Kişilik & Karakter Bu sabah sizi uyandıran şey neydi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Neydi Güncellemeler1 yıl Sabah Bu sabah sizi uyandıran şey neydi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. uyumadım 0 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rüyamda dayım fındık arazilerini satmıştı bende peşinden koşuyordum o sinirle uyandım hâla sinirliyim 🤣🤣 0 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Alarmdan 5 dakika önce kendi kendime uyandım 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Kötü bir rüya 0 0 Yorumla
Leviss Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı. Telefon! Aksamlari kapatip yatmak lazim! 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
uyumadım
Rüyamda dayım fındık arazilerini satmıştı bende peşinden koşuyordum o sinirle uyandım hâla sinirliyim 🤣🤣
Alarmdan 5 dakika önce kendi kendime uyandım
Kötü bir rüya
Telefon! Aksamlari kapatip yatmak lazim!
Hiiç kendi kendime uyandım
Alarmım
Uykumu aldım uyandım
Annemler