o kardeşinin var olmasından kaynaklanan mutluluğu hic bir zaman anlayamazsın
03 Yorumla- +1 yıl
Miras falan önemli değil ben bunu sormadım
- +1 yıl
Allahım sen niye diğer YAZDIKLARIMI değilde bunu okuyon
- +1 yıl
Ahahahahha napim bardağın boş tarafi dikkatimi çekiyor
+1 yılevın kucugu olacagına kopegı ol demısler sonra buyuklerı pek sevmezler cunku cabuk buyurler velhasıl tek olmak hem kopek hem domuz olmaktır ama ıyıdır yıne varlıyetınız varsa :D
10 YorumlaBence çok kötü çünkü bende tek çocuğum ve çok sıkılıyorum
10 Yorumlayalnız büyüyosun, başın sıkışsa heyecanla abi diyerek durumu anlatamazsın, ablan yok taktik alamazsın, sahip çıkacak kardeşin de yok. pasta alınıyo eve pastayı seni yiyosun, çarşıya çıkıp geliyosun pasta hala aynı..
00 Yorumla
+1 yılYalnız kalıyosun cok fazla, derdin oluyor söyleyecek kimsen yok bla bla.
10 Yorumlatek cocuk olmak cok güzel artıları maddi ve manevi yönden hep üstüne düserler kötü yanıda dertlesecek bir kardeşin olmaması
10 YorumlaKardesligin nasil bisey olduğunu asla bilmiyceksin.. ailene bisey oldugunda bütün ailen o olucak onu bilmiyceksin..
Uzgunum keske olsaydi..10 YorumlaKardes denilen can parcasini bilmemek en kocaman eksiktir. Sahsen annemle babamin benden sonra yaptigi ikinci guzel sey kardesimdir.
00 Yorumla
+1 yılMiras bölünmez
Tek oldugun için kıymetli olursun
Miras bölünür
Ve hep kıyaslama yaparlar10 YorumlaAslında güzel ama bende tekim bu arada :D.. Yani evleniceksin mesela.. Böyle sana destek çıkan yardımcı olan bir kardeşim olmayacak. Ama kardeşim dediğin arkadaşlara, dostlara sahipsen sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılTek cocuk olmanın ne eksisi olur diye dusunuyorum bulamadım. 4 kız kardeşiz çok sorun vardı :9
10 Yorumlaartısı yok gibi bir şey.
olsaydı bir tane keşke..10 Yorumla
+1 yılTek çocuk olursan ailenden daha fazla haraç kesersin D:D. d. dd Daha fazla değer görürsün ve narin büyürsün :D
10 Yorumla
+1 yılBabam dedemin tek çocuğu bende babamın tek çocuğuyum tüm aile tarafından el bebek gül bebek yetiştirildim ne istediysem alındı bir dediğim 2 edilmedi acayip şımardım hala üstümden atamadım bunu :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ahhaahhahaahh alışma
+1 yılAyni bokun morciverti. Sadece bu boktan hayatta tutunacagim bir dal daha olurdu kardesinm olsa. bir yandan da bu boktan hayata bir cocuk daha gelir onunda hayalleri yalan olurdu.
00 Yorumla
+1 yılIyi yönü ailen istediğin herşeyi tek sana alır ve bu alınanları Başkalarıyla paylaşmana gerek kalmaz :)) kötü yönü ise canın sıkılabilir vede ileride ailen falan olunca Kardeşler'in falan olmadığından sıkılabilirsin
00 YorumlaKendi kendine yetebilmeyi öğrenirsin
Bakkala hep sen gidersin
Çöpü hep sen atarsın10 Yorumla
+1 yıl+>> Her istediğin yaparlar üstüne çok düşerler. - Çok sıkılırsın :)
10 YorumlaArtısı ; çocuğunun olması
Eksisi ; başka çocuğunun olmaması :)00 Yorumlatek çocuk daha çok şımartılır
yalnızdır
ciddi bir hastalığı olursa kemik iliği vs kardeşi olmadığı için s.. tutar
ebeveynler vefat edince kendini yalnız boşlukta hisseder10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dunyada yapayalnizsindir.. kardes senin dunyadaki tek yarenindir ve bundan yoksunsundur..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben tek cocuk degilim ama abimle ablam evlendiler tek cocuk gibiyim babam her istedigimi aliyor yapiyor cok rahatim daha cok seviyolar beni daha ne istiyimki cok seviyorum onlari
00 Yorumla
+1 yılTek çocuk değilde kardeşinin yaşı senden en az 10 yaş küçük olsa güzel olur diğer türlü harçlik lar neredeyse yarı yarıya bölünüyor ;))
07 Yorumla- +1 yıl
Ekmeğe o mu gidiyo senmi? :D @Macaulay
- +1 yıl
Harçlığı sana mı fazla veriyorlar onamı? :D @Macaulay
- +1 yıl
Şu anda en iyisi seninki kıymetini bil :D @Macauley
- +1 yıl
Ahahhaahah
Kardes sevgisinden mahrum kalırsın anlayamazsın artısıda mal miras sana kalır ilgi hep sana oLur :))
10 YorumlaHep el üstünde tutulursun hele de son torun sen isen değme keyfine ama bu kadar şımartılmana rağmen bakkala sen gidersin '_'
02 Yorumla- +1 yıl
Bakkala hic gitmedimmm :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1. si tek sin rahatsın
2. si kardesın yok ilerde annen baban oldugunde kan bagın olan kımsen yok ( işte bu koyuyo adama )06 Yorumla- +1 yıl
2. Kısım çok kötü işte. ...
- +1 yıl
bende tek cocugun ve şu an bu durum ıle karsı karsıyayım
- +1 yıl
Gerçekten mi? !!! Yani Allah rahmet eylesin
- +1 yıl
ailem daha hayatta cok sukur ben ılerısı ıcın dıyorum kardesım yok ya onlar olduklerınde napıcam dıye
- +1 yıl
Haaa aman kusura bakma
- +1 yıl
yok yok problem deıl ben anlatamadım ondan oldu
+1 yılHer isteğini yaparlar ama uzun süre ekmek almaya sen gidersin kotu bir duygu :)
00 Yorumla
+1 yılTek olmanim bence hicbir artisi olmaz
Bilincli olark bir anne baba evladini tek birakamaz bu bencilliktir
He bazi durumlardan olmaz o baska
Eksileri cok bence tek degilim ama duaununce eski yigiliyor01 Yorumla- +1 yıl
Abartsaydin
+1 yılartisi ailen varlikliysa tek vaaris sin
eksisi hicbirzaman kardesim ya da abim ya da ablam diyebilecegin cenazene hastanene dugunune aklina ne geliyorsa olmayacaktir00 YorumlaBütün mal mülk size kalır miras ortaklarınız olmaz evinizin bir gelini olur eltisiyle kavga edip canınızı sıkmaz 😀😀😀😀
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Tek çocuk olmanın artıları ve eksileri nelerdir hadi millet?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler