Güncellemeler
1 yıl
Kapıda herkesin içinde rencide etmeye çalıştılar beni
Bugün yeni ürünler gelmişti ben ilk başta ürün aldım 3 fişleri duruyor onları aldım orada kapatıcılar vardı onları denedim eve gittim başka ürün almaya karar verdim gititm kaoidan çıktım 3 kişi beni hırsızlıkla suçladı ordan bide çantama arıyorlar gelmişler yok kapaitic kayipti senmi aldın dediler serefszlere bak çantamdan hiç bişe cikmadi sonra anneere soykedin onlar konuştular sonra beni tekrar cagrid yok özür dileriz bilmem kahve ismarliyayim iki tane kskr ben knlara bagirdjm ne hakla beni sucladilarsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
cimere yazabilirsiniz
Nasıl yaziyim
Adını bilmiyorum kadının ama şikayet edebilrim
Polis geldi benim aklıma neye dayanaraktan seni aradılar polise şikayet et geç
Aynen çantamda ürün bile yok aldijlarimda belli zaten fişi var iki tane orspu işte saçları boyalı özür diliyr brde
Hoş olmamış uğraşacam diyorsan polise. Lanet olsun diyip geçeceksen özrü kabul et normal hayatına devam et
Evet olmadı tsbi
İnsanların ekmeğiyle oynamayın 3 ürün için
Niyemis
Kapının onunda beni suçladılar rencide ederek
Değmez çünkü affedici olmaya çalış
Senin bileceğin iş sonra vicdan azabı duyma çocuk değilsin diye düşünüyorum o yüzden boş ver gitmezsin oraya olur biter
Gitmem ki değilim evet hiç hoş yaklasmadilae 3 kişi yanlarında erkek suçlayıcı bakışlar sergilediler itira atiyorlar birde utanmadan
Allah'a havale et bir daha olursa edersin boş ver ekmeğiyle oynama derim karar senin iyi günler
Ettim ama bence işten kovsalar iyi olurdu kimseye böyle bi olay yaşatmaya hakları yok belki moralim düzgün değil travma olabilir
Durum nasıl gelişti bilemem sadece sinirle hareket etme dedim haklı da olsan sakin olmak daha iyi sonra üzülme şansın var iyi günler
Öyle işte ama suç atmaları yanlış o markete sürekli giden biriyim iğrenç iftilari yani