Kişilik & Karakter 1 ay Testi çözer misiniz merak ediyorum. Bakalım beni tanıyan varmıymış😄? Gökyüzü242 Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 https://2025.holaquiz.com/tr/sync-quiz/23Ja Testi çözer misiniz merak ediyorum. Bakalım beni tanıyan varmıymış😄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seni tanımadığım halde 6 doğru yaptım bir de tanısaydım ful çekerdim. İlk kez ana sayfamfa görüyorum seni. Bu arada doğru sayımı atmama izin vermiyorlar. 😄😄 1 2 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Teşekkür ederim🙃 Yorumla purplewater75 1 ay Rica ederim 😁😁😄😄 Yorumla
gika0 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Aslında seni daha önce gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Profil fotoğrafına bakıp sorularda fikir yürüttüm 🤷🏼♀️ 1 2 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Teşekkür ederim:)) Yorumla gika0 1 ay Rica ederim ✨ Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 35 , eic 88% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. 6 aldım :D bir şıkı da yanlış tıkladım 7 alacakmısım ilk defa görmeme rağmen :D 1 1 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Teşekkür ederim Yorumla
FaikBeyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Gökyüzü242 hakkındaki bu testte 6/10 puan aldınız 1 1 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Teşekkür ederim Yorumla
Musti423 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 74% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 511 cevap paylaştı. Ayfon kullandığına emindim :) :) :) 4/10 aldım :) 1 5 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Olsun teşekkür ederim:)) Yorumla Musti423 1 ay https://2025.holaquiz.com/tr/sync-quiz/24wf O zaman sen de bunu çözersin bakalım. Yorumla Gökyüzü242 1 ay Şaka mıı ama ben seni tanımıyorum ki 😅 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Sonuç biraz şey geldi.. Yorumla Musti423 1 ay iyi de ben de seni ilk defa görüyorum ama tahmin ederekten soruları cevapladım %40 doğru çıktı. Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 526 cevap paylaştı. 10 sorundan 5 ini bildim kendime göre cevapladım sanırım 1 1 Yorumla Gökyüzü242 1 ay galiba😄 Yorumla
CielosM Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 ay Manyak mısın biz seni nerden tanıyalım zorla uğraştırıyorsun kendinle hahahahahahahhshshsh 1 11 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Gel uğraş demedim sen geldin 🤷 Yorumla CielosM 1 ay Denk geldin :) Yorumla CielosM 1 ay Nerde yaşıyorsun sen Yorumla Gökyüzü242 1 ay Profilde yazıyor. Yorumla CielosM 1 ay Uygulamadan girdiğim için görünmüyor Yorumla Gökyüzü242 1 ay Gönderemiyorum ki mesaj. Yorumla Gökyüzü242 1 ay Hem uygun olmaz gibime geliyor. Yorumla CielosM 1 ay Bekle Yorumla CielosM 1 ay Şimdi dene Yorumla Gökyüzü242 1 ay ? Yorumla CielosM 1 ay Mesajı atmayı Yorumla
m Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hiç tanımıyorum ama 7/10 yaptım 2 2 Yorumla Gökyüzü242 1 ay teşekkür ederim:)) Yorumla m Ayabasanmaymun 1 ay 🌸💖💖💖 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. 6 doğru yapmışım. Hiç tanımıyorum halbuki 1 2 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Teşekkür ederim Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 1 ay Rica ederim Yorumla
hislipencere Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. Sonuncuya ödül var mı :D 1 1 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Ahahaha teşekkür ederim ne istersin 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Avukatlıktan polisliğe geçtiğini söylemiştin sanırım 1 6 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Söylenir mi burada bu😄 Yorumla Cevap sahibi 1 ay 😄 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Profile evli yazmış bir de Hay Allah'ım 😄 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Neden yazmayayım? Yorumla Cevap sahibi 1 ay Ne ara evlendin 😉 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Tanıyor musun kardeşim beni bu soruyu soruyorsun? Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Yok seni tanımıyorum çözmeye gerek yok 1 1 Yorumla Gökyüzü242 1 ay tamam:)) Yorumla
BalalarBabası Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. 5 bildim seni hiç tanımadan 😃 1 6 Yorumla Gökyüzü242 1 ay helall olsun:)) Yorumla BalalarBabası 1 ay Sorular çok kolay Yorumla Gökyüzü242 1 ay tanımadıkları için bunu seçtim Yorumla BalalarBabası 1 ay Tanıdıklar için başka şablon var mı Yorumla Gökyüzü242 1 ay var Yorumla BalalarBabası 1 ay Gönderir misiniz Yorumla
Skol85 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Tanımasam da beğenebilir miyim 😀 1 6 Yorumla Gökyüzü242 1 ay çözdün mü:)) Yorumla Skol85 1 ay Hiç tanımadan 7/10 aldım liste başıyım. Tanısam neler yapardım sen düşün 😅 Yorumla Gökyüzü242 1 ay 😄 Yorumla Skol85 1 ay Daha iyi tanımak için takip ettim 😀 Yorumla Gökyüzü242 1 ay tenkyu Yorumla Skol85 1 ay U welcome... Ben de beklerimmm 😉 Yorumla
