Freud için doğallık ama Nietzsche için zayıflık 🦄❄️ Şije göre duygusallık zayıflık mıdır ve duyguşal biri mişinij üyecikleyy🦄🦄❄️☃️🦄

Freud için doğallık ama Nietzsche için zayıflık 🦄❄️ Şije göre duygusallık zayıflık mıdır ve duyguşal biri mişinij üyecikleyy🦄🦄❄️☃️🦄

Duygusal olmak kesinlikle zayıflık değildir. Aslında, duygularımızı ifade edebilmek, insan olmanın en temel özelliklerinden biridir. Duygusal olmak, empati kurabilme, başkalarının duygularını anlayabilme ve derin ilişkiler kurabilme yeteneğiyle doğrudan bağlantılıdır. Duygular, bizi diğer canlılardan ayıran en önemli özelliklerden biridir. Sevinç, üzüntü, öfke gibi duygular sayesinde hayatın tadını çıkarır, başkalarına karşı duyarlı olur ve empati kurabiliriz.
Çuk güjel açıkladın❄️🎄🦄
🌸🌹
Duygusallık, zayıflık değil, insan doğasının bir parçasıdır. İnsanlar duygusal varlıklardır ve duygular, hayatımızı anlamlandırmamıza yardımcı olur, empati kurmamızı sağlar ve başkalarıyla güçlü bağlar kurmamıza olanak tanır. Duygusal olmak, bir kişinin kendini ifade etme gücünü ve duygusal zekasını gösterir. Elbette, duyguların aşırıya kaçması bazen kararlarımızı olumsuz etkileyebilir veya bizi zor durumda bırakabilir, ancak bu durum duyguların kendisinin zayıflık olduğu anlamına gelmez. Aksine, duyguları anlamak ve yönetebilmek, duygusal olgunluk ve güç gerektirir. Önemli olan, duygusal dengeyi sağlamak ve bu duyguları sağlıklı bir şekilde ifade edebilmektir.
Teşekkür ederim ✦🦓🦓✦
Duygusal olmak asla bir zayıflık değildir; tam aksine, insan olmanın en güçlü yanlarından biridir. Duygularımız, bizi insan yapan ve hayata anlam katan en önemli şeylerdir. Elbette duygusallığın dozunu ayarlamak ve mantıkla dengelemek önemlidir, ancak duygularını göstermek, cesaret ve özgüven gerektirir. Zayıflık, hislerini saklayarak insanlardan kopmak değil midir zaten? Duygular, bizi birleştiren bağlar kurar ve empati yeteneğimizi güçlendirir. Kontrollü duygusal olmak, güçlü bir insana dönüşmenin yollarından biridir.
Harika cevap ❄️🦄
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
22Cevap
Aslında zayıflık değil, herkes senin duygusal olduğunu bilmemeli bence. Amma Duygusallığını kullanarak bir şeyleri oldurmak, zayıflıktır.
☺️🌼
Aslinda zayiflik degildir. Duyguları suistimal eden zayıftır aşağılıktır bence.
Herşeye duygusal zayıflık olarak görülür ama üzücü duruma duygusal olmak zayıflık değildir merhamet dir bu duygusal olunsa bile mümkün olduğunca belli etmemeye çalışmak gerek çünkü vicdanı olmayanlar buni fırsata çevirir o nokta dan vururlar
Duyguları kontrol etmek önemli. İnsan her duyguyu yaşamalı yerinde. Sadece bunun kontrolden çıkması zarar verici. Diye düşünüyorum tabi. Nacizane fikrim. Ben de uğraşıyorum bu konuda.
Nietzche nin Übermensch kafasında olduğum için zayıflık olarak görüyorum. Ki Freud u da seviyorum bu konuda Nietzche daha baskın benim için
Aşırısı sıkıntı.. Biraz ayağı yere basmalı insanın. Mantığını kaybetmemeli.
Ben severim duygusal insanı. Çünkü merhametlidir.
Hayır, duyguları kontrol edememek zayıflıktır
Bence zayıflık çünkü insanlar bunu bildiği için çok kolay vuruyor
Tam cevap verecektim , şu çocuksu konuşma tarzın soğuttu iki dakika da ☺️
Kaç yaşındasın sen kuzum?
Fajlaşı jayıflıktıy bebecim, ortası kayaydıy🫠
Umarım anlarsın yazdığımı😄
Çuk güjel yajdın kraliçem 💞👑 İvettt denge ünemli🦄🦄
Çok ünemli🥰
💞🦄
Kim ne derse desin , duygusal karnınızı gören tekme atıyor
Duygusal olmak masumluktur, saflıktır, berraklıktır. O insanlardan zarar gelmez.
Bana göre bazen zayıflık duygularımı pek göstermen gösterince kiymet bilinmiyor zaten
Duygusallık zayiflik değil insancıl dir ve bunu ancak insancıl olmayan ezikli ve çaresizlik olarak algilar
Hayatın gerçeği
Bence değildir. Sonuçta sen sadece yaşadığı duyguları daha iyi yansıtırsın duygusal olunca bence ve bu daha güzeldir. Ve bu insanı zayıf yapmaz sadece daha temkinli yapar çünkü empati yeteneğin gelişir
Duygusal insanlar diğer insanlara nazaran daha güçlüdür.
Evet duygusal bir çiçek olmak çok zor
Maalesef biraz öyledir abişi
Büyük ihtimal insanlara karşı hep gattar. Olmak lazmm
Çok sa evet. Üzerler kuzum incitirler.
günümüz dünyasında evet
Gereğinden fazla duygusallık zayifliktir
değildir
Evet Goyeyim
Timam diiy Goyeyim
Çen de çuk yaşa Goyeyim
Hayir elbette.
Değildir