Ruhuna en iyi gelen şey nedir?

müzik, kahve sevdiğimle sohbet muhabbet ve dans...
13 Aralık 2024
Ruhuna en iyi gelen şey nedir?

müzik, kahve sevdiğimle sohbet muhabbet ve dans...
13 Aralık 2024
Benim ruhuma ne iyi geldiğini söylemeliyim benim ruhuma iyi gelen şeylerden bir tanesi yalnız kalmaktır yalnızlığı çok severim moralim bozuk olduğunda sinirli olduğumda ya da çok mutlu olduğumda yalnız kalıp kendi başıma bir şeyler yazmak ve bir şeyler çizmeyi çok seviyorum bana iyi geldiğini düşünüyorum.
Benim ruhuma doğa ile iç içe olmak ve doğanın huzur veren atmosferi, ruh sağlığım üzerindeki olumlu etkisini görüyorum. Bir parka gitmek, ağaçların arasında yürüyüş yapmak veya denize bakmak bile içsel huzurumu artırıyor. Egzersiz sadece fiziksel sağlığımı değil, aynı zamanda ruh sağlığımı da olumlu etkiliyor.
Çok tuaf bende dün bu soruyu soracaktım hatta sorumu askıya almıştım. Kısmet sanaymış.
Bana şiir yazmak, okumak, muzik dinlemek, kafa dengim felsefe insanlarla sohbet etmek, sahil boyunda yürüyüş yapmak ruhuma iyi geliyor.
Birde filozof iyi geliyor.
Yine sorarsın tekeli bende değil😊
Peki 😊
şu an pek bir şey olmasa da genellikle film dizi izlemek. spor yapmak.. kitap okumak kahve içmek sigara içmek. bunlar iyi geliyor. bazen arada sevdiğim arkadaşlarımla konuşunca da iyi hissediyorum.
Cevap
17Cevap
Müzik, kahve, duş, bakım, alışveriş, kuaför, makyaj, sigara, sevdiğim biriyle sohbet
Uyumak. Her derdime deva valla
Müzik kesinlikle. Farid farjad Golha müziği , ney sesi ayrıca. bunların dışında dingin sesiz huzur verici doğa. Doğayı , kuşların cıvıltısını , yaprakların savruşunun sesi ruhuma renk veriyor adeta.🎀
Şu aralar ruhuma iyi gelen iki şey var yeğenlerimle vakit geçirmek ve müzik. Uyurken bile müzik dinleyerek uyuyorum ruhum dinleniyor.
Yürüyüş, oyun dizi film bunlar iyi geliyor ve sohbet etmek
Kendimle baş başa kalıp dizi film izlemek, şarkı dinlemek, boş boş şeyler düşünmek
Son 2 aydır kitap kahve
Kahve, yürüyüş, kedi, kitap, müzik...
Valla uzunca bir yola çıkmak
İyi sohbetler dilerim.
Thanks
Müzik iyi geliyor.
Yalnız ve sessiz olduğum ortamlar.
İyilik etmek. İlaç gibi bir şey.
Sevdiğim şarkıları dinlemek
Kimse iyi gelmiyor hiçbir şey hatta
Çay , okumak , müzik dinlemek ama slow değil.
Hayatımdan giden sahte insanlar
Dans ve müzik. Bir de...
Müzik dilersen iyi gelir
Sevdiğim arkadaşlarla sohbet
Ruhuna fatiha 😇😇
Kamp.
Eğlenmek , müzik dinlemek , gezmek
Çizim.
Para
Müzik
Oğlum
Kitap resim film