Kişilik & Karakter 1 ay Senin antidepresanın ne? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Gece zamanı.. 🤟😜https://m.youtube.com/watch?v=5t8mpnj06zQ#smell Senin antidepresanın ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Arkadaşlarım ile vakit geçirmek Araç sürmek Film izlemek Burada seri görüşler atmak Kedi kovalamak sevmek için Tamir falan yapmak 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 156,3b cevap paylaştı. Sigara var sadece ve şarkılar 1 0 Yorumla
straßenkatze Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 ay Şu gibi garip parçalar depresyon bırakmaz:https://www.youtube.com/embed/s3d6_VdWCoUhttps://www.youtube.com/embed/ekr2nIex040 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Müzük, film kitaplar şiirler başka da yok antidepresan sandık zehir yuttuk :D 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 812 cevap paylaştı. Küçük bebişim var yeni doğan yiğenim Rabbimin 5 sene sonra aratmadan bize verdiği mucizem şükür sebebim çok seviyorum rabbimin emanetini🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤💋 3 2 Yorumla Superwind 1 ay Maşallah Yorumla sarıdilber 1 ay Teşekkürler abisi ☺🤗 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 46% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 657 cevap paylaştı. Rahat işte çalışırken yüksek kazanç sağlayıp kendime zaman ayırmak 😂😂😂 ama maalesef öyle bir işte değilim 2 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. Bu aralar araba sürerken pek bir şey düşünmediğimi fark ettim. Açıkçası hoşuma da gitti. Antidepresan niteliğinde bir şeydi 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Spor yapmak ve elektrik masajı yapmak (elektroterapi) 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bunlar acı bir tat bırakıyor insanın ağzında.Anason seviyorum. 1 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Spor diyebilirim. Çok moralim bozuksa koşuyorun ya da idman atıyorum 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. off tam bira yazacaktım ki detayda bira gördüm. 1 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 41 , eic 79% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Domuz sıkısı 4 ya da 5 duble attimmi en iyi anti deoresana eş değer. Medicalpark ya gittiğim bir doktor demişti sen anti depresanini Bulmuşsun bunu içmeyenlere biz ilaç yazıyoruz diye... 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Sevdiğim şarkıları dinlemek iyi geliyor 1 0 Yorumla
niqiplex Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ateşli ve tutkulu bir seks 1 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gökyüzü ve deniz. 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Müzik sahil deniz ve ben.. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Müzik şiir çikolata deniz havası almak 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Duş, temiz çarşaf ve uyku 1 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yükselen endeks 😏 1 0 Yorumla
m isabella181919 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Haanm efendi biz deliyiz 🤪 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Alkol ve uyku bir de kediler 1 0 Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Gezmek ve zeki çocuklarla sohbet etmek 1 0 Yorumla
Playerone1 Takip Et Xper 4 Yaş: 44 1 ay Kulaklık takıp saatlerce yürümek 1 3 Yorumla HeartofFire 1 ay Onu ben de çok seviyorum zaten oradan geliyorum ahsh Yorumla Playerone1 1 ay Hahahah baya tedavi edici oluyor Yorumla HeartofFire 1 ay Keyifli oluyor ya özellikle sahilde :D Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Müzik. Ama kulaklığımı kaybetmişim yav 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 45 , eic 50% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 18,6b cevap paylaştı. Karanlık bir oda ve sessizlik 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 555 cevap paylaştı. Viski 1 0 Yorumla
blnmyorkim Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Solgar 5 htp 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sağlığım.. 1 0 Yorumla
wouldliketobeLulu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 583 cevap paylaştı. Yeğenlerim 🤗 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Muzik 1 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 959 cevap paylaştı. Sigara 1 1 Yorumla Kani666 1 ay (🌿) Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Para 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Resim 1 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. İnternet 🤣 1 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uyku ve müzik 1 0 Yorumla
MinikCenavarx Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Uyumak 1 0 Yorumla
xqyssss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 474 cevap paylaştı. Nişanlım 1 0 Yorumla
Çiçekkkgibi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Kedişlerim💙 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Spor , ağırlıklar 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Koşmak. 1 0 Yorumla
beyzbolsopası Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. Mantra yazmak 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Müzik 🎼 1 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 44 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Yoll 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Arkadaşlarım ile vakit geçirmek
Araç sürmek
Film izlemek
Burada seri görüşler atmak
Kedi kovalamak sevmek için
Tamir falan yapmak
Sigara var sadece ve şarkılar
Şu gibi garip parçalar depresyon bırakmaz:
https://www.youtube.com/embed/s3d6_VdWCoUhttps://www.youtube.com/embed/ekr2nIex040Müzük, film kitaplar şiirler başka da yok antidepresan sandık zehir yuttuk :D
Küçük bebişim var yeni doğan yiğenim Rabbimin 5 sene sonra aratmadan bize verdiği mucizem şükür sebebim çok seviyorum rabbimin emanetini🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰❤💋
Maşallah
Teşekkürler abisi ☺🤗
Rahat işte çalışırken yüksek kazanç sağlayıp kendime zaman ayırmak 😂😂😂 ama maalesef öyle bir işte değilim
Bu aralar araba sürerken pek bir şey düşünmediğimi fark ettim. Açıkçası hoşuma da gitti. Antidepresan niteliğinde bir şeydi
Spor yapmak ve elektrik masajı yapmak (elektroterapi)
Bunlar acı bir tat bırakıyor insanın ağzında.
Anason seviyorum.
Spor diyebilirim. Çok moralim bozuksa koşuyorun ya da idman atıyorum
off tam bira yazacaktım ki detayda bira gördüm.
Domuz sıkısı 4 ya da 5 duble attimmi en iyi anti deoresana eş değer. Medicalpark ya gittiğim bir doktor demişti sen anti depresanini Bulmuşsun bunu içmeyenlere biz ilaç yazıyoruz diye...
Sevdiğim şarkıları dinlemek iyi geliyor
Ateşli ve tutkulu bir seks
Gökyüzü ve deniz.
Müzik sahil deniz ve ben..
Çay, şarkı, gezmek, ağlamak.
Müzik şiir çikolata deniz havası almak
Duş, temiz çarşaf ve uyku
Yükselen endeks 😏
Haanm efendi biz deliyiz 🤪
Alkol ve uyku bir de kediler
Motora binip bi yerlere gitmek.
Gezmek ve zeki çocuklarla sohbet etmek