Selamm,
Bazen almak için bazen ise kurtulmak için... İnsanları kullanmak her ne kadar hoş olmasa da, bazen buna ihtiyaç duyarız. İstedikleriniz olsun diye insanları kullanır mısınız?

Selamm,
Bazen almak için bazen ise kurtulmak için... İnsanları kullanmak her ne kadar hoş olmasa da, bazen buna ihtiyaç duyarız. İstedikleriniz olsun diye insanları kullanır mısınız?

Benim için vicdan merhamet her şeyden önce gelir bu yüzden vicdanımı merhametimi ve duygularıma göre hareket etmeyi daha çok severim bir insanı çıkarım için dünya çıkarı için kullanmak bana göre değildir vicdan azabı çekerim Bu yüzden her zaman da insanlara karşı dürüst bir şekilde yaklaşım içinde olmayı kendime öncelik edinirim..
Ben kullanıldım genelde. Duygusal boşluklarını benim gibi mükemmel bir fırsatla doldurdular. Sonra da yanan ben oldum, her zamanki gibi. Kimsenin hakkına girmemeye çalıştım hayatım boyunca, hayatımdan çeşitli nedenlerle çıkarmam gereken biri olduğunda da dürüstçe söyledim hep. Karşısındaki insana dürüst olmaya korkan acizdir.
Bu sigarayı sana yaktım abla
Sıradan bir arkadaşlığın bile kendi eğlencemiz için kurulduğunu düşününce kullanmıyorum diyen biraz sıkmış olur bence 🤷🏻♀️😂
Teşekkürler 🌸
Hayır ama keşke yapabilseydim
Teşekkürler 🙏
Cevap
10Cevap
Hayır kullanmam ben
Kullanamam maalesef vicdanım denen rahat etmiyor yoksa 😃
Hayır kullanmam tabiki ama aslında bazen farkında olmadan da yapıyoruz bunu
Genel olarak hayır. Basit şeylerde kullandığım oluyor ama
Bunun için gerçek anlamla oldukça kötü bir kalbe ve zihin yapısına sahip olmak gerekir. Bu da sanıyorum bir kabiliyettir. O kadar kabiliyetli olduğumu düşünmüyorum
İstediğimi almak için insanlara ihtiyacım yok. Asıl işin içine insan girerse o işten soğuyup, istediğimi almaktan vazgeçiyorum. Çalışmak, azim bunlar beni istediğim şeye ulaşmamı sağlıyor.
Hayır kullanmam, kullanmak ve kullanarak ezmek gibi adetlerim yoktur. İşim düşerse düzgünce yardım isterim ama tabi :D
Çıkarcı ve menfaatçi insanlardan olmadım olmam da onlardan da nefret ederim
Zamanında beni kullanan insanlar için çok gaddarım ve ben de onları kullanıyorum.
Başkalarını kullananlar fark edilmeden kullanılrlar
Çıkarlarım doğrultusunda zarar vermeyecek şekilde olabilir
Hayır mümkün değil öyle bir şey yapmam.
Hayır, kullanmadım. Bir insan sırf kendi çıkarı için birisini kullanıyorsa, o insan bana göre samimiyetsiz bir insandır.
Keşke o kadar gaddar olabilsem
Asla yapmam kendime yapilmasini istemem çünkü empati kurarım
Hayır asla yapmam böyle bir şey
Kullanırım öyle şeref siz bir tarafım var. 🙄
Çıkarım için hiçbir şey yapmam
Hayır kullanmam
Hayır tabi ki
Yok asla
Aslaaa
Evet
Kullanmam
Hayır, kullanmam