~Arkadaşın çoktur çevren geniştir ama sırtını yaslayacağın dostun yoktur. O yüzden kimin yanında durmanız gerektiğini iyi bilmeniz lazım.

~Arkadaşın çoktur çevren geniştir ama sırtını yaslayacağın dostun yoktur. O yüzden kimin yanında durmanız gerektiğini iyi bilmeniz lazım.
Milyon da bir denk gelir onuda ya tutarsın ya itersin, başkalarının lafı ile hareket edeceksen beynimizi elimizle alıp atalım herkes kendine baksın. Kimse kimseyi eleştirecek kadar dürüst değil bu hayatta. Burada biri biri ile kavga ediyor sonra gruplasma oluyor neyin kafasında yaşıyorlar anlamış değilim, gerçekten empati yoksunu olmuş lar.
Arkadaş dediğimiz şey her zaman olabilir ama dost dediğiniz farklı bir boyuttur dost biriktirmeyi severim ama günümüzde gerçek dostluğun vardır inanmak bana artık yanıltıcı geliyor çünkü dost dediğin birçok insanın yalan çıktı çok gördüm
Cevap
4Cevap
37 sene önce dostlarım hayatıma girdi. Birikimim olumlu yönde oldu. Hala hayatımdalar çok şükür. Olanlar yeter bana..
Bir araya gelince gerekli gereksiz gülüp ağladığımız üç arkadaşım, dostum, anne baba ayrı kardeşim var. Başkasına gerek duymuyorum.
Bu konuda sıfır bakiyeyim
Aaa şaşırttın beni 🤔
Realist bi cevaptı tabiki burada gerçek dostlarım var
İkisini de
Arkadaş
Kardeş biriktiririm
Hiçbiri
para
Hiçbiri yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?