Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi. Kendimi tanıyamıyorum bazen. Birikmişlerin dışa vurumu falan filan… ama istediğim zaman gerçekten can acıtacak kadar dilimi sivrilttiğime şahit oldum. Gurur duyuyorum diyemem ama bi rahatlama verdiği kesin. Sonrasında biraz vicdan devreye girmiyor da değil ama duymayacağım onu. Ok yaydan çıktı artık
🤭🤭 burayı bazen günlük gibi kullanıyorum idare edin
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Dilim kimine ilaç kimine zehirdir. Evet bu konuda son derece iyiyim. Bazı insanların elli tane küfür ederek elde edebileceği sonuçtansa bir cümlemle çok daha ağır hasar verebilirim.
Bazen yapıyorum evet ama haksız olduğunu da düşünmüyorum haklı zamanlarda yapıyorum. Yani karşıdakini suçlayacak derecede değil elimde belgeler olarak sunuyorum. Olmayan bir şey söylemiyorum hiçbir zaman yani. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz bana göre. Vardır bir haklılık payım ona göre konuşuyorumdur. Sonrasında evet pişman oluyor muyum oluyorum. Ama benim amacım bir şeyle düzeltmek bir şeyler yoluna girsin diye çabalıyorum. Girmediği zaman zaten hep bu şekilde sıkıntılar devam ediyor.
Ben kırdığımda çok iyi üzülen biriydim eskiden şimdi pek umrumda olmuyor. herşeyin bir sebebi muhakkak vardır. durduk yerde bir insan sinirlenmez, iyi giden bir şey varsa bu iyiye bir işaret değildir bana göre.
Çok sivri konuşabiliyorum zaman zaman. Kalp kırmaktan hiç hoşlanmam ve hep kaçınırım ama bazı zamanlar -sabrım taştığında özellikle- kırıcı oluyorum. Yaralamışlığım var.