https://onedio.com/haber/duygusal-zekaniz-kac-oldugunu-hic-merak-ettiniz-mi-377783

Balık burcu duygusal değildir 😏
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer https://onedio.com/haber/duygusal-zekaniz-kac-oldugunu-hic-merak-ettiniz-mi-377783

Balık burcu duygusal değildir 😏
EQ seviyeniz 80-90 arası!
Analitik ve dürüst bir insansınız. Düşüncelerinizi ve duygularınızı söylemek konusunda hiç çekinceniz yok ve aynısını karşı taraftan da bekliyorsunuz. Kendinizi başkalarının yerin koyma konusunda isteksizliğiniz var ama bu başka insanları düşünmediğiniz anlamına gelmiyor. Kafanızda çok sayıda düşünce var ama harekete geçme konusunda sıkıntılarınız var.
EQ seviyeniz 130-140 arası!
Duygusal zekanız bir hayli yüksek. Sabırlı bir kişiliğiniz var ve diğer insanları nasıl mutlu edeceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Bundan dolayıdır ki etrafınızda çok sayıda insan var. Kendiyle barışık, dünya işlerine kafa yoran, duygusal birisiniz. En büyük korkunuz insanların sizi hayal kırıklığına uğratması, özellikle de çok değer verdiklerinizin.
Not: Balık burçlarının duygusal olmadığını biliyorum, içinizde bir köpek balığı yatıyor resmen 😂😆
😂🌷🦈
Bu resmen bize hakaret 😄
@mafyanınbakiresi ooo balık 🐠 kız mısın sen
Deniz kızıyım 🌸
@mafyanınbakiresi enteresanmış
Nesi enteresan ki
@mafyanınbakiresi deniz kızı da iyimiş
EQ seviyeniz 130-140 arası!
Duygusal zekanız bir hayli yüksek. Sabırlı bir kişiliğiniz var ve diğer insanları nasıl mutlu edeceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Bundan dolayıdır ki etrafınızda çok sayıda insan var. Kendiyle barışık, dünya işlerine kafa yoran, duygusal birisiniz. En büyük korkunuz insanların sizi hayal kırıklığına uğratması, özellikle de çok değer verdiklerinizin.
Ben ve sabır 🙄
80-90 arası
Analitik ve dürüst bir insansınız. Düşüncelerinizi ve duygularınızı söylemek konusunda hiç çekinceniz yok ve aynısını karşı taraftan da bekliyorsunuz. Kendinizi başkalarının yerin koyma konusunda isteksizliğiniz var ama bu başka insanları düşünmediğiniz anlamına gelmiyor. Kafanızda çok sayıda düşünce var ama harekete geçme konusunda sıkıntılarınız var.
Cevap
3Cevap
Banada seninle aynı çıkmış
Bir ortak noktamız daha
Daha röportajı sözün😂 var
Biliiorum 😂
Wow bir gün o röportajı yapacağız 😂
İnşallah 😂

Son kısımda ki beslenme konusu ne anlamadığım açığı ama 100-110 da fena deyil bence
Pömpüş bir puan bence sjsjsj
Merak etmiyorum ama cok duygusalım onu bilmek yetiyor bana
Neden peki
Balık burcu olmama rağman
80-90

Doğru galiba 😅
80-90 dürüst ve analitik birisin fikirlerini açıkça söyler karşıdan da beklersin diyor pek empati yapmazsın diyor empati dışındakiler tutuyor
duygu ve mantığım yarı yarıya, duruma göre hangisi daha ağır basarsa artık
100-110 arası çıktı.
Güzel bence
Üstte 130-140
Aynı😂😂
150 üstü çıktı
Wow
150 ve üzeri balık duygusaldır
Haydaaaa
130 ile 140 arasi cikti ve detayda epey doğru.
130- 140 arası çıktı😂 başak burcuyum
Aşırı yüksek
130-140 arası
130 140 çıktı
100-110 arası 😅
80~90
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?