JJ Maybank' e benzediğimi düşünüyorum ve bu beni piskolojik olarak çok etkiliyor ne yapmam gerek?

Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bir diziye başladım çünkü dizideki JJ karakterine çok benzediğimi düşündüklerini söylediler bende basladım ve gercekten her bakımdan benziyoruz kişiliklerimiz aynı ama dizide karakteri biraz cahil göstermişler bu yüzden acaba başka insanlarda bana böyle mi bakıyor diye bir düşündüm dizinin bağımlısı oldum karakterinde fanı oldum ama içimde bir sıkıntı var ben neden bir dizi karakterine benziyorum falan gibi overthinkler yaşıyorum ve cidden o karaktere benzemeye çalışıyorum yani o karakterlerle kafayı acayip bozmuş durumdayım ve bu benim kişisel hayatimi çok etkiliyor yani şöyle bir örnek daha vereyim JJ olsa benim yaptığım şeyi mi yapardı ya da yapmazdı gibi analizler yapıyorum bu beni piskolojik olarak çok etkiliyor neden bilmiyorum dizi karakterlerine takıntılı olmak onlar gibi düşünmeye başlamak onlara benzemeye çalışmak veya direk ona benzemek bir hastalık mı yoksa benim kafa yapımda mı bir sorun var anlamadım lütfen bir yardımcı olun şimdiden teşekkürler.
JJ Maybank' e benzediğimi düşünüyorum ve bu beni piskolojik olarak çok etkiliyor ne yapmam gerek?