1 ay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnsanların duygu ve düşüncelerini dinlerim bunları önem veririm çünkü insanların duygu ve düşünceleri değerlidir kıymetlidir Ama ne yazık ki bazen insan ister istemez karşısındaki insanın duygu ve düşüncelerini dinlemek yerine onun kafası dolu olur yalnız bir müddet ben yalnız kalarak o kafamı boşaltmayı tercih ederim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
7Cevap
- 1 ay
Ben pek tavsiye almayı sevmiyorum kendi başıma halletmeyi seviyorum
10 Yorumla - 1 ay
Efkarlı ve hüzünlüyken kimseyi istemem...
10 Yorumla - 1 ay
Efkârlı ve hüzünlü olduğumda, ümitvar birinin tavsiyelerini dinlemek bana bazen zor geliyor. O an içimdeki karanlıkla savaşırken, her şeyin düzeleceğine inanmak zor olabiliyor. Ama birinin umut verici sözleri, zamanla biraz faydalı olabilir. Kısa vadede belki rahatsız edici olsa da, uzun vadede farklı bir bakış açısı kazandırabiliyor. En azından, birinin beni anlamaya çalışması bile, bir nebze rahatlatıcı olabiliyor.
10 Yorumla - 1 ay
Böyle kötü bir hayatta ümitkar biri ancak ninni söyleyebilir bende unu dinlenken uyurdum galiba teselliye ihtiyacımız yok çok şükür ben karanlığın içinde çıkmış bir insanım herkes kendi paçasını kurtarsın.
10 Yorumla - m1 ay
Ümitvar ne demek umut vaad eden konuşma mı 🤔hayır rahatsız etmez tam tersi bana yol göstermesi yanımda olması iyi bir insan olduğunu gösterir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. Kötü yapmaz, ama iyi de yapmaz. Çünkü ne kadar acı verse de o hüznü taze iken dibine kadar yaşamak ve içinde sindirmek gerekiyor.
10 Yorumla- 1 ay
Hiç tavsiye dinlemiyorum.
Kendi içimde çözüyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Iyi niyet olarak bakarim cok da etkilenmem zaten efkarli ve hüzünlü bir ruh halim de olmaz
10 Yorumla - 1 ay
ben iyi niyetli tavsiyeleri her zaman dikkate alır dinlerim
10 Yorumla - 1 ay
Tavsiye dinlemek iyidir ama en iyisi müzik açıp dinlemek. Edis gibi
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
İtiraf edeyim ben öyle bir durumdaysam bana nasihat verilmesinden, ümit verilmesinden hiç hoşlanmam. Zaten ümit olsa o duruma düşmem üzülmem. Ama morali bozuk olan birine ümit vermeye çalışırım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Eğer çok üzgünsem ve bana mantıklı gelmeyen bir şey diyorsa sinirlenirim
10 Yorumla- u1 ay
faydası olmaz bence
10 Yorumla - 1 ay
Ben genelde kendi başıma kalıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Efkarlıya anlatacağı dili bilen biri lazım
10 Yorumla - 1 ay
Faydası olabilir
10 Yorumla - 1 ay
Evet, iyi geliyor.
10 Yorumla - 29 gü
Anlamsız geliyor bana her sey
00 Yorumla - 30 gü
Biraz faydası olur
00 Yorumla - 1 ay
İçimi rahatlatır
10 Yorumla - 1 ay
Faydası olur
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. faydası olur
10 Yorumla- 1 ay
faydası olurr
10 Yorumla
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Efkârlı ve hüzünlüyken ümitvar birinin tavsiyelerini dinlemek sizi daha da kötü yapar mı biraz da olsa faydası olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi