Kişilik & Karakter Ben yaptım, oldu... dediniz mi? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Yine çok başarılıyım, tebrik ediyorum beniii 🤞🤞 Güncellemeler1 yıl S. s 🌸🌸 Ben yaptım, oldu... dediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. demiştim evet. afiyet olsun 1 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Kaymaklı ayva tatlusı, lohysa şerbetinde beklemiş 1 4 Yorumla flaneurx 1 yıl Yoo gıda boyası Yorumla Richardgör 1 yıl Yemem Yorumla flaneurx 1 yıl Hay hay Yorumla Richardgör 1 yıl Bay bay😂 Yorumla
16_Ddeniz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 968 cevap paylaştı. Eline sağlık çok severim ayva tatlısını gıda boyası kullanmıyorum ben artık Hibiskus koyuyorum bu kadar olmasa da renk veriyor o da 1 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Ayva severim, tatlısını değil. Çünkü, ne hikmetse, asla göründüğü kadar lezzetli olmuyor bu tatlı.La enteresante 🙄 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet demiştim baya zaman önce. Ben yaptım oldu. Bak yine dedim 😀 1 0 Yorumla
King_122 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Nerelisin? Ben hatayliyim sanki hatayli gibisism 1 0 Yorumla
-Wiɴᴄʜᴇꜱᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ne olduğunu anlamadım ama emeğine sağlık 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nedir bu? 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Dedm harika olms 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Güzel olmuş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
demiştim evet. afiyet olsun
Kaymaklı ayva tatlusı, lohysa şerbetinde beklemiş
Yoo gıda boyası
Yemem
Hay hay
Bay bay😂
Eline sağlık çok severim ayva tatlısını gıda boyası kullanmıyorum ben artık
Hibiskus koyuyorum bu kadar olmasa da renk veriyor o da
Ayva severim, tatlısını değil. Çünkü, ne hikmetse, asla göründüğü kadar lezzetli olmuyor bu tatlı.
La enteresante 🙄
Evet demiştim baya zaman önce. Ben yaptım oldu. Bak yine dedim 😀
Nerelisin? Ben hatayliyim sanki hatayli gibisism
Ayva tatlısı mı ne ki bu
Ben yaparsam olur
Izgara he
Regl kanına benziyor 😂😂
Ne olduğunu anlamadım ama emeğine sağlık
Nedir bu?
Dedm harika olms
Övgü Çalabb’ındır
Güzel olmuş