vosea0 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 75% 1 ay Seni tanımıyorum ama iyi tahmin ettim 😂 1 1 Yorumla Gökyüzü242 1 ay aynen😄 Yorumla
verwindung Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 921 cevap paylaştı. çözdüm bile, 6/10 puanım :D 1 1 Yorumla Gökyüzü242 1 ay helal olsun:)) Yorumla
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 93% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. Seni hicc tanimadan 10/6 2 0 Yorumla
Rami3545 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. 4 🤷♂️ 1 1 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Olsun:)) Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. 4/10 oldu 🤦 1 2 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Yine güzel sonuç 😄 Yorumla m ByBrawo 1 ay 😂😂 Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 1 ay 4 tane tuturduk 😂😂 1 2 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Helal olsun 😄 Yorumla Uzaktaki_Anılar 1 ay İlk defa görüyorum seni gayet normaldir Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 37 , eic 79% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 998 cevap paylaştı. Çözemedim testi 1 3 Yorumla Gökyüzü242 1 ay neden Yorumla eternity-a 1 ay Tanımıyorum ki seni çünkü Yorumla Gökyüzü242 1 ay anladım Yorumla
AlmanPrens Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. 6….. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay cözemedik 1 6 Yorumla Gökyüzü242 1 ay neden Yorumla Cevap sahibi 1 ay bakmadigim için :D Yorumla Gökyüzü242 1 ay 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Bu iyidi ama :D eic secerken lütfen göz önünde bulunduralim :D Yorumla Gökyüzü242 1 ay çözersen testi neden olmasın😂 Yorumla Cevap sahibi 1 ay Testen daha önemli bişi yaptim yüzünü güldürdüm ;) Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 40 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 36,6b cevap paylaştı. 7/10 çıktı 😀 1 2 Yorumla Gökyüzü242 1 ay Helall olsun sen daha iyi tanıyormuşsun 😄 Yorumla emre00 1 ay İzlenimim iyi 😂 Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. uğraşamam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay 8 tane bildim🤨🤔 1 2 Yorumla Gökyüzü242 1 ay teşekkür ederim:)) Yorumla Cevap sahibi 1 ay Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Seni tanımadığım halde 6 doğru yaptım bir de tanısaydım ful çekerdim. İlk kez ana sayfamfa görüyorum seni. Bu arada doğru sayımı atmama izin vermiyorlar. 😄😄
Teşekkür ederim🙃
Rica ederim 😁😁😄😄
Aslında seni daha önce gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Profil fotoğrafına bakıp sorularda fikir yürüttüm 🤷🏼♀️
Teşekkür ederim:))
Rica ederim ✨
6 aldım :D bir şıkı da yanlış tıkladım 7 alacakmısım ilk defa görmeme rağmen :D
Teşekkür ederim
Gökyüzü242 hakkındaki bu testte 6/10 puan aldınız
Teşekkür ederim
Ayfon kullandığına emindim :) :) :) 4/10 aldım :)
Olsun teşekkür ederim:))
https://2025.holaquiz.com/tr/sync-quiz/24wf O zaman sen de bunu çözersin bakalım.
Şaka mıı ama ben seni tanımıyorum ki 😅
Sonuç biraz şey geldi..
iyi de ben de seni ilk defa görüyorum ama tahmin ederekten soruları cevapladım %40 doğru çıktı.
10 sorundan 5 ini bildim kendime göre cevapladım sanırım
galiba😄
Manyak mısın biz seni nerden tanıyalım zorla uğraştırıyorsun kendinle hahahahahahahhshshsh
Gel uğraş demedim sen geldin 🤷
Denk geldin :)
Nerde yaşıyorsun sen
Profilde yazıyor.
Uygulamadan girdiğim için görünmüyor
Gönderemiyorum ki mesaj.
Hem uygun olmaz gibime geliyor.
Bekle
Şimdi dene
?
Mesajı atmayı
Hiç tanımıyorum ama 7/10 yaptım
teşekkür ederim:))
🌸💖💖💖
6 doğru yapmışım. Hiç tanımıyorum halbuki
Teşekkür ederim
Rica ederim
Sonuncuya ödül var mı :D
Ahahaha teşekkür ederim ne istersin 😄
Avukatlıktan polisliğe geçtiğini söylemiştin sanırım
Söylenir mi burada bu😄
😄
Profile evli yazmış bir de Hay Allah'ım 😄
Neden yazmayayım?
Ne ara evlendin 😉
Tanıyor musun kardeşim beni bu soruyu soruyorsun?
Yok seni tanımıyorum çözmeye gerek yok
tamam:))
5 bildim seni hiç tanımadan 😃
helall olsun:))
Sorular çok kolay
tanımadıkları için bunu seçtim
Tanıdıklar için başka şablon var mı
var
Gönderir misiniz
Tanımasam da beğenebilir miyim 😀
çözdün mü:))
Hiç tanımadan 7/10 aldım liste başıyım. Tanısam neler yapardım sen düşün 😅
😄
Daha iyi tanımak için takip ettim 😀
tenkyu
U welcome... Ben de beklerimmm 😉
Seni tanımıyorum ama iyi tahmin ettim 😂
aynen😄
çözdüm bile, 6/10 puanım :D
helal olsun:))
Seni hicc tanimadan 10/6
4 🤷♂️
Olsun:))
4/10 oldu 🤦
Yine güzel sonuç 😄
😂😂
4 tane tuturduk 😂😂
Helal olsun 😄
İlk defa görüyorum seni gayet normaldir
Çözemedim testi
neden
Tanımıyorum ki seni çünkü
anladım
Neden bıraktın avukatlığı
tanışmak mı istiyosun asdjlşkgl
6…..
cözemedik
neden
bakmadigim için :D
😂
Bu iyidi ama :D eic secerken lütfen göz önünde bulunduralim :D
çözersen testi neden olmasın😂
Testen daha önemli bişi yaptim yüzünü güldürdüm ;)
7/10 çıktı 😀
Helall olsun sen daha iyi tanıyormuşsun 😄
İzlenimim iyi 😂
gökyüzü sen bensin
uğraşamam
Tanımıyorum
8 tane bildim🤨🤔
teşekkür ederim:))
Rica ederim
Ne ki bu
Ne testi