Bizim gençlere kurt kaynıyor derler genelde :D
#Yeterhayeterhayat

Bizim gençlere kurt kaynıyor derler genelde :D
#Yeterhayeterhayat
Ben enerjiye çok inanırım ve enerjinin geçici olduğunu düşünüyorum oyuzden de çevremde enerjisi düşük, negatif , sürekli yargılayan insanlardan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum çünkü karşı tarafın enerjisi kişiyi olumlu ya da olumsuz yönde hemen etkiler
Enerjisi yüksek insanlar cidden beni hayattan sogutuyor aq hayatında ne güzel ki neye mutlu olalım aqqqqq sinirlendim gereksiz yere yükseldim şu an
Bu ben
Aga benden uzak dur olur mu? Ben seni mutlu edemem. bundan eminim zaten iyi hissetmiyorum sende beni yorma
Tamamdır ")
Galiba senin yanında tamda öyle biri var. sadece o kişiyi onaylatmak istiyorsun. sen yanında enerjik biri görmek istiyorsan tamamdır
Ben tek geldim tek gideceğim :D
Elbette eder. Sicak, güler yüzlü ve mizah yönünden de güçlüolan bir kişıye aşık bile olabilirim.
uzun uzun yazdım da geri sildim yanlış anlaşılır diye neyse hahah
Hahhah yok önemli değil ya mizahsal mizanseni geniş 3-4 kişiyi etiketleyecektim aha bunlar birbirinin suratına malayla harç fırlatan insanlar diye de ayıp olmasın şimdi :D
Hiç uğraşamayacağım şimdi onlarla valla linç ederler beni hahah
Cevap
23Cevap
İçimde o an motive olacak enerji yoksa yanımdaki kişinin enerjik olması beni etkilemez.
Yeterince enerjik biriyim ve yanımda uyuşuk ya da ölük tip sevmiyorum.
Enerji güzel şey uyuşukluk asla sevmem
Evet motive eder. Negatif biri veya bana iyi gelmeyen birini gördüğümde uzak dururum.
Hem de nasıl eder hahshsh, ama genellikle ben pozitif enerjimi başkalarına bulaştırırım
Yani en azından modumu düşürmez çünkü etrafımda hayattan bezmiş insanlar gördükçe modum düşüyor enerjik insanlar daha makbul:))
Kaç kafa kırıldı şu an bu taşlarla haha
Sözümüz meclisten dışarı diyelim o zaman 🙄
Yok kurtlu sevmeyiz haa haa😄 kararında enerjik yeterlidir efendim 🤭
Hiperaktif demişler adına ya😅
Ben sakin ve soğuk bi insanım o yüzden bana çok tatlı geliyorlar ve enerjimi yükseltiyorlar. Yakın arkadaşlarım da hep enerjik insanlardır mesela
Evet ediyor.
Evet ya. Ozelliklede cocuklara şimdi hiperaktif diyorlar.
Bize de g*tunde kurt kaynıyor derlerdi🤣
Hem de nasıl :D Güzel insandır yanında sıkılmazsınız enerjisi sizi de etkiler hatta ona benzemeye başlarsınız düşük enerjinizi yukarı çıkarır.
Hem de çok eder. Mesela benim manevi kızım var enerjisi sayesinde o an hiçbir şeyi umursamayabilirim 🤷🏻♀️
Bana da öyle derler kurt kaynıyormuş içimde whshwj şahsen ben çok enerjik bir insanım, ben öyle olunca çevremdeki insanlar bununla motive olabiliyor
Kesinlikle enerjik insanlar enerji verir ben enerjisi düşük insanlarla fazla takılmam
Fazla enerji bende ters tepiyor, başımı alıp gidesim geliyor hemen..
Hayır yaa başımı ağrıtıyor yaşlandım galiba :D
Evet, enerjik ve heyecanlı insanlar beni motive ediyor
Evet eder tabiki enerjisiz kendi halinde duran kişilerle aynı ortamda bile bulunamam.
yani insanlarin ruh halleri birbirini etkiler aglayan birinin yaninda kahkaha atmak zor olur
Enerjik olmak iyidir sönük bitik insanları sevmiyorum sbdb
Enerjiyi yükseltir böyle insanlar. Her ortama gerekli.
Hayat enerjisi olsa yeter. Kuduruk gibi hoplayıp zıplayanları kafam almaz.
Ben öyleyim, uyuşuk insan benim de enerjimi sömürür.
Yönelim konusuna göre eder. Malum devirde enerji sapıklıkla bağdaşıyor.
Hamde nasıl etrafımdaki negatif insnalar enerjimi emiyor resmen.
Motive olmam için başkaları değil kəndim enerjik olmalıyım.
Eder modumu yukseltir onlrla birlikteyken kendimi dqha iyi keyifli hissdeyorum
Kesinlik ile hem de >Bilimsel bir gerçeğe dayalı bir konudur
Enerjik olmanın da ince çizgisi var. Bazı insanlar duygu patlaması ile üstünlük kompleksini karıştırıyor
Kesinlikle.
Çevremdekilerin enerjisi ister istemez etkiliyor.
Tamamen değil ama kısmen etkilenirim
Sabahın köründeyse bu enerji aşırı gıcık olurum
Enerjik olması güzel ya benim bile enerjimi yerine getiriyor öyle kişiler iyi ki varlar öyle insanlar
Elbette. Negatif insanlara tahammül edemiyorum. Enerji bulaşıcıdır ve sizi de yükseltir. Ama bazen şöyle de bir tezatlık yaşıyorum. Karşımdakinde ekstra yüksek enerji varsa onada tahammül edemiyorum?
ediyor ya gercekten
ağlasam bile yanıma gelse birisi enerjik olsa bende guluyorum
Eder
Evet motive eder
Evet motive eder
Evett motive eder eder
Etmez benim modumun yüksek olması gerek
Enerjim yoksa yorucu gelir yorar
Tabii ki eder.
Evet daha iyi hissederim
Yok etmez kendi elimde..
Fazlası yorar
Evet, çok severim
evet eğlenceli olur öyle insanlar
Evet, motive ediyor.
Kesinlikle eder
Pozitif enerji yansır mutlaka
Evet eder ben de onunla şarjmoluyorum
Genelde evet ama keyfim yoksa sinir oluyorum o an
Belki birazcık motive eder
Ewt ozellikle sporda Gaza gelirim bende herkesi motive ederim
Bilirim takıl peşine oturun baris
az çok ediyor
Sabahları sinir, gün içinde motive eder…
Evet beni motive eder
Ediyor valla
kişisine bağlı
Edebilr
Tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?