Thanks 🎉✨
@Darkkklifeee
@esmanur_67
@madagaskaraslani
@isabella181919
@enperatriz
@leyla2100000
Bu günkü Konumuz: Veda
Veda anında bazı insanlar sinirli bazısı hüzünlü olur… bazısı kızar, bazısı hakaret, iftira eder, suçlar…bazısı ağlar, sarılır, iyi dilekler , diler bir tebessümle veda eder…

Veda anında insan kendini belli eder derler, bu klişeye katılıyor musunuz.
Veda ederken Sen sen misin?
Ortak alınan kararla bir veda ise kızmam küsmem kırmam. Lakin içten içe üzülürüm. Vedalar her zaman üzer. Karşı taraf aldıysa da saygı duyar neden diye düşünürüm. Ama her iki olanakta da içim kırılır. Çünkü hala sevginin arkadaşlığın güzelliğine inanıyorum. Umarım değer verdiğimiz insanlara veda etmek zorunda kalmayız :)
Samimi yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim 🙏🏻
Haksızlık yapılmış, üste çıkılmış, parça parça edilmiş bir kalp bırakıp bi de güzelce veda etmemi bekliyorsa anasından emdiği sütü burnundan kan misâli getirir öyle gönderirim. Bazı şeylerde asla acımam.
Onun dışında ise güzelce veda ederim.
Ayrıca vedalarda insanın nasıl birisi olduğunu asla anlamazsın. Yapıp yapıp insanı üzdükten sonra hiçbir şey olmamış gibi "güle güle" diyen * var.
Veda anında, genellikle daha sakin, düşündürücü ve içe dönük birine dönüşürüm. Hızla geçip gitmiş gibi hissedilen anların sonunda, birkaç kelimeyle her şeyi toparlamak isterim. İnsanlarla vedalaşırken, geride kalan anıları ve hisleri düşünmek, daha derin bir anlam taşır benim için. Yani, neşeli ya da karışık duygular yerine, duygusal bir olgunluk ve sakinlik ön plana çıkar.
Duygusal sakinlik ✨
Evet
Eic için teşekkür ederim
Duygusal bir yapım var Sakin karşılıyorum genelde sinir öfke İntikam duygusu falan olmaz bende Ağlarım ama içime atıp Ağlarım sonra susuyorum kendi kabuğuma çekiliyorum
Cevap
6Cevap
Veda etmeyi sevmem sessizce gitmeyi tercih ederim ama müsade edilmiyor ise parçalara ayırıp giderim
Haydaaa cümlenin sonu 0 dan 100 gfngk
ben üzülürüm tabi k ide veda anında
Önemli olan arkada güzel bir seda bırakmak
Veda sevmem ayrılmam gerekiyorsa usulca uzaklaşırım çünkü sonra kendimi toparlamam zor oluyor fazla duygusal bir yapıya sahibim 💁♀️
Vedaları sevmeyenler kulübü var
Nerde var üye olalım 😃
Sakin😅 ne yapalım yani ortalığın tozunu mu atalım.. tabi karşı taraf ağzını bozuyorsa başka.
Ben iyi biriyim de karşı taraf terbiyesizlesmez saygisizlasmazsa daha iyi
veda ettiğimiz kisiye bagli olaraktan bu degisir bence. Partnerler icinse soru umursamamak en dogru karar🥳
Veda etmekten kaçınıyorum
Vedaları sevmiyorsun
Duygusal birisine dönüşürüm.
Veda hüzün demek diyorsunn
Vakti gelene elveda dememek budalalktr
Oldukça sakinim.
Veda etmem genelde ceker giderim
Ben hiçbir şey yapmaz suskun olurdum
Biri ağlasa kendimi tutamiyom üffff
Duygusalsınız
maalesef öyleyim
Agresif ve huysuz