Kişilik & Karakter Vücut ölçülerini söylemek karşı cinste kötü algı mı yaratıyor? BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Alışverişte veya kilo ile ilgili durumlarda söylüyorum. Karşı cinste kötü bir algı oluşur mu?Niye bu görsel? Bende bilmiyorum 😂😂 Vücut ölçülerini söylemek karşı cinste kötü algı mı yaratıyor? Cevapla Alışveriş Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl 158 60 kilo kumral rengli gözlü beyaz tenlisin 1 2 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Kilo mu aldım haberim yok Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Ah uzamisimda Yorumla
Görkemm17 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl 155 boy 49 kilo doğru mu 🙃 1 6 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Yoooooo😂😂 Yorumla Görkemm17 1 yıl Aaa 153 45 kilo 😍 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Naov Yorumla Görkemm17 1 yıl İpucu lütfen 😂 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Abi belliki düşündüğün ben değilim. Yorumla Görkemm17 1 yıl Ahaha yok be tahmin ediyorum 😅bi önceki yorumlara baktım ordan yola çıktkm Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Kilo dert değil kaç kilosun 1 2 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Söyle söyle😅😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet 🙄 1 1 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Ama bazen soykemek zorunda kaliyoruz Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl yapmaz sen sole :D 1 5 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl 😂😂tm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 1.67 ve 68 kg bugday tenlisin bosandin bi cocugun var erkek yaklastim mi :D Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Hayır, yanlış😂😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hepsimilan yaklasan yokmu Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Birazcik Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ölçüler iyiyse kötü algı olmaz 😀 0 2 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl 😂😂aslinda daha farklı sordum. Yorumla Captive 1 yıl Nasıl yani😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yanlış anlaşılacak bir durum değil
158 60 kilo kumral rengli gözlü beyaz tenlisin
Kilo mu aldım haberim yok
Ah uzamisimda
155 boy 49 kilo doğru mu 🙃
Yoooooo😂😂
Aaa 153 45 kilo 😍
Naov
İpucu lütfen 😂