Şurda ne kadar insan tanıdıysam herkes sahte çıktı, güven diye bişey yok cidden, gelip sana samimi oluyorlar bi bakıyorsun başka yüzü ortaya çıkıyor.

Şurda ne kadar insan tanıdıysam herkes sahte çıktı, güven diye bişey yok cidden, gelip sana samimi oluyorlar bi bakıyorsun başka yüzü ortaya çıkıyor.
Bazen kıymetini bilen insanlar, hayatımıza değer katanlardır. Ancak bazen de insanlar, değerimizin farkına varana kadar bir süre zaman alabilir. Kıymetimizi bilenlerin varlığı, bizi daha güçlü kılar, çünkü samimiyet ve saygı, ilişkilerde en değerli unsurlardır. Evet, kıymetimi bilenler var şükür.
Annem dışında kimse Yok özellikle burada kimseyi dost arkadaş sanmayın hep diyorum eğlenin geçin canınızı sıkan olursa takmayın burada samimiyet arkadaşlık dostluk yok sanal insan
Cevap
7Cevap
Çok şükür varlar. İyi ki de varlar..
Kıymetimi bilen var. Kıymetini bildiklerim de var. Fakat seçiciyim, kimseye güvenmem bu yüzden de zor insansın derler
Kıymetimi bilenler elbette var. Ailem ve bir kaç arkadaşım ama en önemlisi ben Kendimi sevip değer kıymet veriyorum. Bunlar yeterli sanırım:))
Yemişim arkadaşlığını ya boşversene yalan dolan hepsi
Yeni mi farkettin o yüzden mesafe iyidir
Benim yanımda olanlara bakıyorum benim arkamdan konuşanlarla takipleşenlerle dostluk kurmuyorum
Aahh, ben de ne tesadüf
Gördük senide sende birilerini takip ediyodun 🙄
Ediyorum sonra tanıyorum sonra çıkarıyorum tanıdıktan sonra tutmak önemli
Ben onun davasında yanında oldum ona laf söylenmesini istemedim onu korudum kolladım tek bir kelime dahil konuşulmadı.. eğer ben birini seviyorsam onun arkasından konuşulmasına müsade etmem.
Kim kötülük aşılıyorsa onun yanında olmadım, kimi sevdiysem uyardım dikkat et dedim ama bakıyorum hala onların yanında oldular bende dostluğumu bitirmek zorunda kaldım
Sitede hakkında soru açanlarla kol kolaydin kolay gelsin
Sende kol kolaydın 😉
Sen bana bunu dersen bende sana bunu derim o zaman.. ikiside aynı hiç bi fark yok..
Benim listeme eklediğim kişi ile arkadaşımın zerre alakası yok
Sabah akşam şu soru alaksiz cinsel şu soru spam tek iletişimimiz buydu gerçekten uzatmayalım en başta ana görüşümü sil
Silmiyorum okusunlar 😂
Korkuyon dimi görcek diyeb😂
Tam anlamıyla kıymet bilen olduğunu düşünmüyorum.
Çok şükür ki varlar. Çokça şükür.
Sağ olsunlar, var olsunlar...
Herkes nankör
Nankörün âlâsı hemde
İnşallah
Yok yok boşa uğraşma
Orası kesin de insan bi ümit ediyor işte
Ümitte yalancı inanma onada 😂
Umut diyecem o da yalancıdır kesin hiç bişey demiyorum artık😂
Ümitle bağlantısı var onunda beraber takılıyorlar. :)) insanların içinde umut olmalıdır ama ben umutlarımıda astım
Kendi kıymetimizi kendimiz bilelim bıraktılarsa😏
Zaten öyle kendi kıymetimizi kendimiz bilices kimseden fayda yok
Var iyi ki
Aaa ne mutlu sen yinede emin olmayı ihmal etme :))
Bildiğini söyleyenler var
Bazen var bazen yok
Vardır
Yok...
Kim bilir. 😊
belkide vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?