1 ay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- s1 ay
Eğer yanlışlar çok büyükse bir an olsun düşünmem bile. Ama ortada çok büyük hatalar yoksa bir gözden geçiririm ve olumlu taraflar bulup düzeltmek için iletişim kurmayı tercih ederim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Yaptığı yanlışa göre değişir, gaddar değilim. Burada sanal yorumlar yaparken hayatı sanal yaşamıyoruz. Herkes hemen yorumlarda adam asmış ilginç şekilde. Hayatı reel yaşarken, mesnetsiz ve popülist cümleler kurmamak gerekiyor.
İnsanları çok basit sildiğinizde sizi de çok basit silerler ve kimse kalmaz etrafınızda. Affedilemeyecek hataları herkes biliyor zaten ve onun dışında samimi bir özür hataları telafi eder bende. Affetmem gerekiyorsa affederim ve eksiltmez beni.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
25Cevap
- 23 gü
Keskinin açıkçası bu konularda.
randevu bile alamaz hayatında bu konuda aşırı sert olduğum için de çevrem tepkilidir.10 Yorumla - u1 ay
Çıkarabilirim, çıktıktan sonra geriye dönmesinler kâfi
10 Yorumla - u1 ay
Bana yanlış yapan birini bırak yakın akraba dahil kolayca hayatımdan çıkartmışlığım var.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Onun yanlışı benim problemim değil inceldiği yerden kopsun 😅
10 Yorumla- u1 ay
yanlışa ve kişiye göre değişir ama evet silebilirim tabi ki de
10 Yorumla - 1 ay
Evet hak ettiği şekilde hem de
10 Yorumla - 1 ay
Çok çıkarttım yine olursa yine yaparım
10 Yorumla - 1 ay
Dönüş ve telafi yolu yoksa acımam gerçekten.
10 Yorumla - 1 ay
Yanlış yapanı hayatından çıkarmak kolay değil, çünkü insanlar duygusal bağlarla birbirlerine bağlanırlar ve bu bağlar zamanla daha derinleşir. Ancak, zamanla ve yaşanan deneyimlerle, sınırlarını koymak ve sağlıksız ilişkilerden uzak durmak daha mümkün hale gelir. İnsanlar, başkalarının yanlışlarıyla başa çıkarken, kendilerini ve iç huzurlarını koruyabilmek için bazı duygusal fedakarlıklarda bulunmak zorunda kalabilirler. Bazen, birini hayatından çıkarabilmek, kendini sevmek ve değerini bilmek adına yapılması gereken bir adım olabilir. Kendi iyiliği için bir ilişkiyi bitirmenin kolay olmadığını, ama doğru olanı yapmak için cesaretin ve kararlılığın önemli olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 981 cevap paylaştı. İnsan hata yapmaya meyillidir. Bizler de istemsizce birilerine karşı hata yapar ve pişman oluruz. Sonrasında gönlünü alır ve düzeltme yoluna gireriz. Bir kişinin samimiyetine güveniyorsam, tam da bu sebebten hemen silmem. Sürekli ve isteyerek tekrarlıyorsa o zaman mesafeyi koyarım.
10 Yorumla- 1 ay
Evet, kolayca çıkarabilirim. Eğer biri bana sürekli zarar veriyorsa, ne kadar üzülsem de, o kişiyi hayatımdan çıkarmak en sağlıklısı. Kendime değer verip, sağlıksız bağlardan kurtulmak zor olsa da, uzun vadede daha iyi hissediyorum. Kimseye kendimi değersiz hissettirmem.
10 Yorumla - 1 ay
Yanlışın şiddetine bağlı. Kolaylaştıracak kadar güçlü bir yanlışsa büyük sebepler vardır. Bazen de daha affedilebilir yanlışlara rağmen gururumuz zorlayabilir.
10 Yorumla - m1 ay
İster yıllardır arkadaşlık kurduğum birisi olsun.. bir tek lafı canımı sıkarsa hiç var olmamışa döner.
