- 1 ay
Ehliyetimi aldığımda telefonumu aldığımda kocaman bir aferin kızım sana dedim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Beni kimsenin üzmesine izin vermedim aferin. Ama kendi kendimi üzdüm. -1
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- 1 ay
Her fırsatta kendime "aferin" ve "bravo" derimm 😏✌️
10 Yorumla Bugüne kadar kendimi hangi konularda aferim dediğimi söyleyeyim hayatımda bana olumsuzluk hissettiren veya bana duygusal anlamda kendimi kötü hissettiren insanlardan uzak durmayı her zaman tercih ettim ya da benim manipüle etmeye çalışan başkalarına karşı kötüleyen ya da başkalarıyla arama açma potansiyelini gelen insanlardan uzak durmayı her zaman tercih ediyorum
10 Yorumla- 1 ay
Bence, kendime en çok “aferin” dediğim konular, zorluklarla başa çıkabilmek ve gelişmeye sürekli açık olmak. Özellikle duygusal olarak olgunlaştığımı, başkalarını anlamaya daha fazla özen gösterdiğimi fark ettiğimde kendime güveniyorum. Kendimi geliştirmek için attığım her adımda, küçük de olsa bir başarı hissi yaratmak bana iyi geliyor.
10 Yorumla - 29 gü
Çok merhametli ve vicdanliyim ama bunlar için kendime aferin demiyorum çünkü bunların hiç birinin iyi getirisini görmedim açıkçasi :)) ama bir şey var ki, hiç nankör değilim bunun için kendimi kutlayıp aferin diyebilirim evet
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Herseyime 🥰 cok sükür Allahima yüce Rabbim hayat sinavimizi kolaylastirip güzellestirsin af ve afiyetle bi hayat ve af ve afiyetle bi ahiret nasip olsun 💝
10 Yorumla- 1 ay
Hiçbir konuda demedim sevmiyorum bu tarz haraketleri sadece olmam gerektiğini gibiyim aferimlik bir iş yapmadım daha.
10 Yorumla - 1 ay
Ağırbaşlılık ve efendilik konusunda kendimi takdir ettiğim oluyor.
Bunun dışında galip geldiğim bir çok şey yaşadım.
10 Yorumla - 1 ay
Geçmişimi düşündüğümde ve yaşadığım çevreyi falan
Cidden kendimi karakteristik ve ileriye dönük olarak iyi yetiştirdiğimi düşünüyorum.10 Yorumla - 29 gü
Bazı acıları atlamam düşündüğümden kolay oldu ama Allah’a ettiğim dualar karşılıksız kalmadı diyeyim
10 Yorumla - 29 gü
Her zorluğu aştığım zaman kendime, ul. n yine yırttın kefeni diyorum
10 Yorumla - 1 ay
Donanımlıyım her alan da kendimi güzel yetiştirdim.
10 Yorumla - 1 ay
Yatırım yapmak. Çünkü hemcinslerim gratisi zengin etmekle uğraşıyor.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. sonuna kadar götürüp batırdığım o kadar iş var ki aferindik bi durumum yok
10 Yorumla- 1 ay
Kendi ayaklarım üzerinde durabilip, kimseye muhtaç olmamak sanırım 😅
10 Yorumla - 29 gü
Kafama göre yaşar kafama göre karar alırım.
10 Yorumla - 1 ay
Çoğu konuda aferin derim kendime sevgi dışında bulamadım birini
10 Yorumla - 1 ay
Dik duruşuma Aferin.
20 Yorumla - 29 gü
Mücadele ettim hayatta aferim dedi
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu zamana kadar hayatta kalma başarıma
10 Yorumla- m1 ay
Az önce bir kahve yapmışım olay😂
10 Yorumla - 1 ay
Başarılı oldugm zamanlar
10 Yorumla Efendilik ağır başlı..
10 Yorumla- 1 ay
Kendimi ezdirmediğimde
10 Yorumla - 1 ay
Gözyaşımı hak etmediğinde ondan vazgeçtigim zaman
10 Yorumla - 1 ay
Demedim
10 Yorumla - 1 ay