Beni bilen bilir. Asla yalaka ve yalama olmadım neyse doğru onu söyledim. İnsanların duymak istediğini değil her zaman gerçekleri söyledim. Ben buyum işine gelen gelir gelmeyen gidebilir...
#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903✓™
Beni bilen bilir. Asla yalaka ve yalama olmadım neyse doğru onu söyledim. İnsanların duymak istediğini değil her zaman gerçekleri söyledim. Ben buyum işine gelen gelir gelmeyen gidebilir...
#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903✓™
ben her zaman için doğruları söylerim. kimseye yaranmak gibi yağ çekmek gibi bir derdim olmadı bu zamana kadar olmaz da zaten.. ve sırf sevmeleri için yapmacık da davranmam. seven sever sevmeyen de sevmesin umurumda değildir.
Doğrudan zarar gelmez. Bizi sevecek böyle sevsin.
Ben her zaman doğruları söylerim ama karşımdaki insanı kırmadan, üzmeden, kötülemeden alçaltmadan, aşağılamadan ve küçümsemeden söylerim. İnsanların da bana böyle olmasını isterim, ama insanların en büyük problemi de bu doğruyu söylemek, küçümsemek kötülemek alçaltmak zannediyorlar.
Doğruyu söyleyin işte sevmiyorlar o yüzden.
Rica ederim ✌😊
Dürüst olsun ya. Varsın kırılayım oturup ağlayayım. Ama kendisi olsun, en azından gerçek bu diyebileyim. O kadar hasretim ki kendisi olan, sözünün eri olan insanlara. Bir sayfacık not için şekle şekle girenleri gördükçe.. daha yitiyor ümidim.
Çok doğru söylüyorsun. Arkadan iş çevirmekten iyi
Kesinlikle
Kesinlikle doğru söylemelerini isterim ama üslubuyla söylenmesi taraftarıyım ayrıca yalaka yapmacık insanı zaten konuşma şeklinden insan hissedebiliyor bunu anlamak hiç te zor olmuyor 😊🙋
Doğru insan yanımızda olsun her zaman inşallah.
Amin canım inşallah 🙏🥰
Cevap
19Cevap
İnsanlar yüzüme karşı nasılsa ayna misali ben onları yansıtıyorum, yani yapmacıksa yapmacık, doğru ise doğru.
Yalaka insanın hali başka oluyor ama. Peşini bırakmıyor insanın.
Bıraktırmak herkesin kendi elinde
Bak bu konuda doğru diyorsun bazıları yalakaları seviyor peşlerinden gelmesi için arada bir göz kırpıyor 😄
Ee göz kırpmasan da geliyorlar ya
Arada bir elde de tutmak lazım demek ki.
Yalaka insanları çok takmamak lazım 😅 bugün sana yarın başkasına yalanır. Kısaca TAKMA ağa.
Haklısın ✌️
Saygı çerçevesi içerisinde doğruları söylemelerini isterim
Doğrular güzeldir.
Yalanı bari doğru konuşsunlar yeterli
O nasıl oluyor 😄
Yalana yalan katmamak işte 😂😂
Fazla doğrucu olduğum için işine gelmez bir çoğunun iş yerinde özellikle bazen yönetici pozisyonunda olup ne desen alttan almanı bekleyenler olur ya işte onlara karşı özellikle çok seviyorum bu huyumu doğru olunca diyecek sözleride olmadığı için keyif veriyor bana mazluma desen ne demesen ne ben zayıf insanları rencide etmekten sakınırım...
Akraba, anne, baba hiç fark etmiyor gördüğümü şak diye söylerim ki bu her yerde böyledir, karakterim ve yapım dışına çıkamam...
Ben de öyleyim fazla doğrucuyum.
Yapmacıklık gerek ya tercihim değil. İyi ya da kötü insanın yüzüne direkt söyleyenlerdenim. Gerçekleri söylemek iyidir. Ve gerçeklerin söylenmesini, açık konuşulmasını tercih ederim. doğru eleştiriye, düşüncelere açığım her zaman 🙂
Evet doğrular acıdır ama en azından geçici olarak seni mutlu etmez yani.
Evet acıdır belki ama dürüstlük ve direkt doğruları söylemek iyidir ya. Belki karşımdaki insanları kaybettirir. ama kaybediceksem doğruluktan kaybedeyim. ya da doğruluktan kaybederler. Mutlu etmeyebilir belki haklısın. Geçici mutluluklardansa gerçekler iyidir ya her koşulda. Bazı doğrular insanı üzer. Ama bir süre... Olgunlaştırır. Birşeylerin bilincinde farkında olursun. Ve doğru eleştiriler insanı güçlendirir. belki üzer ama bir süre sonra o da geçer 🙂 hayatta geçmeyecek hiçbir şey yok. Yeter ki insan kendinin farkına varsın iyi ya da kötü.
Kesinlikle öyle doğrular kaybettirir belki ama en azından doğrudur farklı bir yol çizmene neden olur.
Çok doğru. Haklısın abi.
