21 yaşındayım şu ana kadar hiç sevgilim veya flörtüm olmadı. Bir kızla 2 kelime sohbet etmişliğim yok. Tipimden dolayı özgüvensiz biri oldum. Son 1 yıldır saçım aşırı dökülmeye başladı çok seyreldi ve ön tarafları açıldı. Kafa şeklim de kötü olduğu için psikolojimi etkilemeye başladı. Yüzümde büyük bir ben var sesim kötü daha bir çok şey. Üniversite hedeflerimi erteledim depresyondan dolayı. Kızlarla konuşsam bile reddedileceğimi düşindüğüm için açılmıyorum. Göz göze bile gelmek istemiyorum. Siz benim gibi birine bakar mıydınız kızlar?
Güncellemeler
1 yıl
Ulan tüm kötü genler bende toplanmış. Saç geni kötü, sakalım adam akıllı çıkmıyor sadece bıyık ve çenede var. Daha çok şey var da neyse...
Gereksiz şeylere kafa yorarsan tabii ki olmaz. Önüne bak kısmetini bekle. Karıyla kızla herkes düşüp kalkacak diye bir şey yok. Ki uygun olanda düşmemek zaten..
Çalışman lazım ama böyle olmaz. Onlar sana sırf kız olduğu için üstten üstten bakacağına sen zekanla ve statünle üstten bak. Sen seç onlar seçmesin seni. Kendin için
Gurursuz biri değilim. Onların egosunu okşamamak için hiçbir kıza açılmadım. Bu tiple seçebileceğimi sanmıyorum açıkçası. Yakışıklı olsun da ne olursa olsun kafasında herkes.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
öz güven geliştir bence
İlaç gibiler vallahi lütfen çocukların erişemeyeceği yere koyunuz misali kadınlar ah bu kızlar 🤣😅
Git annene söyle sana bir kız bulsun evlenin. Ne dert yanıyorsun. Vardır illaki senin de bir nasibin..
Ben daha üniversite okumadım tıp hedefim vardı gerçekleştiremedim. Çabalıyorum şu anda
Gereksiz şeylere kafa yorarsan tabii ki olmaz. Önüne bak kısmetini bekle. Karıyla kızla herkes düşüp kalkacak diye bir şey yok. Ki uygun olanda düşmemek zaten..
Aşık olmak gereksiz bir şey mi
Evet.
Ulaşma sende hadi tozz oll yoksa zarar görursün söylim dee 🤐
ne alaka kendini kasma rahat ol
İster istemez canım sıkılıyor
hayır sıkma kendini bişey yok ortada
İlgi gören erkekleri görünce kıskanıyorum ya istemsizce.
Onlarda sen gibi insan öyle düşünme
Şimdiki kızlar çok şekilci. Ben birkaç yıla kel olucam. Buradan kaç kişiye sordum erkeğin kel olması sorun mundedim %99 u evet sorun defi
Neden mi çünkü ulaşılmaz olduğumuz için 😬💅🏻
Komik misin
Ciddiydim ama😬
21 yaşındayım daha flörtüm bile olmadı : (
S*ktr et boş ver
Öyle olmuyor işte. Çevremde sevgili çiftleri görünce ben neden böyle değilim diyorum. 20 yaşında kel kalır mı ya biri?
Aşkım o zaman üniversiteyi havalı bi bölüm oku parası da iyi olan.
Tıp hedefim vardı ama depresyona girdim kazanamayınca. 3 yıldır mezunum ve hiç ders çalışamıyorum
Çalışman lazım ama böyle olmaz. Onlar sana sırf kız olduğu için üstten üstten bakacağına sen zekanla ve statünle üstten bak. Sen seç onlar seçmesin seni. Kendin için
Gurursuz biri değilim. Onların egosunu okşamamak için hiçbir kıza açılmadım. Bu tiple seçebileceğimi sanmıyorum açıkçası. Yakışıklı olsun da ne olursa olsun kafasında herkes.
He ya
?