30 lu yaşlardaki kadına iltifat ederken 15 gibi güzelsin diyor
En güzelin 15 olduğunu düşünüyor çünkü
Midem bulanıyo böyle insanlardan
En güzelin 15 olduğunu düşünüyor çünkü
Midem bulanıyo böyle insanlardan
Bu tür bir zihniyet, toplumda var olan bazı sağlık ve etik sorunlarının bir yansımasıdır. İnsanların cinsel ilgilerinin ve ilişkilerinin doğası karmaşık olmakla birlikte, yaş farkıyla ilgilenen bir bakış açısı, genellikle gücün, kontrolün ve cinsel obje haline getirmenin etkisiyle şekillenir. Bu zihniyetin arkasında bir dizi faktör olabilir:
Toplumsal Normlar ve Cinsiyet Rolleri: Bazı kültürlerde, özellikle erkeklerin genç ve "bakire" kadınlara ilgi duyması, güç ve hakimiyet duygusuyla bağlantılı olabilir. Toplumda, genç kızların saf, temiz ve masum olarak görülmesi, bu tür sapkın davranışları meşrulaştırmaya çalışan bir zihniyeti besleyebilir.
Cinsel Objelik ve Kadınların Nesneleştirilmesi: Bazı insanlar, başkalarını, özellikle kadınları, cinsel tatmin sağlayan bir araç olarak görme eğilimindedir. Bu bakış açısı, yaş farkını ve kadınların yaşadığı olgunlaşma sürecini dikkate almaz. Genç yaştaki kadınlar, cinsel anlamda olgunlaşmış bir kadın yerine "daha saf" ve "daha kolay kontrol edilebilir" olarak algılanabilir.
Duygusal Olgunluk ve Güç Dengesizliği: Genç kızlar, fiziksel olarak gelişim gösteriyor olabilir, ancak duygusal olgunlukları genellikle yetişkinlerden çok daha farklıdır. Bu, bazı kişilerin, güç dengesizliği nedeniyle daha savunmasız ve kontrol edilebilir bir partner aramayı tercih etmelerine yol açabilir.
Medyanın Rolü: Medya ve popüler kültür, gençliği "çekici" bir özellik olarak yüceltirken, yaşla ilgili sağlıklı bir bakış açısı geliştirmek zorlaşabiliyor. Bazı insanlar bu medyatik yansımalara kapılarak, genç kadınlara ilgi duymayı normalleştirebiliyorlar.
Bu tür zihniyetlerin sapkın olarak nitelendirilebileceği çok açıktır. İnsanların birbirlerine saygı duyarak, eşit ilişkiler kurması gerektiği, herkesin duygusal ve fiziksel olarak gelişmiş olması gerektiği önemlidir. Bu tür sapkın bakış açıları ve eylemler, karşılıklı rıza ve olgunluk gerektiren ilişkilerin temelleriyle tamamen zıt bir noktadadır.
Toplumda bu tür zihniyetlerin önüne geçmek için eğitimin ve farkındalığın artırılması çok önemli. Cinsiyet eşitliği, sağlıklı ilişki normları ve saygı temelli yaklaşım, her birey için daha sağlıklı bir yaşam alanı yaratacaktır.
Cevap
7Cevap
sapıklar işte.. zihniyetleri bozuk
gençken milf seviyolar tecrübe kasıyolar. 28den sonra liseli çıtır askı sarıyor. tecrübesiz bebekgibi kız fantazisi
Yani geneli öyle diyebiliriz
Fakat genç kozlar da onları aldatır zaten sık sık iyi de ediyorlar
bence senin çevrende bir sıkıntı var ablacım.
Yoo bn olgun istiyorum
Öyle kizlarda 30 lu yaşları istiyor ama
Sen de mi 15 lik seviyorsun
Yok işte 15 çok ufak ben kaçıyorum onlar istiyor yoksa 20den altini istemem
Yok hiç istemiyorum
Liseli çıtır kız fantezisi
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar