Çok garip gelecek belki ama benim neslimde kızların pek çoğu erkeğin ayakkabısına bakardı. Erkekler ise kızların saçlarına bakardı...

Çok garip gelecek belki ama benim neslimde kızların pek çoğu erkeğin ayakkabısına bakardı. Erkekler ise kızların saçlarına bakardı...

ben kolay kolay kimseye güzel demem. bunun için arada duygusal bağ olması gerekiyor aşk anlamında yani.. güzellik olarak da güzel bir kalbi olması gerekiyor. çünkü ben görünüşten çok daha çok karaktere ve kişiliğe bakıyorum elbette.. ama tabi ki de bazen güzele güzel de derim. yüz hatları ile ilgili olabilir mesela ama dediğim gibi ya güzellik çok göreceli bir şey özellikle şu şu özellikler olmalı diyemem gözüme güzel gelen biri başka gün güzel gelmeyebilir.
Dış görünüşü nasıl olursa olsun, ağzından çıkan ya da dökülen sözlerdir. Yalan olduğunu fark ettiğimde çirkinleşir. fark edemediğinde yücelir. samimi, iç ısıtan sözleri dünyalar güzeli yapar; Acıtan, haksız olanlar ise uzaklaştırır. güzel ve çirkin görüp beğendiğimiz kategorize ettiğimiz bu insanları bir an göklere çıkarır, bir an yerin dibine geçirir. Ve bakışları, ne kadar güzel bir kız/erkek olursa olsun, güzel bakamıyorsa güzel bir insan değildir. Sinirli bakıyorsa, sinirlidir. Mutlu bakıyorsa, mutludur. öyle değil mi? Bu yüzden, güzel bakıyorsa, güzel bir insandır.
Bunu yakın zamanda bir erkekten daha duydum, ayakkabıma bakmış ve tanımak istemiş asdfsf ilginç geldi bana
Çok garip ya :D ne dedin kabul ettin mi?
Yok direkt öyle gelmedi asffsf zaten uzaktan kim olduğumuzu biliyoduk, bir gün yüz yüze tanıştık, o zaman söyledi bunu. Dediğin gibi saça bakanlar da var ama, onu da duydum adffs
Bence tarz önemli. Pantolon seçimi mesela asffdf fiziğine yakışır giyinip giyinmemesi, saçları falan bütün görüntüsü önemli bence birinin
Bir erkeğe yüzde 90 yakışıklı demem için boyu uzun olmalı boyu uzunsa benim için yakışıklıdır
Tipinin hiç önemi yok mu?
Yani kadınların yüzde 70 güzelse erkeklerde bu yüzde 10 a kadar düşüyor onun için yakışıklı çok olmadığı için aramıyorum ki bence erkeklerin tipi eğer aşırı çirkin değilse bir sorun teşkil etmiyor
Anladım çok iyimiş...
Teşekkürler en iyi cevap için
Rİca ederim efenim
Cevap
15Cevap
Bakımına dikkat etmesi gerekir gadası
Ne kadar da haklı bir erkek :D
Hic bilmiyorum ayakkabisina bakildiğina... ama bende biraz büyüğüm belki ondan...
Yüz sekli gözleri ve saç sekli önemli tabi duruşu vs'de önemli...
Sonra killik kiyafete işin icine giriyor 😊 bunlar diş ve ilk görüş
ama
karakteri ve davraniş vs en önemlisi
Saç neyse de güzellik konusunda ayakkabı cidden ilginç 😂 Karizma, imaj vs. ilgilerini daha çok çekiyordur.
Benim dikkatimi yüzü çekiyor güzellik konusunda ama bunu belirleyen ne bilmiyorum. Şu diyecek ortak bir özellik yok. Renk, ifade, yapı, kilo vs. hep farklı oluyor ama bir şekilde güzel geliyor hepsi.
Var bir şey ama ben de bilmiyorum 🤣
Ben çirkin seviyorum ya şuana kadar yakışıklı wooow dediğim kimse olmadı. Bu bi sıkıntı mı acaba
Yok senin için avantaj neden sıkıntı olsun ki :)
Bilmiyorum ki ünlüler dahil yakışıklı bulduğum kimse yok😅
Ahahaha anlamadım ki bu çirkin sevmek mi yoksa güzel görememek mi bilemedim. Ben çirkin miyim mesela?
Ya çirkin de görmüyorum ki hani kimse çirkin de gelmiyor ama yakışıklı da gelmiyor sıradan hep benim için😅
Kızlar için öyle değil ama güzele güzel şimdi😅
O zaman ayrım yok. Bu da karakteri düzgün olarak gördüğün kişilerden hoşlanabileceğin anlamına gelir. Senin için avantaj bence. Çünkü yüzü gözü prim yapmayan insanlar daha çok karakterle kazanmaya çalısır ortaya karakter koyar :D
Şu soruyla kendimi baya sorguladım ya tebrik ediyorum seni😅
Puahaha ne güzel ne güzel :))
Merhamet. Uzun kısa yaşlı genç büyük küçük kimde gördüysem güzel bulurum. Yakışıklılıksa giyim tarzı ve karizma meselesi tamamen. Bazen ses tonu bile yakışıklıymış gibi hissettirir.
Saçlara bakıyorlarsa iyi dkffkkvkf.
Farklı ayrıkırı görümü olanlar hoşuma gidiyor onun dışında Tom Cruise Son Samuray tarzı tipi olana hayır demem fögmgk
Karizmatik bir giyimi, duruşu, üslubu benim yakışıklı algıma uyuyor. Kusurlarıyla bile göze hoş gelmeyi başarabilen iyidir ya 😄
Gerçek anlamı zarif demek. Öyle yüzle gözle alakalı değil zaten. O yüzden ünlulerin beğenmemen gayet normal. Doğru bı şey.
Sadece bir yerine bakmak ve orayı beğenmek benim güzellik aldığımı yansıtmıyor.. Bütünün ortaya çıkardığı bir güzellik geçerli benim için..
Eli yüzü düzgün olsun algilar degistigi icin birsry diyemicem en onemlisi karakteri
Benden en az beş cm daha uzun, geniş omuzlar, atletik (aşırı abartı olmadan), beyaz ten, sarışın ya da kumral, pürüzsüz cilt, gür ya da normal saç olmalı.
Benim olmalı 😅 güzele güzel demem güzel benim olmadıktan sonra.
Çok sıkıntılı bir durum artık kerem küpeli aslı şüpheli detaylıca bir analiz şart
Gözleri olabilir ses tonu veya hepsini geçtim iç güzelliği.
Her tarafı feminen olmalı
Uzun fit olmalı erkek
Benden güzelse güzeldir
Önce tanımam gerekiyor
Gözleri ela ise zaten 1-0 öndedir 😃
Sayfamdan çık artıj yeto
Allah bilir kime yorum yaptın :D
Soruya hsushs
gözler çok önemli
Bende yuzu once :)
Karekteri
Çekici olması