Kişilik & Karakter Saat kaçta yatağınıza koşuyorsunuz? Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bu iki gündür donmaya ramak kalıyor 🙂 çök kötü ya hava buz gibi bu iki saaten fazla oldu evdeyim oturuyorum ayaklarım hala buz hasta olacam galiba 🤦 Saat kaçta yatağınıza koşuyorsunuz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. sabahlıyorum ben 1 1 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Barış ağa depresyonun en temel sebebi uykusuzluk. Gece uykunu al 🤌
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bu ara saat 1 geçiyor ancak uyuyorum bazen 3 bile oluyor 1 2 Yorumla Sözlerin_prensesi 1 yıl Ne oluyor be 🙂 Yorumla Yamaal 1 yıl 😅😅😅😅 bilmem Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Eve geldikten 2-3 saat sonra yani 3 de falan :D 1 0 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Sakın hasta olma ayaklarını üşüdüğün günlerde sıcak suya sok 1 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı. Sürekli yataktan çıkmak istemiyorum ki 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Akşam 12de uyurum stabil 1 0 Yorumla
öylesinebirseyistee Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Sabahlıyorum çoğu zaman. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Değişir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sabahlıyorum ben
Barış ağa depresyonun en temel sebebi uykusuzluk. Gece uykunu al 🤌
Bu ara saat 1 geçiyor ancak uyuyorum bazen 3 bile oluyor
Ne oluyor be 🙂
😅😅😅😅 bilmem
Eve geldikten 2-3 saat sonra yani 3 de falan :D
Sakın hasta olma ayaklarını üşüdüğün günlerde sıcak suya sok
Sürekli yataktan çıkmak istemiyorum ki
Akşam 12de uyurum stabil