Kişilik & Karakter Erkekler ilk nereye bakar nereye dikkat eder? aliskyy Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor erkek beynini acayip merak ediyorum cevaplayin Güncellemeler1 yıl sorduguma pisman oldum Erkekler ilk nereye bakar nereye dikkat eder? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. karaktere bakarım ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben direk agzina bakarim dişlerde sarilik varsa iyy derim tırnak ve elelre bakarim eger cekip gidersede poposuna bakarım :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Knk gören de sanir çok gizemliler. Açik acik söylüyorlar ztn 0 2 Yorumla aliskyy 1 yıl karaktere bagli gogus yazan var lan Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Shsbhs sasirma knk. Yazmayan da içinde sakliyordur edebinden değil yani 😅 Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Arkasindaysam kalcaya, onundeysem memelere bakarim 0 0 Yorumla
Sensational Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kasaya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
karaktere bakarım ben
Ben direk agzina bakarim dişlerde sarilik varsa iyy derim tırnak ve elelre bakarim eger cekip gidersede poposuna bakarım :D
Knk gören de sanir çok gizemliler. Açik acik söylüyorlar ztn
karaktere bagli gogus yazan var lan
Shsbhs sasirma knk. Yazmayan da içinde sakliyordur edebinden değil yani 😅
Arkasindaysam kalcaya, onundeysem memelere bakarim
Yüze, memelere ve sonra ayaklara bakıyorum
Ben ilk ayaklarina bakıyorum. Garip ama böyleyim.
Göğüs
Yüze bakar
Yüz, göz, saç
Değişiyor
Kasaya
Ben ilk göze bakarım
Kalca