Doğruyu söylesinler tabiki kırmamak veya üzmemek için bile yapmacık olunmaz ya sonrası dahada kırıcı oluyo o zaman
Sonradan yalan söylediklerini görünce üzülüyorsun evet
Doğru düzgün antipatiyi tercih ederim. Bir de şunu demek istiyorum. " ben senin için potansiyel bir rakip ya da tehlike değilim uzak dur benden"
Ama söyleyen bir arkadaşınsa uzak durmasını tercih eder misin yine de
Valla insanların karakteri artık su gibi sıvılaşmış omurga denen şey yok içinde bulunduğu kabın şeklini alıyorlar.
Kesinlikle öyle.
Ben tartışma ortamlarına bayılırım. Karşımdaki bana dürüst olsun o yüzden 😅
Ben de yeter ki dürüst olsunlar doğru olsunlar bana öyle gelsinler.
O zaman fight 🤺
Kavga mı 🤣
Hahahah genel manada dedim ya sana değil 😂😂
Ringe davet ediyorum seni 🤣
Hahahah kılıcımı kuşanayım ben bir koşu 😂😂
Yanına adamını al gel. Neyse şaka yaptım alma ben pes ederim baştan 🤣
Kazanma şansın yoktu zaten doğru karar için tebrikler 😝😂
Kesinlikle 😄
Doğruyu söylesinler her zaman. Yapmacık olmaktan çok çok daha iyi
Kesinlikle ✌👏
Yapmacık olanları baştan eledik de, doğrucu olanlar da suyunu çıkarınca çekilmez bir hâl alıyor.
Doğrucu olsun daha iyi. Arkandan iş çevirmez en azından.
Yapmacık insan sevmem hissedersem görüşmeyi keserim, doğrucu davut her zaman ok
Doğrucu davut olmak iyi bence de
Yapay takı bile takmıyorum benim bünyeye terso has öz nadide az insan tercihim
Harika bir cevap Tebrikler ✌️👏
Rica ederim efendim ✌️😊
Yapmacık samimiyetsiz insanları hiç mi hiç sevmem..
Evet sevilecek insan değiller.
Bana karşı iki yüzlü oynamasın, yoksa oynatmak zorunda bırakırım.
Vay helal.
Teşekkür ederim. 😃
yapmacık olurum hep arkasından konuşurum insanların
Ben hiç konuşmaya bile tenezzül etmiyorum.
Yanlış olan şeyleri doğruymuş gibi gösterip karşıma gelmesinler o bana yeter
Aynen öyle hep doğru olsunlar.
Yanlışa saplanıp kalmasınlar
Dosdoğru konuşan insanları severim ama dalkavukluk ta yapmasın.
Vay çok güzel ✌️👏
Ben her zaman doğruyu söylerim, beğenmeyen gitsin.
Evet bence de.
Ben nasılsam öyle olun ula. Daha samimi, daha gerçekçi 🤣
Samimi mi olalım 😄
Kendisine ait olmayan düşünceleri bana lanse ediyor ise o insan hayatımın kıyısında köşesinde barınamaz..
Aynen kendi düşünceleri önemli tabii.
Allah'a Çok şükür ki şimdiye kadar yüzüme gülenler gibi yüzüme de küfür edenlerim oldu. Lakin kimseyi arkadan sövdürecek kadar korkak düşmanlarım da olmadı
@ZorundamıyımEfsane Dağdelen'im Ben sorunu tlf den yanlış okumuşum
İnsanlar bana lütfen tüm gerçekleri yüzüme çekinmeden söyle bilirsiniz demesi yeterli...
Ben gerçekçi olduğum için doğru söyleyip doğruyu duymak isterim hep hiç söylenmemesi gereken şeyler de var o yüzden denge önemli
Herkes doğruyu duymak istiyor.
yapmacik yerin dogrucu olmalarini daha cok isterim, kimin hangi niyetle yaptığını daha iyi bilmiş olurum ama yapmacikta davransinlar yine de bı sekil anlayabiliyorum çokta problem yok benim acimdan
Hiç anlayamadım desem inanır mısın 😄
Dogrucu olmalarını isterim
Doğru olması iyi evet.
İnsan olduklarına inandiklarima dürüstüm
Dürüstlük önemli tabii
Vay sen gelir miydin sorularıma.
Her zaman doğruyu savunsun ve kendi gibi olsunlar.
Evet doğru insanları severim bana da karşı doğru olsunlar istediklerini desinler.
Yapmacık insanları hiç sevmiyorum...
Benim de hiç sevmediğim bir şey.
Doğruları duymak isterim ama üslup incitmesin
E tabii seni kırmayacak bir kişi ise ona göre söyler.
Kendisini benden akıllı sanmasın yeterli
Vay çok doğru.
Kırmadan doğruyu söylemelerini tercih ederim
Seni kaybetmek istemeyen birisiyse kırmadan söyler zaten
Doğru severim yalaka insanlara alerjim var sevmem
Benim de etrafımda olmasınlar evet.
Ben yalakalık yapmayı severim
Bende yedim 🤣
Sevmesine seviyorsun da sen yalaka değilsin 😄
Dürüst olsunlar ama hadsiz olmasınlar.
Kesinlikle kardeşim doğru söylüyorsun.
Doğru söylesinler yeter.