- 1 ay
Bence insan, çoğu zaman sevilmekten çok anlaşılmayı ister. Sevgi elbette önemli, ama gerçekten sevilen biri olmak, anlaşılmadan mümkün olamaz. İnsanlar, duygularını, düşüncelerini ve varlıklarını başkalarına anlatmaya çalışırken en çok ihtiyaç duydukları şey, onların gerçekten ne hissettiklerini, ne düşündüklerini anlamalarıdır. Sevgi, anlaşılmadan derinleşemez ve gerçek bağlar kurulamaz. İnsan, sevildiğini bildiğinde huzur bulur, ama anlaşıldığını hissettiğinde, kendini gerçekten değerli hisseder.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Birisi bir insanı severse gerçekten anlayabilir. Anlayabilmekle sevmek birbirine çok yakın.. Ancak gerçekten sevip değer verdiğini anlamaya çalışır insan çiçeğim. 🌹
14 Yorumla- 1 ay
🥰😇
- 1 ay
Yaa balımmmm.. Eic için çok teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- s1 ay
Evet kesinlikle dinleyeni olması ve anlaşılabilmeyi insanım her zaman gözleri arar. İnsan kimseye ihtiyacım yok dese bile en azında birinin dinlemesine her daim gereksinim duyar fakat sadece bununla yüzleşemez.
11 Yorumla- 1 ay
İnsanın*
- 1 ay
Gerektiği kadar hisler sağlıklı olan ya valla. Mesela üstüme düşmesin ama gözü de üstümde olsun. Ben öyle yaparım
10 Yorumla - s1 ay
Kesinlikle anlaşılmak daha önemli
10 Yorumla - u1 ay
Evet kesinlikle öyle. Ben anlaşılmak istiyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Bence insan, sevilmekten çok anlaşılmayı istiyor çünkü anlaşılmak, kişinin varlığının kabul edilmesi ve değerli hissetmesi demek. Sevgi, bazen yüzeysel ya da şartlı olabilir, ama anlaşılmak derin bir bağ kurmak gerekiyor. Anlaşıldığını hisseden insan kendini daha güvende ve tamamlanmış hisseder. Sevildiğini bilmek güzel ama birinin seni gerçekten anladığını hissetmek daha derin bir tatmin sağlar. Çünkü sevgi, anlaşılmadan gelen bir boşlukta kaybolabilir.
10 Yorumla - 1 ay
bence de anlaşılmak daha önemli sevecegin birileri her zaman olur ama seni anlayan çok az insan olur ikisi bir aradaysa zaten vazgecilmezin olur öylesini bulamadık daha✨
12 Yorumla- 1 ay
inşallah💝🌸
Sevildiği tarafından anlaşılmayı bekliyor, ama ikisini aynı anda bulmak kerhanede bakire aramak kadar zor
11 Yorumla- 1 ay
Doktor, karımı anlayamıyorum.
DR-- Niçin beyefendi? Ayrı dünyaların insanları olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
Yok ondan değil hocam, Aborjince konuşuyor. Ben zerre anlamam Aborjin dilinden.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Seven anlar şekerim sevmeyenler bahane üretir
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kesinlikle evet sevilip anlaşılmamaktansa sevilmemeyi tercih ederim yeter ki anlasın 😂
11 Yorumla- 1 ay
Anlayan birini bulayım aynı dakika kaçırip evlenirim 😂
12 Yorumla- 1 ay
Dediklerimi yapsaydım ohoooo 😂
- 1 ay
Benim en çok istediğim şey. Sevgiye değer veririm ki sevip sevilmek çok güzel. Ama bir anlamak ve anlaşılmak değil. Anlayış kadar önde gelmiyor bende.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. tabiki, sevmek cok da matah bisey degil, meyveyi sebzeyi de seviyoruz sonucta 😄 bir gun seversin iki gun seversin sonra anlamak ve anlasilmak istersin
10 Yorumla- 1 ay
Valla şimdi şöyle söyliyim erkekler anlaşılmayı ister
Kızlar ise sevilmeyi bu durum nadiren değişir10 Yorumla - 1 ay
Kesinlikle öyle anlaşılmadığımda kafayı yiyorem
10 Yorumla - 1 ay
Erkeği anla sevmesende olur
Kadını sev anlamasanda olur..
