Biraz sıkıntılı günler geçiriyorum. Kendimi, karakterimi ve bu hayatta ki amacımı sorguluyorum fakat bir cevap bulamıyorum. Bu yazım aslında içimde biriken sıkıntının dışa vurumu, bu siteyi çok önceden kullanıyordum, hesabımı sildim şimdi belki kafamı, düşüncelerimi dağıtabilirim umuduyla geri döndüm.
Sizden beklediğim cevap, sıkıntılarınızla nasıl savaşıyorsunuz? Belki bana da bir ilham olur.
Sizden beklediğim cevap, sıkıntılarınızla nasıl savaşıyorsunuz? Belki bana da bir ilham olur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
çözüm arayarak
Günde 100 kere bunu oku bütün sıkıntıların biter Allahın izniyle bismillahirrahmanirrahim elhamdülillahi rabbil alemin hamden kesiran tayyiben mübareken fihi allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedin ve ezvacihi ümmehatil müminin ve ala alihi ve ashabihi ecmain ( allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinil-lezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericü bihil kürabu ve tukda bihil havaicü ve tünalü bihir-regaibü ve hüsnül havatimi ve yüsteskal gamamü bi-vechi-hil kerim ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin adede külli malumin lek ) amin bicahin nebiyyil muhtar amin amine amin ya rabbel alemin amin. Parantez içindeki salavatı yüz kere okursun. Sonunda amin.. ve devamını söylersin
Kendimi bunaltıyorum çözüm yok
Sıkıntılarımdan kurtuldum ve sanırım artık baş etmenin yolunu da buldum.
Ne güzel