Kişilik & Karakter En son gördüğünüz en tatlı şey nedir? Aušrinė_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Ara sokakta karşıma şu köpüş çıktı (ya da ben onun karşısına çıktım djkdjs)Çıldırcam bu şapşallıkk nee😍 En son gördüğünüz en tatlı şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Ay bu minikler aksi oluyor bizim de karşı sokakta var esnaftan birinin gelenin geçenin peşine takılıp havlıyor sürekli😅 0 1 Yorumla Aušrinė_ 1 yıl 😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. aynaya bakmıştım. 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ben de eve dönerken yolda ayağıma dolanıp, pantolonuma sürtünerek kendini sevdiren minik kediyi diyeyim 0 3 Yorumla Aušrinė_ 1 yıl Kediler tatlı gelmiyor bana 😄 Yorumla u Luccᴀ 1 yıl ama ablası bazıları çok sevimli oluyor ya, şunun gözlere bak :D Yorumla Aušrinė_ 1 yıl Fobim var 😄 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynada kendime bakmıştım. 1 6 Yorumla Aušrinė_ 1 yıl Yine sen😄 Yorumla GölgedenGünceler 1 yıl Yine senmiş, görsem yazmazdım. 😂 Yorumla Aušrinė_ 1 yıl Hep öyle diyosun djdj Yorumla GölgedenGünceler 1 yıl Hep sonucu da aynı oluyor ama 😂 Yorumla Aušrinė_ 1 yıl Bilemicem😄 Yorumla GölgedenGünceler 1 yıl 😊😊 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Sevimli büyük bir köpek gördüm bugün ben de 1 4 Yorumla Aušrinė_ 1 yıl Dimi dimii Yorumla Semih6934 1 yıl Evvet kuzenim marketten et bile aldı karnını doyurduk Yorumla Aušrinė_ 1 yıl Bu sahipliydi diye ben yapmadım bir şey zaten huysuz bir şey yoldan geçenlere saldırıcakmış gibi havlıyo 😄 Yorumla Semih6934 1 yıl Hahaha 😅😅 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Günü güzelleştiren kareler :D 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kızım 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tavuk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ay bu minikler aksi oluyor bizim de karşı sokakta var esnaftan birinin gelenin geçenin peşine takılıp havlıyor sürekli😅
😂😂
aynaya bakmıştım.
Ben de eve dönerken yolda ayağıma dolanıp, pantolonuma sürtünerek kendini sevdiren minik kediyi diyeyim
Kediler tatlı gelmiyor bana 😄
ama ablası bazıları çok sevimli oluyor ya, şunun gözlere bak :D
Fobim var 😄
Aynada kendime bakmıştım.
Yine sen😄
Yine senmiş, görsem yazmazdım. 😂
Hep öyle diyosun djdj
Hep sonucu da aynı oluyor ama 😂
Bilemicem😄
😊😊
Sevimli büyük bir köpek gördüm bugün ben de
Dimi dimii
Evvet kuzenim marketten et bile aldı karnını doyurduk
Bu sahipliydi diye ben yapmadım bir şey zaten huysuz bir şey yoldan geçenlere saldırıcakmış gibi havlıyo 😄
Hahaha 😅😅
Günü güzelleştiren kareler :D
Kedi gördüm yolda
Kedii
Kızım
Nezuko chan
Tavuk
Hatirlamiyom
Kedi