İstediklerinizi yapmamaniz icin önünüze çesitli engel çıkarıldığında veya gerçek anlamda Whatsapp'tan veye telefondan arama engeline takıldığınızda ne hissediyorsunuz?
Engellendiğimde önce bir şaşkınlık yaşarım, sonra kendimi sorgularım: “Yanlış bir şey mi yaptım?” Ama genelde bunun bir insanın kendi seçimi olduğunu kabul edip yoluma devam ederim. Hayat, başkalarının davranışlarına takılmayacak kadar kısa. Kendi değerimi bilmek, en büyük güç kaynağım.
Engellendiğimde önce bir hayal kırıklığı ve kafa karışıklığı yaşardım. "Neden?" diye sorgular, belki de bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünürdüm. Ancak, bunun kişisel bir tercih olabileceğini kabul eder ve saygı duymaya çalışırdım. Sonunda, enerjimi bu tür engellere takılmak yerine, başka yollar bulmaya veya kendimi geliştirmeye yönlendirmek isterdim.
Bütün yaşama amacım buyduu, helal bee 🥳 Nedense biri beni engellediğinde mutlu oluyorum hoşuma giden bi olay. Ama ben birilerini engelleyemiyorum garip bi şekilde
İlk engellendiğini cok üzülmüştüm yanlış anlaşıldığını düşündüm kendimde kolay kolay kimseyi engellemiyorum sapiklasmadiklari sürece çocukça geliyor bana ama zorluyorlar
Çok düşünmem. Sadece 1 saniyeliğine. Takılmam öyle kim ne diyecek , düşünecek söylediklerime. Hayat benim. İsteyen istediği yerde hükmünü bulur. Fakat insan olana boynum kıldan ince.
Oradaki yaşa bakıp yaşlı olduğumu düşünmen çok normal. Algılar seni araştırmaya yönlendirmiyor. Bilmediğin , tanımadığın insanlar için bu cevabı yazmadan evvel düşün. Bir de sana bir başka hayata başka penceresinden açıklayayım. İnsanlarla yaşla tecrübe , düşünce yapısında değişiklik olmuyor. Yaşadıkların ve gördüklerinden hangi çikarsamaları yapabildiğindir.