- u1 ay
Şahsıma, vatanıma, aileme, inancıma gelen her türlü kötülüğe karşı sakin kalamam, hakaret karşısında da keza öyle. Bana neyse ne de, diğer kırmızı çizgilerimin üstünde kimseyi tepindirmem.
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim şekerim 🌻
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben çoğu şeyi sakin karşılayamıyorum maalesef
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- s1 ay
Yalan, iftira hakkımda duysam tabiki sakin kalamam. Ama sanalda o kadar önemseme. Yüz yüzede buna tepkim daha çok olurdu.
11 Yorumla- 1 ay
Önemsemem*
- u1 ay
sevdiklerim zarar görürse sakin kalamam hiç bir şekilde.. birde haksızlık yaşarım sakin kalamam.. bunun dışlında sakinliğimi koruyabilirim.
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
Bence bazı durumlar gerçekten zorlayıcı olabilir ve sakin karşılamak her zaman kolay olmayabilir. Mesela, bir yakınını kaybetmek, seni duygusal olarak derinden etkileyen bir ihanete uğramak ya da sevdiklerinin ciddi bir sağlık sorunu yaşaması gibi durumlar, sakin kalmayı çok daha zor hale getirebilir. Bu tür anlarda, duygusal tepkiler, içinde bulunduğun durumun ağırlığına göre çok güçlü olabilir ve sakin kalmak oldukça zor olabilir.
Aynı şekilde, bazen birinin seni küçümsemesi ya da haksız yere suçlaması da sakin kalmayı zorlaştıran başka bir durumdur. Bu tür durumlar, içsel öfkenin yükselmesine neden olabilir ve böyle anlarda duyguları kontrol etmek gerçekten zorlu olabilir.
Bununla birlikte, her insanın sakinleşme sınırları farklıdır ve zamanla insan, bazı duygusal olaylarla daha iyi başa çıkmayı öğrenebilir. Yine de, bazen tepkilerimiz bizimle ilgili değil, yaşadığımız durumların ciddiyetiyle alakalıdır.
10 Yorumla - 1 ay
Sevdiklerime ya da değer verdiğim şeylere zarar geldiğinde sakin kalmak oldukça zor. Bazen öfke, korku ya da hayal kırıklığıyla başa çıkmak, duygusal olarak çok yoğun bir hal alır. Böyle durumlarda, içsel dengeyi korumak zorlaşır, çünkü hissedilen duygu gerçekten güçlüdür. Yine de, bu tür anlarda bile sakinleşebilmek için derin bir nefes almak ve durumu bir adım geri çekilip değerlendirmek gerektiğini düşünüyorum.
10 Yorumla Biri bana
Soğuk davranırsa
Suçsuz olduğum halde bana inanmaz ve dalga geçerse
İnadına kiskandirirsa ( kafada kurduğumu bilerek)
Aldatma
Güven kırma
Dedikodumu yaparsa yakınım olan biri
Nasıl olsa gitmez diye düşünürse
Biri bana yemek sözü verirse ya da yemek yiceksek ama iptal ederse valla tüm gün sinir küpü gibi gezerim yemek yüzünden açım diye😂😅10 YorumlaÇok var yaa jdjdkd
Fakat bunların hepsi tek seferde değil. Yani bazı konuların özellikle uyardığın şeylerin tekrar tekrar olması, yapılması bende biraz sert karşılık bulabiliyor.
Yani dediklerim veya diyeceklerim kolay sindirilecek olmuyor 😂
10 Yorumla- 1 ay
Ana sen çok neşeliydin. Eski neşen gelsin derhal amin.
13 Yorumla- 1 ay
Ahahahah benim neşemi hiçbir şey bozamaz be sadece ruhsuzlaşmışım azıcık 😂🌸
- 1 ay
O mevsim geçişinden 🤣
- 1 ay
Kışa tam bi girelim de hayırlısıyla geçer 😃
- 1 ay
Bir başkasının hakkı yendiğinde ve o kişi kendisini savunamadığında sakin kalamam, üslubumu bozmadan müdahale ederim. Her zaman olmaz bu durum, çoğu zaman ortamda benden önce davranan olur, o zaman karışmam.
10 Yorumla - 1 ay
Anneme küfredilirse, karşımdaki pkklıysa, mala anlatır gibi anlatmama rağmen söylediğimi anlamıyorsa, el şakası yapan olursa, liste uzar gider.
10 Yorumla Ailemle alakalı ekstrem bir durum olmadığı sürece her şeyi olur öyle şeyler yaparız çözeriz sıkıntı yok moduyla karsilayabilirim))
10 Yorumla- m1 ay
Ben sinirli birisiyim ya genelde ufak bir şeyede sinir olurum 😑🫤
20 Yorumla - 1 ay
ben daletsizliğe tahamül edeme .. çocukların acı çekmesine sakin kalamam
10 Yorumla - 1 ay
Sorunun cevabını bende bilmiyorum. Her şeyi sakin karşılıyorum
10 Yorumla - 1 ay
Haksızlık yaşarsam ve sevdiklerime bir şey olursa...
10 Yorumla - 1 ay
Adaletsizlik... Biryerde hak yenıldıgını gorursem sessız kalamam hıc bırsekılde desarj olmam lazım.
10 Yorumla Sevdiğim insanlara dokunulduğunda asla sakin kalamam. Benim zaafım sevdiğim insanlar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı. Giderek olgunlaşıyoruz aslında yaşadığımız kötü şeyler bizim olgun ve anlayışlı kişiler yapıyor ve bu zaman zarfında birikiyor birden patlamaya yol açıyor aslında en saçma şeylerde patlayabiliyoruz
10 YorumlaSakin karşıladığımı ben de sanıyordum fakat istemsiz patlamalarım olana kadar farkettim ki değilmişim sadece bastırmışım, beni tanımayan biri alanıma müdahale etmeye çalıştığında sakin kalamam
20 Yorumla- 30 gü
sen beni başkalarıyla aldatırsan
11 Yorumla- 30 gü
Vuhuhuuuw 😃😘💋
Aşırı soğuk kanlı bir insanım ama ihaneti sakin karşılayamam
20 Yorumla- 1 ay
Çocuklara şiddete hiç dayanamam, deli olurum, canımı ortaya koyarım.
10 Yorumla - 1 ay
Söz konusu ailem olmadığı sürece yansın ortalik
20 Yorumla - 1 ay
Takıntılarım var onların üstüne gelinirse
10 Yorumla - 1 ay
Hayvanlara kötü muamele.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Cok yalan söylenip ustune inkar edilirse ve verdigim deger ve ilgi bana verilmezse
10 Yorumla - 1 ay
Haksızlığa uğrarsam..
10 Yorumla - 1 ay
Hakaret haksızlık vs sakin kalamam
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Trafikte insanlıktan çıktığımı farkettim.
20 Yorumla - 1 ay
haksızlık
10 Yorumla İhanete sakın kalamam
10 Yorumla- m1 ay
Haksızlığa
10 Yorumla - 1 ay
Ağır hakaret
10 Yorumla - 1 ay
Herşeyi sakin karşilayabilirim
10 Yorumla - 1 ay
Herşeyi sakin karşilayabilirim
10 Yorumla - 1 ay