10 Yorumla - 1 ay
Seni anlamayan biri seni çıkarları için sever sadece
10 Yorumla - 1 ay
Anlamak zor mesele , seni anlayan birinin varlığı çok kıymetli
10 Yorumla - 1 ay
Aslında hepimizin ihtiyaç duyduğu ama göz ardı ettiği şey bu!
Anlaşılmak!10 Yorumla - 1 ay
Herkes anlasılmayı ıster bu sevgıden daha guclu bır hıs
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Herkes sevilmek ister ama kendileri sevilecek görmüyor daha çok anlaşılmayı beklerler.
10 Yorumla- 1 ay
ben bir filozofum kübra hanım benim olayım anlaşılamamak, anlaşılırsam büyüsü kaçar
10 Yorumla - 1 ay
Evet anlaşılmak istiyor ama anlamayan cahil ve empati yoksunu insan çok
10 Yorumla - 1 ay
Sevdiğinin seni anlamaması çok hayal kırıklığı ya
10 Yorumla - 1 ay
Çoğu zaman evet anlaşılınca sevildiğini daha çok anlıyor insan
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 21,8b cevap paylaştı. Evet ben sevilmekten çok anlaşılmak istiyorum ama maalesef seven de anlayan da olmuyor
10 Yorumla- 1 ay
Kovalanmaktan çok kaçmak istiyor...
10 Yorumla - 1 ay
Evet çünkü anlaşılmak insanı güvende ve huzurda hissettirir. Buda zaten doğal olarak sevgiyi oluşturur
10 Yorumla - 1 ay
Hangi insan homosapienmi
13 Yorumla- 1 ay
O yapmaz öyle şeyler yanlışın var
Kişilik & Karakter konusunda 771 cevap paylaştı. Aynı anda ikisi de olsa 😍
12 Yorumla- 1 ay
İnsanlar hiç bir şey istemiyor artık 🤣
12 Yorumla- 1 ay
Valla öyleydi 😃
Evet yüzde yüz öyle oluyo çünkü sana saygı göstermeyen seni sevemez
10 Yorumla- 1 ay
Anlaşmak, uyumlu olmak sevgiden daha önemli en azından Birbirinizi anlamak
10 Yorumla Bence ikisini de ister insan
20 Yorumla- m1 ay
Anlaşılmak önemli evet
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. Sevildiği kişiden anlaşılmak ister.
10 Yorumla- 1 ay
Evet en azından ben öyleyim
10 Yorumla - 1 ay
Anlaşılmak daha önemli
10 Yorumla Sevdiklerin tarafından anlaşılmak en güzeli
10 YorumlaAnlaşılmak daha önemli
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. sevilmek anlaşılmak demek
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 522 cevap paylaştı. Kesinlikle evet
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsan ikisini de istiyor adaşım 😅
10 Yorumla- 1 ay
Seven biri sevdiğini anlar zaten 😃
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben ikisini de istiyorum
10 Yorumla- 1 ay
Anlaşılmak, bence çok daha hayati bir ihtiyaç.
10 Yorumla - 1 ay
Ben anlaşılmayı daha çok isteyenlerdenim
10 Yorumla Sevmek bazen yoruyor ve anlaşılamamak daha kötü
10 Yorumla- 1 ay
Anlayış ve anlaşılmak
10 Yorumla Ikisini de ister
20 Yorumla- 1 ay
Biraz öyle
10 Yorumla - 1 ay
Olabilir 🥰
10 Yorumla - 1 ay
anlasa zaten sever