Kişilik & Karakter Taciz tecavuze ugradim cok kotu oturamiyorum ne yapicam? sigiroglusigir Takip Et Xper 6 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor taciz tecavuze ugradim cok kotu oturamiyorum iyi niyetimi susitimal ettiler ne yapicam? Güncellemeler1 yıl taciz tecavuze ugradim cok kotu oturamiyorum iyi niyetimi suistimal ettiler ne yapicam? Taciz tecavuze ugradim cok kotu oturamiyorum ne yapicam? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. şikayet et 0 1 Yorumla sigiroglusigir 1 yıl etsem ne olacak olan olmus
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanlık gerçekten ne hale gelmiş bu devirde ortalık sapkınlığa meyilli / tadlil ve dalalet sevici olmuş. Uğratan O*ospu Evlatlarının öbür dünyada kul hakkı yemektende yatacak bir yerleri yok. 0 0 Yorumla
Yağmurlubirgünn Takip Et Xper 1 Yaş: 35 1 yıl Koskoca adam iki cakamadinmi gözüne. trol bu ya 0 2 Yorumla sigiroglusigir 1 yıl fena kistirildim ya hic beklemiyordum uzun zamandir firsat kolluyorlardi belli ki Yorumla Tolgacty 1 yıl Bir resim gönder bakalım zarar var mi Yorumla
Mutsuzluğunnotası Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Tecavüz kaçınılmaz sa zevk almaya bak😅😅😅 0 16 Yorumla sigiroglusigir 1 yıl zevkten cok aci ya Yorumla Mutsuzluğunnotası 1 yıl Vah vah pansuman yapsınlar sana ufmu oldun Yorumla burakbaykara 1 yıl Bence trol yapıyor 😃 Yorumla Mutsuzluğunnotası 1 yıl Takip atma birde ben seni dü düklerim.😅 Yorumla sigiroglusigir 1 yıl cok kotuyum cok cok buyuk uf oldum ya Yorumla sigiroglusigir 1 yıl kime guvenecegim ben peki ya Yorumla sigiroglusigir 1 yıl her yanim agriyor oturamiyorum da Yorumla Mutsuzluğunnotası 1 yıl @burakbaykara trol tabi.🙂 Yorumla sigiroglusigir 1 yıl ne trolu be Yorumla burakbaykara 1 yıl 😂😂 Yorumla sigiroglusigir 1 yıl bunun sakasi mi olur ya Yorumla sigiroglusigir 1 yıl sen erkeksin Yorumla Mutsuzluğunnotası 1 yıl Düdüklerim deyince erkekmi olduk 😅 Yorumla sigiroglusigir 1 yıl ne bileyim ben sasirdim artik ne dedigimi biliyor muyum ben Yorumla Mutsuzluğunnotası 1 yıl Hoşuna gitti dimiiii alışmış popişte don durmazmış 😅 Yorumla sigiroglusigir 1 yıl oturamiyorum acidan ben ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Lan sigiroglusigir nasıl başardın onu 0 2 Yorumla sigiroglusigir 1 yıl ya fena kistirildim uzun zamandir firsat kolluyorlarmis demek ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Knk bi insan neden erkek... Aw Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şikayet et
etsem ne olacak olan olmus
İnsanlık gerçekten ne hale gelmiş bu devirde ortalık sapkınlığa meyilli / tadlil ve dalalet sevici olmuş. Uğratan O*ospu Evlatlarının öbür dünyada kul hakkı yemektende yatacak bir yerleri yok.
Koskoca adam iki cakamadinmi gözüne. trol bu ya
fena kistirildim ya hic beklemiyordum uzun zamandir firsat kolluyorlardi belli ki
Bir resim gönder bakalım zarar var mi
Tecavüz kaçınılmaz sa zevk almaya bak😅😅😅
zevkten cok aci ya
Vah vah pansuman yapsınlar sana ufmu oldun
Bence trol yapıyor 😃
Takip atma birde ben seni dü düklerim.😅
cok kotuyum cok cok buyuk uf oldum ya
kime guvenecegim ben peki ya
her yanim agriyor oturamiyorum da
@burakbaykara trol tabi.🙂
ne trolu be
😂😂