Konuşmaya ihtiyacım var biraz toparlanmaya ve ben şu an gerçekten iyi değilim. Yarın dersim var final sunumu yapicaz gitmemiz lazım ve ben gitmek istemiyorum çok kötüyüm
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Profil resmine Elif eylül'ü koyan kızı sabaha kadar dinlerim
Bana yazabilirsin ama akademik problemlerse ciddi kafam basmaz
Yok biraz duygusal şeyler çok da önemli değil aslında ama yine de Allah razı olsun
O duygu eksiltisi neyse yerine yenisini koyduğunda şu an kafanı takıyor olman çok tuhaf gelicektir
Zaman..
hep geri plana attığım şeyler var önemsemediğim ama sonra bir şey onu hatırlatıyor ve tekrardan başlatıyorum
Şey gibi belki korkunun üzerine gitmek bence sen yarım kalmışlık yaşıyorsun net şekilde ele alıp konuyu tekrar süzüp öyle kaldırman gerek
Yüzleşiyorum aslında ama böyle verem olmak gibi bir şey hem böyle hayatımı iyi geçirmek istiyorum ama sonra bir şey hastalığımı hatırlatıyor ve ben bir şey yapamıyorum
Ne diyeceğim bilemedim anlat hadi demiyorum yanlış anlama
Ama bu duygu arkadaş mı ailemi bilemedim yorum yapamıyorum şu an
Bütün herkesin bende sebep olduğu hisler kırıcı hisler diyeyim
X gibi burada bağımsız gönderilere yazdıklarım görünüyor mu bilmem ama hep sosyalleşmek demişimdir farklı kan insanı cidden çekiyor hani odağı o farklı kanı anlayana dek oraya veriyorsun
Bu da bence zihnini meşgul edip o şeylerden uzak tutar bu sırf insan olmasına da gerek yok müziğini değiştir kitabını değiştir izlediğin dizilerin ana konusunu değiştir yeni bir şeylere kafa yor (Bu yazdıklarımın hepsi benim fikrimce çok da dikkate alma)
Evet görünüyor
Sahip olduğum tarzdan memnunum aslında yeni bir tarza bürünmek istemiyorum arayış içinde olmak da istemiyorum teşekkür ederim :)
Ben teşekkür ederim
Ne için
Küçük sohbet için..
Buraya dün gece girdim profilinde ki şeylerin arayışıyla ben de konuşmak istedim aslında
Rica ederimmm
İnsan konuşacak birini bulamıyor bazen hele ben hiç sanırım konuşmak için profile bir açık karı fotosu koymam lazım anca öyle
Böyle düşünmen ciddi kötü
Üzerime aldım şu an istemsizce üzülüyorum bana ve hemcinslerime bazılarımız hastalıklı gibi
Evet herkes sever herkes ister aynı zamanda rahatlıkla söyleyebilirim ki benden öte libidoda yoktur ama bununda çizgisi var tabii aşmamak gerek
Bu düşüncedeyim ama yapacak değilim sıkıntı yok 3 5 görüş için küçülmeye değmez
Sosyal medya ulaşılması basit çok geniş bir yer oldu insanlar yüzüne yapamayacağını burada yapmaya kalktığı için birazda böyle
Evet nasıl olsa beni bulamaz tanımıyorlar diye rahatlar
Yok onlar geçti 2dk içerisinde panel denilen şeyden de yapıyorlar nasıldır bilmem tabii
Evet bende öğrendim öyle bişi varmış Allah onun da belasını versin diyecem olmuycak
Salla ya illegal zaten bulaşma yeter
Haklısın
Bilmem diye geçen bir insan değilim ondan olabilir belki
Anlamadım ama neyse
Klavye düzeltme yapmış böyle zamanlarda kendimi mal gibi hissediyorum mesajdan konuşan yazan bir insan değilim dedim o yüzden burdan konuştuk
Zaman zaman bende canım hatta az önce yine oldu sandım ama klavye hatasıymış:) şükür
Canım canım yazdığın canım mı slk yazdığın için canım mi şu an buna takıldım djdjks
şu an korkuyorum
Neydeennn
Benim klavyem öneri yapmıyor canım yazan yerde canım yazmalıydı kontrol ederek yazarım şu an çok ciddi ürperdim
Uygulama düzeltiyorrr
S@l@kl@nırım yazmaya çalışıyordum
Tamam anladım benn sen canım yazmak istemiş ama uygulama canım yazmış tamam okey şimdi anladımmm
Yok yok anladım seni
Hahaha KS ile tanışıyorum gün 1
Ay ne zaman geldin burayaa
Bu arada ben bu uygulamayı telefonun ücra köşesine koydum utanmakda haklı mıyım
Dün gece giriş yaptım
Bende gizli kullanıyorum snxjsjdk
Sen kadınsın ki niye öyle yapıyorsun
Gelecek tepkilerden kimseye belli olmaz şimdi bdjdjs
Toplum baskısı nasılda çökmüş üzerimize gördün dimi
Eveeettt ve üzerime uyku da çöktü çökmedi de artık uyumam lazım izninle ben uyumaya çalışsam olur mu
Hahaha çalışacak birde bende problemliyim anlıyorum seni şu an
İyi geceler
Çünkü uykum yok jdjdjskd ve 8 de uyanmam lazımmm sen niye problemlisin onu anlamadım
Uykuya dalamıyorum
Umarım sende bende dalarız uykuya hadi ben kaçarottiii
Ben varım seve seve. Antalya da yaşıyorsun sanırım. Bende Antalya dayım
insanlara hitap etmekten mi korkuyorsun?
