hatalarını kabul eden ve hataları ile yüzleşen insandır benim için.

hatalarını kabul eden ve hataları ile yüzleşen insandır benim için.

Hatayı bilip ısrarcızca kabul etmek erdemdir. Ey Dostlarım, günahınızdan dolayı kendinizi temize çıkarmaya çalışmayın. Tevbeleri yalnızca Tanrı kabul eder, tevbe edip sabredin, kuskusuz Rabb’iniz en kötü işinizden dolayı yapmış olduğunuz günahı bile bağışlaması umulandır. O çok bağışlayan, merhametlilerin en merhametlisidir
Hatalarını kabul eden insan güçlüdür çünkü her zaman kolay olmaya biliyor. Dünyayı bu insanlar kurtaracaktır. Hatayı görüp kabul etmek, karşıdaki insana bu samimiyeti yaşatmak iç ve dış saygıyı gerçekten artırıyor ancak egoya yenilip hatayı gizlemek, karşı tarafı hatayı aramaya sürdürmek insanları çok yoruyor zihinleri çok yoruyor. ki buna düşmemek gerekir. Rahat olun ya hatanızı görün, kabul edin. Karşıdaki insan kötü birisi değilse ve hatanızı kullanacak birisi değilse hatanızı kabul edin. zamanında kötü insanlara sabrettiyseniz şayet biraz vicdan yapın ve iyi insanların karşısında hatanızı kabul edin. Egonuzu alt edin. Dünyayı güzelleştirin.
Aslında her insan hatasını kabul edebilse gerçekten mutlu olacak
Kesinlikle
Teşekkür ederim takip etmişsiniz Ama ben çok fazla takiplere dönüş yapmıyorum sadece burada soru cevap yapıyorum çok fazla iletişim kurmuyorum kabalık olarak algılamazsınız umarım ama denk geldikçe sorularınıza geleceğim
Anlayışın için teşekkür ederim
Cevap
1Cevap
Hatalarını kabul eden insan, her zaman haklı cıkmaya calısanın ruh saglıgı normal degildir
Hatasını kabul edip haklı çıkmaya çalışmak değil aslında buradaki demek istediğim hatasını kabul edip haksızlığını gören insan
Hatalarını kabul etmeyip laf kalabalığı yapanlar ezik amiplerdir...
Bir noktada haklısınız hatalarını kabul eden insan aynı zamanda kendisiyle barışık insandır
Hatasını kabul eden insan gibi insandır, üste çıkmaya çalışan arsızdir..
Hatalarını kabul eden biri
Çok güzel olur
Hatasını kabul eden
Hatasını kabul etmek her insan için kolay bir şey değildir Erdem gerektirir
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?