Bir erkek kendini maskülen olarak tanımlıyorsa ne demek istiyordur? Bu ne anlama gelir?
Ben tabi ki biliyorum sadece sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum.
Ben tabi ki biliyorum sadece sizlerin fikirlerinizi merak ediyorum.
Evet ilişkide Dominant olan Erkektir Alfa Erkektir Kadın ise sadece onu takip ediyordur. Kadın onun yanında kendini güvende hisseder ve daima kararları Alfa erkek verir kadının söz hakkı yoktur.
Erkeğin kendi doğasını keşfetmesi, kendi cinselliğiyle barışması ve kendine hem toplumda hem de kendi içinde izin vermesidir.
Güzel bir açıklama olmuş, evet bunlar doğru. Erkekliğin doğasını kabul etmek ve ona göre yaşamak.
Cevap
4Cevap
Maskulen, Fransızca kökenli "masculin" kelimesinden dilimize geçmiştir. Genel olarak erkek, erkeksi, erkek gibi, erkeği andıran, eril ve erkeğe benzeyen gibi anlamlara gelir. Fransızcaya da Latincede bulunan "masculinus" sözcüğünden geçmiştir. Maskulen, aynı zamanda feminen kelimesinin zıt anlamlısıdır.
Atıyorum yüzümde beğenmediğim erkeksi bir yapıya benzettiğim örnek vericem kaşımda piercing var bu kadınsal değilde çok erkeksi duruyordur ben buna maskülen duruyo derim biraz karışık oldu umarım kendimi ifade edebilirimdir
Hayır, hiç karışık olmadı. Anlatmak istediğini anladım ama sen maskülenliği yanlış anlamışsın.
Erkeksi erkek kısa tabirle.
Hayır...
Bilmiyorum
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?