1 ay
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
8Cevap
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Hayatta bana mutluluğu, küçük ama anlamlı anlar hissettirir. Bir kahvenin kokusu, sevdiğim birinin gülüşü, sessiz bir sabah yürüyüşü ya da bir şarkının hatırlattığı eski anılar. Bazen de sadece anı yaşamak, bir anda tüm dünya duruyormuş gibi hissettiriyor. Mutluluk, bazen en büyük hedeflerde değil, en basit anlarda saklıdır.
Küçük tatlı günaydın mesajı dahi yüzümü gülümsetmeye yetiyor. Bunun dışında insanlara yardım etmek, onların mutlu olduğunu görmek, ve o mutlulukla mutlu olmak. 🌺✨
Cevap
8Cevap
Küçük bir şeyler de bile olabilir. Beklentim asla yok mesela bu sabah yolda giderken ayağım taşa takıldı hiç sinirlenmedim bile.
Yıldızlar, ılık bir rüzgar, güneşin doğuşu güzel bir kahvaltı, demli bir çay, gülen insnalar, kuşlar, kelebekler, ceylanlar, ben güzel olan herşeye mutlu olurum basit ve minimalist yaşarım hayatı, hayvanları , doğayı ve insanalrı severim değer veririm hayat dediğin üç gündür dün bugün yarın mutlu olmak için fazla zaman yok değerini bilmeli ve öyle yaşamalı.
Küçük mutluluklar, büyük hediyelerle bile mutlu olur insan.
Tıpkı hayatına ona sunduğu güzel anılar gibi. 😃
İşlerimin yolunda gitmesi, sevdiklerimin iyi olması ve tabi ki kahve ve çikolata eee tabi bir sevgili olsada fena olmazdı hani 😄
Gerçekten huzur en önemlisi. Büyük kalabalıklar içinde huzursuz olmaktansa, küçük bir akvaryumda huzurlu olmak daha iyi, benim fikrim
Evde vakit geçirmek, tatile çıkmak beni mutlu eder.
Sağlıklı huzurlu olmam
Sevdiğin kişi tarafından sevildiğini hissetmek
Yeğenlerim 🤔
Bir kahvem bir de ben.
Kazanmak ne olduğu önemli değil yeter ki kazanayım
Hayatımdaki insanları mutlu etmek.
kedilerim ve kediler
Ailem
Sevdiklerim
oğlum sadece
Para müzik
para :D