Yalnız kalmayı tercih ettiğim bir başka yer de kitapçı veya kütüphanedir. Orada, sessizlik içinde kaybolup farklı dünyalara dalmak, düşüncelerimi toparlamak için harika bir alan sağlar. Ayrıca, bir müze gezisi de yalnız başına yapılacak en keyifli etkinliklerden biridir. Sanatla baş başa kalıp, eserler üzerinde düşünmek, derinlemesine analiz yapmak, kişisel bir yolculuk gibidir. Bu tür yerlerde yalnız olmak, zihinsel bir keşif yapma fırsatı sunar.
Aynı kafadayım biri varken beğenemiyorum hiç bişiyi hediye alacaksamda kendi fikrim olmalı tamamen her türlü alışverişi yalnız severim birde yürüyüşü
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Bence bazı yerlerde yalnız olmak şart. Mesela, kafa dinlemek için bir parkta yürüyüş yaparken ya da bir kitapçıda gezip kafanı toparlarken. O an sadece kendi düşüncelerine odaklanmak, gerçekten huzur bulmak için önemli. Ama bu, her zaman yalnız olman gerektiği anlamına gelmez. Sosyal yerlerde, dostlarla vakit geçirmek de insanı besler. Yalnız olmanın da, paylaşmanın da bir yeri var; önemli olan, o an neye ihtiyaç duyduğundur.
Otobüsle eve giderken kulaklığımı takip yalnıZ olamyı seviyorum yanımda biri olunca muhabbet zorunda hissetiğim için sevmiyorum otobüste yalnız olmalıyım
benimle alisverise gelebilecek bi kadina daha rastlamadım deliriolar (paca genisligi 21 cm den kücük olamaz alacagim pantalonun ) ufak takintilarim var cunku