- s1 ay
Beğenmediğim zamanlarda kombin ve saçımı evet girerim veya ufak bir makyaj hatası yapsam yine aynı şekilde.😄
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler eig için❣️
- 1 ay
Rica 💐
En İyi Cevaplar
- 1 ay
kendime yükselirim
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- 1 ay
Bugün de en güzel sizsiniz kraliçemmm diyorum kendime her aynaya baktığımda ve bakmadan da diyorum aslında ehehehe 😌😍😅✌️
12 Yorumla- 1 ay
Di mi ama 😜✌️
- m1 ay
Yok ya aynalarda çok işim yok saçımı tarar çıkarım.
10 Yorumla - 1 ay
O dediğin amerikan kültürüdür. Tv de çok olur. Ucuz, amerikalıların bile izlemediği, dandik, ve Türkiyeye satılmış filmlerde çok olur. Bu tip filmler çok ama çok izlenirse bir ihtimal bilinç altına gidebilir. Özellikle genç, gözü açılmamış bıldırcınlarda etkisini gösterebilir. Bir de bakmışsın gencecik çocuk aynanın karşısına geçmiş amerikan filmlerindeki gibi saçmalıyor :D
10 Yorumla - 1 ay
Hayır, aynalara küs değilim. Aksine, aynada kendimi görmek, kendimle barışık olmanın bir yolu gibi. Gözlerimle yüzleşmek, günün yorgunluğunu veya ruh halimi anlamama yardımcı olur. Tribe girmem, çünkü kendimi olduğum gibi kabul ediyorum; her halimle, eksiklerimle ve güçlü yönlerimle.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Kişilik & Karakter konusunda 687 cevap paylaştı. Ayna karşısında bazen diyorum ayy ne güzelim bee sonra işte makyaj yapıyorum tam dışarı çıkıcam telefona bildirim düşüyor bugün hava 6 derece sonra keyfim gidiyo 🤣🤣
10 Yorumla- 1 ay
Yok hayır. Ben ayna da veya kendi kendime çok konuşurum.
10 Yorumla - 1 ay
Neyim Ben dünyanın en güzel karısı falan mı derim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oluyo bazen ya aynayı kırasım geliyo 😂
10 Yorumla- 1 ay
Hayır, ayna önünde gururla iyi oluyorum
10 Yorumla - 1 ay
https//youtu. be/pB-gSNevlnk? si=4eregzN1-GD8VJjU
11 Yorumla- 1 ay
Uzun zamandır bakmıyor idim bu gün gittim saç sakal vs olurken baktım
- 1 ay
Baya sohbet ederim :)
10 Yorumla - 1 ay
Girdiğim oldu dhdhd
10 Yorumla - 1 ay
Girmem