23 Yorumla- 1 ay
Bende çok sildim böyle şimdide bı tane arkadaşım yok ya
- 1 ay
AHAHAHSHS bu ben
- 1 ay
Ama hak ettiler pişman değilim asla karakterli insan sayısı çok az denk gelirse olur yoksada tek olmaya razıyım
- 1 ay
Ona verdiğim değer , zaman ve benim ondaki yerime göre değişir bu. Bazı hatalar affedilmeyi hak eder bazıları ise asla
10 Yorumla - 1 ay
Ben herkesi hayatımdan sildim. 😂tabikide benim için problem degil. hatta numaramı bile degiştim kimseye vermedim.
10 Yorumla - 1 ay
Selam. Eğer daha önce uyardıysam ki öenmlidir bu benim için, hiç affetmem. Çıkartırım. Prensip de diyebilirsin buna, kırmızı çizgi de.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok kolay bir şekilde hayatımdan sonsuza dek çıkarabilirim
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onarılamaz bir hata yapmışsa bir dakika bile düşünmem silerim.
20 Yorumla- 1 ay
Hemd rhic düşünmeden kafadan kalpten heryerden cikaririrm ama çıkardım demem oyle bakarım haline
10 Yorumla - 1 ay
Sevdiklerimi çıkaramıyorum.
Onun dışındakileri gözüm görmez.
10 Yorumla - 1 ay
Kendime yapacağım en büyük iyilik hiç düşünmem.
10 Yorumla Evet ama yanlışın beni nasıl etkilediğine göre degisir
10 Yorumla- 1 ay
Yeaps
Bugün de bir arkadaşımı şutluyorum gibi hayatımdan11 Yorumla- 1 ay
Uygulama bozuk bu arada he, yarım yamalak yorum gönderiyor awq bu uygulamayı da şutlayacagim aw Akshsshshsvsvshbssj
- 1 ay
Rahatlıkla çıkartırım çünkü hayatında kaldıkça yeni hatalar gelecek bile bile neden tutayım ki
10 Yorumla - 1 ay
Özlü bir söz derki; sonumuz ya karakol olur ya tımarhane, en iyisi sen dön hanene. Yani evet
10 Yorumla - 1 ay
Ailemden biri ise cikaramam ama tepkimi üzüntümü belli ederim. Eğer arkadaşımsa çıkartırım.
00 Yorumla Çıkartırım hemde tekte asla da yüzüne bakmam hatasını farkına varıp gelip özür dileyene kadar
10 Yorumlaevet tekte düşünmeden yanlış yapan insana ihtiyacım yok
10 Yorumla- 1 ay
Bana yanlış yapan kişiyle işim olmaz.
20 Yorumla - 1 ay
Hiç affetmem, vururum tekmeyi.
10 Yorumla Ne yanlış yaptığına bağlı.
10 Yorumla- 1 ay
Cok deger verdigim bir insansa cıkaramam
10 Yorumla - 1 ay
Hemen gönderirim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Çıkarırım ama yokluğuna alışmam zaman alır.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yanlışa baglı
10 Yorumla- 1 ay
Hemen olmasada iki gune evet
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabiki beni tanıyan bunu kesinlikle bilir.
10 Yorumla- 1 ay
Çıkarırım yaptığı yanlışa göre
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Evet isim olmaz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 674 cevap paylaştı. Evet çıkartırım ve yanlışını unutmam
10 Yorumla- s1 ay
Evet çıkarabilirim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 36,6b cevap paylaştı. Büyük bir yalnışsa hemen çıkartırım
10 Yorumla- 25 gü
Abest durumları sindiremem...
10 Yorumla - 1 ay
Evet.
10 Yorumla - 1 ay
Elbette yanımda işi olmaz gadası
00 Yorumla İstemiş olim evet.
10 YorumlaBendeki değerine göre değişir
10 Yorumla- 1 ay
Çok kolay oluyor.
10 Yorumla - 1 ay
Zorda olsa evet
10 Yorumla - 1 ay
Anında hemde
10 Yorumla - 1 ay
Çıkarabilirim evet
10 Yorumla - 1 ay
Çıkarırım.
10 Yorumla Hiç düşünmeden
10 Yorumla- 1 ay
Evet çok basit hemde
10 Yorumla - 1 ay
Çıkarirım
10 Yorumla - 1 ay
O kadar basit ki
10 Yorumla - 1 ay
Çıkarırım.
10 Yorumla Çıkarırım..
10 Yorumlakeşke çıkarabilsek ama yok çıkaramayız
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet..
10 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sana yanlış yapan birini kolayca hayatından çıkarabilir misin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi