Hayat aslında hepimiz için eğlenceli hayatta o kadar güzel şeyler var ki Rabbim bizleri yaratırken o kadar güzel yaratmış ki ve dünyayı o kadar güzel yaratmış ki ama biz insanoğlu olarak o şekilde davranıyoruz veya hayatımızı o kadar zorlaştırıyor dedi çevremizdeki insanlar bizim hayatımız o kadar zorlaştırıyor ki hayata sıkıcı yapan insanların ta kendisidir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Hayat benim için bazen sıkıcı, bazen de eğlenceli. Bu tamamen o anki ruh halime, çevremdeki insanlara ve yaptığım şeylere bağlı. Sıkıldığım anlarda, kendimi motive edecek şeyler bulmaya çalışıyorum, mesela yeni bir hobi denemek ya da keyif aldığım bir aktiviteye yönelmek. Ama genel olarak, hayata eğlence katmanın bizim elimizde olduğunu düşünüyorum.
00 Yorumla
- Gizli Üye(30-35)1 ay
azim mücadele şükür :d para kazancımı merak ediyorlar atıyorum telefonu köşeye izliyorlar başarılarıma imknsız diyorlar film gibi geliyor yalancı zannediyorlar beni annem yetiştirdi diyorum kişiliğim yabancı geliyor ehili kâmile yabancı olmuş insanlar ata dede yolu bilmiyorlar :d
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sağlıklı, huzurlu, mutlu olduktan sonra hayat bana her an eğlenceli geliyor. İnsanız sonuçta dönem dönem sıkıcı gelebiliyor. Aslında bizim hayattan beklentilerimizin sonuçsuz kalmasından dolayı sıkıcı geliyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- u1 ay
Hayat benim için sıkıcı ilerliyor şimdilik bakalım ne olacak
20 Yorumla - 1 ay
Hayatı seviyorum, insanların çoğunu sevmiyorum sadece ahsh
00 Yorumla - s1 ay
Güzel ben seviyorum hayatı.
10 Yorumla - 1 ay
Şu sıralar çok eğlenceli geçiyor...
10 Yorumla - 1 ay
Bazen sıkılıyorum, bazen eğleniyorum. Şarkının da sözlerinde geçtiği gibi; "bazen neşe, bazen keder hayat böyle geçip gider''
https://www.youtube.com/embed/Q3D4iYBKRlA00 Yorumla - 1 ay
Hayat şu an için bana eğleneceli gelmiyor bir şeyleri toparlamam gerekiyor birşeyler eksik gibi ama umudum var
00 Yorumla - 1 ay
Bugün sıkıcıydı mesela, dün eğlenceli yarına Allah kerim. dmdgd
05 Yorumla- 1 ay
Ben senin yerine de eğlendim bugün:d
- 1 ay
Yarında eğlen tam olsun
- 1 ay
Yarın curcuna var zaten iş yerinde o Allah'ın emri cumartesi çünku xd
- 1 ay
İyi bakalımm🙃
- 1 ay
Bakabilirsek bakalımm 🙃
- 1 ay
Yaşamayı sevenleri anlamıyorum, anlamayacağım da... Bu acılarla dolu dünyanın nesini seviyorsunuz...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her ikisinden de var , gün be gün değişiyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Şu an ikisini de yaşıyorum ama genele bakarsak eğlenceli
00 Yorumla- 1 ay
Hayatı sıkıcı ya da eğlenceli geçirmek de bizim elimizde ben eğlenceli olmasını tercih ediyorum🥳
00 Yorumla Kafadan kırık bi kız olduğum için hayat bana çok eğlenceli geliyor
00 Yorumla- 1 ay
Sinir bozucu derece değişken ve bu benim için çok eğlenceli
00 Yorumla - 1 ay
Aynı fikirdeyim ne kadar olumsuzluklar olsa da yaşamayı seviyorum ben 😂
00 Yorumla Eğlenceli ya bence bunu bizler sağlıyoruz gerçekten istesem çok bahane bulup depresyona girebilirim ya da küçük bir bahane bulup mutlu olabilirim
00 Yorumla- 1 ay
Eğlenceli + stresli gibi geçip gidiyor işte ya
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Buluyorum gülecek birsey😂😂
13 Yorumla- 1 ay
Hiç olmazsa burası güldürüyor dimi sjdjdjd
- 1 ay
Ya rabbelalemin 😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nasıl olursa olsun gülmeyi başarıyorum😂
10 Yorumla- 1 ay
Bomboşanlamdiz
00 Yorumla - 1 ay
Zevk almaya bakıyorum
00 Yorumla - 1 ay
Sıkıcı istediklerimi yapamıyorum ekonomi yüzünden
00 Yorumla - 1 ay
coook eglenceli seviyorum yasamayi
00 Yorumla - 1 ay
Kesim sırasında bekleyen büyük baş gibiyim.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valla şu sıralar çok gerici 🥲(dolandırldım)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 681 cevap paylaştı. Bazen sıkıcı, bazen eğlenceli
00 Yorumla- 1 ay
Ben nasıl istersem öyle..
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 828 cevap paylaştı. Yorucu ama sıkıcı değil hareketli ve eğlenceli
00 Yorumla- 1 ay
Hayat güzel ve heyecanlı
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence de güzel her şeye rağmen
00 Yorumla- 1 ay
Şimdilik iyi gidiyorr😌
00 Yorumla - 1 ay
Değişiyor bazen eğlenceli bazen sıkıcı
00 Yorumla - 1 ay
Evet güzel şükürler olsun
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Güzel de biz yaşamıyoruz
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Bu aralar cok sıkıcı
00 Yorumla - 1 ay
Mesela ne güzel?
09 Yorumla- 1 ay
Mesela efenim doğanın kendisi güzel. Mesela kediler güzel köpekler güzel. Tıvtıvlar güzel, şarkılar güzel, mekanlar güzel, filmler güzel, bir tek insanlar kötü onlardan da uzak duruyoruz 😎
- 1 ay
Düşüncelerin çok tatlı yeni aşık olmuş bir insan gibi küçük şeylerden mutlu oluyorsun ama gene de benim için aynı hala boş
- 1 ay
A yok ben aşka inanmam gerçeklere inanırım.
- 1 ay
Gerçekler evet doğa güzel ama dört Duvar'da yaşiyorum göremiyorum yıldızlar parlak ama şehirdeyim göremiyorum yani o yüzden önüme bakıp üzülüp devam ediyorum 🤣
- 1 ay
Cezaevinden mi yazıyorsun 😂
- 1 ay
Yok ya Türkiye'nin en kalabalık şehri ama dediğin gibiymiş şimdi fark ettim 😅
- 1 ay
Aman aman Allah düşürmesin oraya 😂😂
- 1 ay
Kurtulucam inşallah
- 1 ay
İnşallah valla ben 3 gün duramadım orada
- 1 ay
Sıkıcı