#SelamGençlik™️🍎💎
#TubaSueda™️🍎💎
#SheWolfWoman™️🍎💎

#SelamGençlik™️🍎💎
#TubaSueda™️🍎💎
#SheWolfWoman™️🍎💎

Kişiden kişiye değişir ama belli bir vakitten sonra yük olmaya başlayabilir çünkü insanın içinin alabildikleri de sınırlıdır çünkü. Devamlı insanların sırlarını içine ata ata aynı kumbara gibi dolarsın. Benim için yük değildir çünkü insanların bana güvendiğini görmek ve paylaşmaları beni mutlu eder ve sevindirir ve hayatımın sonuna kadar saklarım ve o sır benle mezara gider. Sırrı bana veren kişi kendi açıklasa bile o sırrı insanlarla bilmiyormuş gibi yaparım çünkü güvenini sarsıldığını görmek istemem hiç bir şekilde ki güvenmeye devam edebilsin ve aynı hisleri tekrar duyabilsin. İnsanın hiç sırrı olmaması ise hemen hemen mümkün değildir ama imkansız da değildir. O insanın yapısı ve kişiliği ile alakalıdır.
Eğer o sahip olduğu sırlarla sık sık denk gelmiyorsa. kişi için, sırlar hafifletilmiş olur.
Kişi ona verilen sırları kendinde tutamiyorsa sırsız insanda olur elbette.
Herkes hakkında bilgin var diyelim, herkes her şeyini sizinle paylaşıyor. Çünkü güvenilir birisiniz. Bu da ancak mutluluk verir. Yük olmaz bana. Bir arkadaşım çok büyük bir sırrını çalıştığımız bir kurumda yalnızca bana söylemişti. Ben çok şaşırdım. Hatta ben eşinden boşanmış yakın kız arkadaşını dahi intihardan vazgeçirmiş onunla saatlerce konuşmuş insanım. İnsanları genel anlamda çok seviyorum. Nefret edemiyorum kimseye. 💓
Fazla sırrın insan üzerinde duygusal bir yük. Ancak bazı sırlara sahip olmak, kişiyi korumak için gerekebilir. Hiç sırrı olmamak ise mümkün değildir; herkesin gizli tuttuğu bazı şeyler vardır.
Cevap
4Cevap
mümkün değildir bence
Sır tutmak meziyet işi.
Yük olduğu halde içinde tutabilmekte karakter. Günümüzde sırsız olmak pek mümkün değil.
Bazi sırlar yüktür ama yapacak bir şey yok birçok sır taşımışım üstümde bazı arkadaşların benim ama bazılarınida unutuyorum:)
Ne ben milletin birseyini biliyim ne de onlar beni bilsin.
Hiç sırrım yok ya bu biraz da sıkıcı kılıyor sanırım insanı
İnsan fazla sırda yük kaldıracak güce sahip olamaz.
Bu insanın karakteriyle alakalı bir soru sırlar tabiki yüktür taşıması zor ve yorucudur.
Sırrı olmayan yoktur ve yüktür sırlar
değişir kişiye göre
Yüktür
degildirr
sırdan sıra degisir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?