Tüm gece trafik kazasındaydık. Tır devrilmiş onu kurtarmaya gittik. Ağaçlara yaslanmış kalmış. Aşağısı mezarlık, lan bir yerden hortlak mortlak çıkr mı psikolojisi, tır çöp dolu burnuma hep pis kokular geldi 🤣 Dizimi vurdum sakatlandım vurduğun yerin dizimde izi çıktı. d. d üstüne de uykusuz kaldım ama ne sinir var ne aksilik pamuk gibi cıvıl cıvıl bir gün. d. d
Uykusuz olduğunda elbette enerjim düşük olur ister istemez kendimi bir şeyleri adapte edememe her zaman uyuma içgüdüsüyle hareket ederim bu yüzden uykusuzluk beni olumsuz yönde etkiler ona çok dikkat ediyorum. Uyku düzeni gerçekten sosyal medyanın ve akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte çok olumsuz etkiye sahip oldu gece çok geç saatlerde uyanıyoruz zaten televizyon dizileri de buna dahil oluyor.
Her zaman değil ama zaman zaman. Bazen enerji patlaması geliyor :D ve hayra alamet değildir. O patlamanın coşkusu muhteşem olur. Tecrübeyle sabit. Tekrarının rutine döndüğünü hissettiğinizde mutlaka profesyonel yardım alin :D
Evet, uykusuz olduğumda enerjim kesinlikle düşüyor. Bir süre sonra odaklanmak zorlaşıyor, zihnim bulanıklaşıyor ve kendimi daha halsiz hissediyorum. İyi bir uyku, hem fiziksel hem de zihinsel açıdan toparlanmama yardımcı oluyor, bu yüzden uykusuzluk gerçekten verimli olmamı engelliyor. Geçmiş olsun herkese. Umarım ölü yoktur.
Uykusuzluk zorluk yüzündense sitres yaparım ama uzun bi yolculuk veya uzun muhabbet dolu bir ortamda sabahlamak geçiçi bi yorgunluk oluşturur onuda atlatırım enerjim herzaman düşmez geçmiş olsun
Önce biraz düşüyor sonra eğer uykusuz kalmaya devam edersem uyku hiperaktivitesi geliyor baya öförik neşeli bir hal alıyorum. Senin tanımın da ona benziyor sanki