Kyk yurdunda bir kızın bana beni takip ediyo diye iftira atması çok rahatsız edici değil mi?

Hayır nasıl bi mal Kyk yurdunun her yerinde kamera var orada biri birini neden takip etsin mal oğlu mal kendi mal zihniyle insanları yargılıyor ve hiçbir ceza almadı bir yıl geçti yurttan ayrıldık bu iftirayı unutamıyorum ya kızın tek pisliği de bu değil bi kere ben kediden korktuğum için bana yardım etmişti ben de o gün hayatımda ilk defa ufak tefek bi şey yaşamıştım para karşılığı masaj yapmıştım ama sürpriz sonlu değil işte çocuk da dolandırıcı çıkmıştı 2. seferde beni elleyip paramı da vermemişti ve hayatımda ilk kez ellenip bunu o yurttan kurtulmak için kabul ettiğim halde kurtulamadığım için çok ağlıyordum ölmek istiyordum onla dertleştim beni orada teselli etti 2 ay sonra hem bunu müdüre bin katı iftira atarak söylemiş hem de beni takip ediyo demiş iğrenç leş kız ve o hiçbir ceza almadı ben uyarı aldım Allah bu dünyada en kötü şeyleri ona yaşatsın bu kadar kötü bi insanın dünyada kalmasının gereği yok

Kyk yurdunda bir kızın bana beni takip ediyo diye iftira atması çok rahatsız edici değil mi?