Kişilik & Karakter Bin kitap uygulaması kullanan var mı? Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kullanıyor musun 😃 burada birinin isminin aynısını oraya yazmış 😂 sorayım dedim merak ettim 😂 ben kullanıyorum valla çok güzel 😂 Bin kitap uygulaması kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. kullanmadım maalesef 1 0 Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 863 cevap paylaştı. Eskiden kullanıyordum, okuduğum kitaplar için yorum yapıyordum ama bir süre sonra sıkıldım ve bir daha da girmedim. 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Eskiden kullanıyordum ama aktif olarak değil. Şimdi sadece hesabım duruyor. En son ne zaman giriş yaptım bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kullanmadım maalesef
Eskiden kullanıyordum, okuduğum kitaplar için yorum yapıyordum ama bir süre sonra sıkıldım ve bir daha da girmedim.
Eskiden kullanıyordum ama aktif olarak değil. Şimdi sadece hesabım duruyor. En son ne zaman giriş yaptım bilmiyorum.
Kullanmıyorum
Yiooo
İlk defa duydum