Hayır
gitmek istememenin sebebi nedir?
Anlamıyor musun içime ağır gelen şeyler var anlamıyor musun ben anlatmak yerine içimde tutuyorum ve bunu taşımakta bu yükle sunum yapmak istemiyorum
bana anlatabilirsin, anlatırsan anlarım bilmeden seni anlayamam maalesef :D müneccim değilim
Yok içimdeki sıkıntıyı anlamanı beklemiyorum ama sadece biraz zor olduğunu anlamanı beklemiştim
herkesin sıkıntılı olduğu dönemler olabilir seni anlıyorum ama anlatmadan veya çözüm düşünmeden yol katedemezsin o yüzden içini güvendiğin kişilere alarak fikir yardımı alabilirsin
Sağol
rica ederim dilediğin gibi olsun her şey
Teşekkür ederim
Ben dinleyebilirim
Eger senin için de uygunsa
Dinlerim eger anlatmak istersen
Teşekkür ederim
Ne demek rica ederim 🙂 ne istersen anlatabilirsin
Konu nedir
Konu n2
Buyur gel
Aha bi süslüman klasiği daha
Sanane?
Zoruna mı gitti
Hayır senin zoruna giden ne onu merak ettim burada sorun ne
Benim zoruma giden bi şey yok başörtüsünün adını kirletme yeterli
Ne alaka saçma sapan konuşmayın bitmedi sizin şu kapalı insanları zorbalamanız ben günah haram olan hiçbir şey yapmıyorum emin ol senden daha helal bir hayat yaşıyorum bilip bilmeden ne başörtüme ne de bana dil uzat şimdi edebinle çekil sorumdan
Çok sükür hafızım ben elhamdülillah
Hafız olmuşsun ama bir müslümanın günahını almaktan kalp kırmaktan korkmuyorsun üzgünüm ama hafızlığın girdiğin kulun hakkını öder mi bilmiyorum
Kul hakkına girsem eveallah ama senin yaptığına üzülüyorum sadece başında ki tesettür sen süs olarak kullanıyorsun
Abi bak yapma gerçekten yaptığın doğru değil konuşmak için konuşuyorsun yemin ederim gelmiş bana diyorsun bir yanlışım yok ki ne kul hakkına giriyorum ne de onun bununla herkes gibi haram bir ilişki arıyorum ya da yaşıyorum sen ne yaşıyorsun neye dayanarak bu şekilde konuşuyorsun ben imanımdan ve olduğum kişiden memnunum bilip bilmeden boş konuşuyorsun. Şu an bile benim hakkıma girdin ve yemin ederim yok yere böyle konuştuğun için benim imanıma tesettürüme ( elimden geldiğince ) çamur attığın için sana hakkımı helal etmiyorum ve seni Allah'a havale ediyorum Allahım seni ıslah etsin senin gibi insanlardan sıkıldım artık
Zoruna gitmesin sadece doğruları söylüyorum paylaşımların ve yaptıgın yorumları görüyorum ne kadar haklı oldugumı da biliyorum
Paylaşımlarım da ne var Allah için göster bir söyle?
Tanımadığın insanlarla sohbet konuşmak özel konuşmalarını görmüyorum onun hakkında bişey diyemem ama belliki özelden de sohbet ettiklerin var
Sen iyi misin? İslam'da erkeklerle konuşmak haram diye bir şey yok İslam'da baş başa dinen görüşmek uygun değil ayrıca haram bir ilişki içinde de değilim kimseyle normal sohbet ettiğim için beni nasıl imanımdan yargılayabilirim ya da başörtümden bu senin haddine değil bu devirde insanlarla ilk buluşmada neler yapıyor ben bir insanla normal konuştum diye mi günahkar oldum kapalı kızlar kimseyle konuşamaz mı İslam'da böyle bir şey yok oldu o zaman biz ayrı bir dünyada yaşayalım siz bir ayrı dünyada sınıfta bir erkekle sohbet muhabbet ettim diye ben günahkar mi oluyorum bunun nesi yanlış bence çıkın bu kafadan şu an kalp kırmaktan başka hiçbir şey yapmıyorsunuz
Oldu her erkekle konuş ozaman haddini sınırını bildiğin sürece
Hayatın da biri var mı
Her erkekle konuştugumu nerden çıkardın kızlarla da konuşuyorum bir sürü insana yardımcı oldum kız erkek ayırt etmiyorum niyetim halis yanlış bir amacım niyetim yok amacım bir insana yardımcı olmak daha dün mezuna kalmış kızın biriyle konuştum sınav hakkında destek olmaya çalıştım ama bilmiyorsunuz bilmediğiniz için böyle rahat konusuyosunuz
Hayatında biri var mı?
Hayır yok
Dmni açarmısın
Sebep
Açmanı rica ediyorum
Gerek yok bence böyle bir tartışmanın üzerine dmmi açmamı gerektiren hiçbir sebep yok. Umarım bir dahakine daha dikkatli olursunuz insanları yargılamadan önce lütfen iki kere düşünün hayırlı günler
Açmanı rica ediyorummm
Tamam
Bekliyorum
Gizlisin kimsin bilmiyorum
var tabii