Antisosyal kişilik bozukluğu olan birisi ilgi çekmek için yaptıklarını anlatır mı?

En yakın arkadaşım da galiba antisosyal kişilik bozukluğu var. Kendisi psikiyatrik tedavi aliyor uzun süredir. Geçen gitmiş psikiyatrist ona 4 tane 1'i yeşil reçeteli olmak üzere 1 de iğne olarak toplam 5 tane antidepresan yazmış. Kendisi bana ve çevresindekilere her şeyi anlatıyor. İşte kendisi canlılara zarar vermiş, suçlar işlemiş, yangın çıkartma hastalığı varmış. Hatta insanları kullanmasını çok iyi biliyor, çok da yalan söylüyor. Kendisinde depresyon okb psikopati eğilimi falan da varmış. Hani sallıyor da diyemiyorum çünkü askerliğini rdm olarak yaptı dosyalarla kanıtlı dediklerinin hepsi. Ama tek sorun sürekli yaptığı şeyleri anlatıyor ve bunlarla gurur duyuyor. Neden böyle yapıyorsun ilgi mi istiyorsun dediğimde de bana yaptiklarimı anlatmaktan tatmin oluyorum pişman değilim aksine hoşnutum falan diyor. Normal mi acaba? Ben ne yapabilirim acaba?

Antisosyal kişilik bozukluğu olan birisi ilgi çekmek için yaptıklarını anlatır mı?